Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Agata1a

Mieszkanie razem z facetem

Polecane posty

Jestem z facetem 2,5 roku. Mieszkamy w 2 różnych miastach. On ma własne mieszkanie ja niestety mieszkam z rodzicami. Widuję się z nim co któryś weekend i jeżdżę do niego. Jak zapytałam ile to ma jeszcze potrwać to powiedział że musi zmienić mieszkanie na większe żeby było wszystkim wygodniej bo ma córkę która bierze co kilka tygodni i jak jest u ciebie to śpi w jego sypialni. On ma 2 pokoje i uwaza że będzie nam za ciasno. Dodam że marudzi że czuje się samotnie, dostaje na głowę od siedzenia ciągle samemu bo od roku siedzi już w domu i żyje z oszczędności. One się już kończą więc postanowił wrócić do pracy za granicę na budowę. Czy on myśli w ogóle o mnie poważnie? Czy mnie zbywa z tym mieszkaniem. Dodam że raz poprowadziłam rozmowę że kończy mi się umowa w pracy i może nie powinnam zgodzić się na jej przedłużenie tylko wynieść się do niego i w jego mieście poszukać pracy. Powiedział że on musi jeszcze swoje sprawy poukładać i jakoś temat umarł. Dziwne dla mnie jest to że czuję się samotny na codzień, żali się że mu źle i sam do siebie gada a nie chce mieć mnie bliżej siebie 

5 minut temu, Agata1a napisał:

Jestem z facetem 2,5 roku. Mieszkamy w 2 różnych miastach. On ma własne mieszkanie ja niestety mieszkam z rodzicami. Widuję się z nim co któryś weekend i jeżdżę do niego. Jak zapytałam ile to ma jeszcze potrwać to powiedział że musi zmienić mieszkanie na większe żeby było wszystkim wygodniej bo ma córkę która bierze co kilka tygodni i jak jest u ciebie to śpi w jego sypialni. On ma 2 pokoje i uwaza że będzie nam za ciasno. Dodam że marudzi że czuje się samotnie, dostaje na głowę od siedzenia ciągle samemu bo od roku siedzi już w domu i żyje z oszczędności. One się już kończą więc postanowił wrócić do pracy za granicę na budowę. Czy on myśli w ogóle o mnie poważnie? Czy mnie zbywa z tym mieszkaniem. Dodam że raz poprowadziłam rozmowę że kończy mi się umowa w pracy i może nie powinnam zgodzić się na jej przedłużenie tylko wynieść się do niego i w jego mieście poszukać pracy. Powiedział że on musi jeszcze swoje sprawy poukładać i jakoś temat umarł. Dziwne dla mnie jest to że czuję się samotny na codzień, żali się że mu źle i sam do siebie gada a nie chce mieć mnie bliżej siebie 

Zamieszkaj u niego albo u mnie. 

25 minut temu, Agata1a napisał:

I tak sprzątam jak tam jestem 

Po co ci facet z dzieckiem? Który nie wie, czego chce? 

Nic z tego nie będzie i zmień obiekt zainteresowania 🙃

Ja mu proponowałam wynajem 3 pokoi w moim mieście bo on i tak nie pracuje więc mu wszystko jedno gdzie ale mówił że go koszta zjedzą i się zajedzie jeżdżąc po córek i potem ja odwozić na koniec weekendu do matki 

2 minuty temu, Agata1a napisał:

Ja mu proponowałam wynajem 3 pokoi w moim mieście bo on i tak nie pracuje więc mu wszystko jedno gdzie ale mówił że go koszta zjedzą i się zajedzie jeżdżąc po córek i potem ja odwozić na koniec weekendu do matki 

Ja też nie pracuje dzieci nie mam a matka nie żyje. 

Albo to jest na poważnie i robicie coś w kierunku wspólnego mieszkania, albo cześć. Szkoda czasu marnować, bo widocznie mu takie coś odpowiada. W tygodniu spokój, na wikend sobie pohebluje i gitara😄

5 minut temu, Dzień dobryśródmieście tak napisał:

Ja też nie pracuje dzieci nie mam a matka nie żyje. 

To jest reklama?😆

• Haha 1

14 minut temu, Agata1a napisał:

Bez przesady już że 2 pokoje wam nie wystarczą jak córka przejedzie czasem na weekend to aż śmieszne. Jak duże łóżko to i możecie w trójkę się nawet przespać albo jak ty wolisz pójdziesz sobie do salonu.

1 godzinę temu, Agata1a napisał:

I tak sprzątam jak tam jestem 

Ale dlaczego mu sprzątasz?
Dorosły chłop, nie pracuje, zdrowy. Ty przyjeżdżasz, tracisz kasę, czas i jeszcze mu sprzątasz? Dlaczego i po co?

• Thanks 1

Chłop rok nie pracuje, przejada oszczędności i ma pozyskaną darmową gosposię. Obibok, leser, który już rok czasu układa sprawy 😅

Czy to pisał może Leżak na innym koncie? 😅

26 minut temu, Onaaaa napisał:

Bez przesady już że 2 pokoje wam nie wystarczą jak córka przejedzie czasem na weekend to aż śmieszne. Jak duże łóżko to i możecie w trójkę się nawet przespać albo jak ty wolisz pójdziesz sobie do salonu.

Jej chyba chodzi o to , że typ nie rokuje pod kątem rozwoju finansowego. 😁

7 minut temu, Dzień dobryśródmieście tak napisał:

Tak to podryw. 

To się nie dziwię, że jeszcze nie zamoczyles 😄

2 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Jej chyba chodzi o to , że typ nie rokuje pod kątem rozwoju finansowego. 😁

Właśnie o tym że nie pracuje nie pisze źle. Ona chce się do niego wprowadzić i to jest jej priorytet by stworzyć związek tak zrozumiałam.

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Właśnie o tym że nie pracuje nie pisze źle. Ona chce się do niego wprowadzić i to jest jej priorytet by stworzyć związek tak zrozumiałam.

Musiałby dobrze prosperować finansowo żeby to udźwignąć. 😁

7 minut temu, Dzień dobryśródmieście tak napisał:

Bo teraz ciężko o faceta z mieszkaniem. 

Dokładnie bo teraz kobiety mają mieszkania a faceci mieszkają z rodzicami 😁

10 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Co możesz zaoferować kobiecie? Prócz pustego portfela 😄

Inteligencję 

3 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Musiałby dobrze prosperować finansowo żeby to udźwignąć. 😁

Kasa mu się kończy, może pójdzie do pracy tylko nie chce jej pozwolić się do niego wprowadzić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się