Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Chciałabym ostrzec przed panem z którym wczoraj rozmawiałam na prywatnym komunikatorze. Zaczepił mnie i zaczął prowadzić coś w rodzaju przesłuchania. Po krótkiej wymianie zdań pożegnałam się, ale on próbował wymusić dalsze odpowiedzi. Gdy nie osiągnął ich, zablokował mi prywatne wiadomości w taki sposób, że nie da się ich odczytać.

Pan infantylny miał specyficzne konto jakby z pustymi znakami i symbolem oka oraz awator jednobarwny. Natomiast dzisiaj otrzymałam (prawdopodobnie też od niego) kolejną wiadomość tego typu, z tymże w awatorze miał twarz jakiegoś bezzębnego menela.

Szkoda, że w taki sposób zaczęła się i zakończyła moja krótka przygoda na tym forum. Pozdrawiam miłe osoby i nie pozdrawiam Pana infantylnego.:)

No on ma takie znaki i Avatar i zryty łeb, więc wszystko się zgadza. Z kim ta iskra się buja, to już lepszy zepsuty był.

to jakis gosciu co u mnie na forum wchodzi swoja droga znowu ktos zaspamil w tematach ale nie chce mi sie sprzatac mam wyjeebane xD

pozmienialbym troche wyglad mojego forum, dodal na glownej stronie najnowsze posty itp ale nie mam glowyjeszcze do tego, ale w koncu sie zabiore za to i chooy 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się