ohiolove 8 Napisano 2 godziny temu Chciałabym ostrzec przed panem z którym wczoraj rozmawiałam na prywatnym komunikatorze. Zaczepił mnie i zaczął prowadzić coś w rodzaju przesłuchania. Po krótkiej wymianie zdań pożegnałam się, ale on próbował wymusić dalsze odpowiedzi. Gdy nie osiągnął ich, zablokował mi prywatne wiadomości w taki sposób, że nie da się ich odczytać. Pan infantylny miał specyficzne konto jakby z pustymi znakami i symbolem oka oraz awator jednobarwny. Natomiast dzisiaj otrzymałam (prawdopodobnie też od niego) kolejną wiadomość tego typu, z tymże w awatorze miał twarz jakiegoś bezzębnego menela. Szkoda, że w taki sposób zaczęła się i zakończyła moja krótka przygoda na tym forum. Pozdrawiam miłe osoby i nie pozdrawiam Pana infantylnego.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 22 Napisano 2 godziny temu To kumpel Iskry chyba, psychol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 51 Napisano 2 godziny temu No on ma takie znaki i Avatar i zryty łeb, więc wszystko się zgadza. Z kim ta iskra się buja, to już lepszy zepsuty był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 4 Napisano 1 godzinę temu ohiolove to iskra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a 66 Napisano 1 godzinę temu Mi tam zawsze kurdupel blokował tez z takimi znakami i takim avkiem w jednym kolorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamRatowniczke<3 4 Napisano 1 godzinę temu to jakis gosciu co u mnie na forum wchodzi swoja droga znowu ktos zaspamil w tematach ale nie chce mi sie sprzatac mam wyjeebane xD pozmienialbym troche wyglad mojego forum, dodal na glownej stronie najnowsze posty itp ale nie mam glowyjeszcze do tego, ale w koncu sie zabiore za to i chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach