KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Ostatnio jak cos tam próbował się nasmiewac z ciebie to cie trochę broniłam. Ale lezaka nie będę, zasłużył na wszystko. haha spoko, ja i tak sie smieje z tego, fajnie jest sie czasem powyzywac z kims i powrzucac blotem na siebie :D ja dawno nikogo nie sprowokowalem ze sie wkoorwil w ogole, a z tego tez jest polewka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 66 Napisano 4 godziny temu Zapewne poszedł spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu akurat lubie sie powyzywac w internecie wiec zapraszam na potyczke werbalna jak ktos chetny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Zapewne poszedł spać. no przypomnialem sobie ze lezak zaczal sapac do malowanego zmiesiac temu albo dwa a tak to nie widzialem, zeby malowany do niego sie czepial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu mnie malowany cisnie bo mam karnet na silownie a nie robie silki i miesnie nie rosna, a ja musze doope zrzucic tesknie za tym jak mialem szczuple uda i w ogole, musze troche aeroby porobic w chooy w ogole niebawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu ide tam dzisiaj na aeroby w ogole i zamiast plywanie 3 godziny to bede rowerki bieznie schody itp mam czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 66 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamRatowniczke<3 napisał: no przypomnialem sobie ze lezak zaczal sapac do malowanego zmiesiac temu albo dwa a tak to nie widzialem, zeby malowany do niego sie czepial Wczesniej to było, zaczęło sie chyba od tego jak wrzucił na forum zdjecia, wtedy lezak sie odpalił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 22 Napisano 4 godziny temu Iskra pójdzie na wieczorek zapoznawczo poroochawczy licząc na misia a tam leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu a tak, ze malowany podciaga sie na drazku :D ale ja nie z takimi gagadkami pisalem w internecie, i ogolnie najlepiej ignorowac takie hejty, ale akurat dzisiaj mam humor sie powyzywac xD nie to ze sie rzucam i jestem agresywny, bron Boze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 4 godziny temu hahah masakra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 4 godziny temu Właśnie ją do ciebie mówiłem normalnie np ciasny fifi, schizol, a ty bez powodu zacząłeś wyzywać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Zapewne poszedł spać. Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Wczesniej to było, zaczęło sie chyba od tego jak wrzucił na forum zdjecia, wtedy lezak sie odpalił. Ja się odpalilem że stół wrzucil raczej do tego że mnie salowe wyzywaly a mam lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu Żebyście się ześrali to 85>55 32>27 i ps5/xsx/nso/ps4/ps3/ps2>pc i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 3 godziny temu No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu Koorwy stare się nie znajom ile co kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, ukryty_krzyk. napisał: Mona tez chciała skakać na zepsuty, ale pogonił O to na mnie też ale nie pogonilem samej jej odwalilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Ostatnio jak cos tam próbował się nasmiewac z ciebie to cie trochę broniłam. Ale lezaka nie będę, zasłużył na wszystko. Tak a co takiego zrobiłem. Zawsze byłem dostępny żeby pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 3 godziny temu mi Mona pisala, ze wykapalaby sie ze mna w lesnym bajoru, dawno tam nie bylem, tesknie za kapielami w lodowatej wodzie, to byla moc :D czekam tylko na slonce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamRatowniczke<3 napisał: mi Mona pisala, ze wykapalaby sie ze mna w lesnym bajoru, dawno tam nie bylem, tesknie za kapielami w lodowatej wodzie, to byla moc czekam tylko na slonce xD Bo ona chyba prostytutkom byla i luźno traktuje sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 66 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Śródmieście tak i co napisał: Ja się odpalilem że stół wrzucil raczej do tego że mnie salowe wyzywaly a mam lepiej Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 3 godziny temu pisalem jej, ze tutaj pieerdola ze jest prostytutka to sie smiala w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Tak Raczej było tak że skomentowalem że trzyma poziom podstawowy ale mam lepiej. I wtedy wszyscy się odpalili że zazdroszczę (nie wiem czego bo też mam białe meble i rtv) i się zaczęło. A z malowany na pewno pamięta że to był w sumie pół komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu I później jak mnie wszyscy podkoorwili to się przyczepilem dla jaj że u...y a zdjęcia robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 3 godziny temu (edytowany) A później o plecak, też salowa cię jechała wtedy stulejo? Edytowano 3 godziny temu przez ukryty_krzyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: A później o plecak, też salowa cię jechała wtedy stulejo? Plecak to akurat słusznie moja siostra to by cie jeszcze lepiej pocisnela a ładna blondynka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 50 Napisano 3 godziny temu A spermie na stole pisałeś przegrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 2 Napisano 3 godziny temu haha biore popcorn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ukryty_krzyk. napisał: A spermie na stole pisałeś przegrywie No tak wyglądało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śródmieście tak i co 1 Napisano 3 godziny temu Ja byłem u kolegi kiedyś i sperme na ps2 fat a u mnie była na 85 wszystko jest możliwe u typów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach