Śródmieście tak i co 1 Napisano 6 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 5 godzin temu Wstawaj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ukryty_krzyk. napisał: Wstawaj.... Z iloma się spotkales już stąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śródmieście tak i co napisał: Z iloma się spotkales już stąd? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: Tak Czyli 0 więc nie kozacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śródmieście tak i co napisał: Czyli 0 więc nie kozacz Przypomnij, jak się elci wykręcałes miękki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: Przypomnij, jak się elci wykręcałes miękki Pewnie tak jak i ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 5 godzin temu Nie chciała kleknac i ssac takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Śródmieście tak i co napisał: Pewnie tak jak i ty Kto mial z nią 5 lat kontakt i jest podobno z tego samego miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śródmieście tak i co napisał: Nie chciała kleknac i ssac takie życie Żadna nie chce elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: Kto mial z nią 5 lat kontakt i jest podobno z tego samego miasta? Co to ma do rzeczy jak nie odbija pałki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śródmieście tak i co napisał: Co to ma do rzeczy jak nie odbija pałki Bo ja brzydzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: Bo ja brzydzisz No czyli dobrze zrobiłem jeszcze ją testujac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 5 godzin temu Osiągnąłem wszystko co można osiągnąć i brzydze dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu lezak nie przejmuj sie tym zepsutym aka malowanym, tutaj kiedys ta Mona co mieszkala we Francji sie brzydzila popsutym, mozliwe, ze przez niego jej tu nie ma jak mialem kiedys avatar inny to ona do mnie, zebym zmienil bo przypominam jej zepsutego z tym avatarem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 4 godziny temu Mona tez chciała skakać na zepsuty, ale pogonił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 65 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: Mona tez chciała skakać na zepsuty, ale pogonił Jaki skromny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Jaki skromny. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 65 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ukryty_krzyk. napisał: Dziękuję Za co? To był sarkazm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Za co? To był sarkazm. No co ty nie powiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 65 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: No co ty nie powiesz Dobra bo wstałam o 5 i jeszcze się dobrze nie obudziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu jak to chciala skakac? a co takiego pisala, ze tak wnioskujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu ale to gadzie, malowany ponizajacy lezaka i mnie zeby elci sie podlizac, pamietam jak nartycjusz krasnal kiedys sie podlizywal doombo i ponizal lezaka, ktory z nia pisal i mnie tez, i ohh oni sa zjeeby chodz do mnie doombo XD teraz to samo z malowanym :D tanie zagrywki samca alfa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Dobra bo wstałam o 5 i jeszcze się dobrze nie obudziłam. Widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamRatowniczke<3 napisał: ale to gadzie, malowany ponizajacy lezaka i mnie zeby elci sie podlizac, pamietam jak nartycjusz krasnal kiedys sie podlizywal doombo i ponizal lezaka, ktory z nia pisal i mnie tez, i ohh oni sa zjeeby chodz do mnie doombo XD teraz to samo z malowanym tanie zagrywki samca alfa Dobra nie płacz już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 4 godziny temu Nie pamiętasz jak mnie ostatnio wyzywałes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 3 godziny temu ja nie placze, kiedy i czemu wyzywalem? jakis powod musial byc, ty tez swiety nie jestes, nie wiem z jakiej racji uwazasz sie za kogos lepszego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 3 godziny temu lezaka tez ponizasz, ale w sumie niedawno lezak ponizal malowanego, bo do Elci pisze hahah ja prdl beka ja mam to w doopie na szczescie, biore popcorn :D bawia mnie potyczki slowne versus lezak XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 65 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, KochamRatowniczke<3 napisał: ale to gadzie, malowany ponizajacy lezaka i mnie zeby elci sie podlizac, pamietam jak nartycjusz krasnal kiedys sie podlizywal doombo i ponizal lezaka, ktory z nia pisal i mnie tez, i ohh oni sa zjeeby chodz do mnie doombo XD teraz to samo z malowanym tanie zagrywki samca alfa Ostatnio jak cos tam próbował się nasmiewac z ciebie to cie trochę broniłam. Ale lezaka nie będę, zasłużył na wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 3 godziny temu lezak gdzie jestes, kiedy nastepna wojna werbalna lezak vs malowany? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach