mydickisbig666 44 Napisano 6 godzin temu Ona powinna isc w gotycko księżniczko wy gorsetowy look Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najbardziej przystojny tak 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mydickisbig666 napisał: Ona powinna isc w gotycko księżniczko wy gorsetowy look W brunette moja szmaťe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 44 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Ë̔͠l̛̎̃̆̓č̽̉͝i҇̎̈́ã͊̑̓͠a napisał: Nie no, ja płakać nie zamierzam czytając te odklejki jego. No we mnie tez nie wzbudza emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najbardziej przystojny tak 3 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, mydickisbig666 napisał: No we mnie tez nie wzbudza emocji Dumbo na anastazje Hhttps://ibb.co/4w0L3WKd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najbardziej przystojny tak 3 Napisano 6 godzin temu Tak widzę nimfuś trochę siłowni i pasty do butów Hhttps://ibb.co/G4jjDShz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 320 Napisano 5 godzin temu 53 minuty temu, Najbardziej przystojny tak napisał: Czy wgl da się zlac 10 razy najwięcej miałem 5 marnotrawstwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 320 Napisano 5 godzin temu takie zlewanie ponad normę jest zwyczajnym marnotrawstwem sił witalnych organizmu. ile cennych substancji, witamin i innych minerałów, zwłaszcza cynku tracić w durnych zabawach. to nie jest zabawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 22 Napisano 5 godzin temu 42 minuty temu, kris888 napisał: takie zlewanie ponad normę jest zwyczajnym marnotrawstwem sił witalnych organizmu. ile cennych substancji, witamin i innych minerałów, zwłaszcza cynku tracić w durnych zabawach. to nie jest zabawa. to umrę niedługo bo uprawiam sex 1-3 razy dziennie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 22 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Najbardziej przystojny tak napisał: Nawet mi nie żal tych fřajerow co kupili 1 pączka w cukierni zamiast 24 w hipermarket w cukierni są inne a pączek w kawiarni dopiero musi być drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 95 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Najbardziej przystojny tak napisał: Nawet mi nie żal tych fřajerow co kupili 1 pączka w cukierni zamiast 24 w hipermarket Ci frajerzy lepiej na tym wyszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 933 Napisano 3 godziny temu Czytałam artykuł. Jakaś kobieta stała 2 godziny w kolejce żeby kupić paczka ze złotem. Cena jednego 100zł. U Kuby Wojewódzkiego jeden dubajski ze zlotem 108 zł. Gdzie nam biznesmenelom do takich frykasów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 95 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Czytałam artykuł. Jakaś kobieta stała 2 godziny w kolejce żeby kupić paczka ze złotem. Cena jednego 100zł. U Kuby Wojewódzkiego jeden dubajski ze zlotem 108 zł. Gdzie nam biznesmenelom do takich frykasów U Gessler Magdy tylko 23 zł to też okazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 933 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: U Gessler Magdy tylko 23 zł to też okazja Są paczki i pączki. Te smażone na oleju, z różanym dżemem lub marmoladą powinni rozdawać za darmo. Te smażone na oleju z różnymi kremami wciągnę nawet 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 3 godziny temu Najlepsze są te krzywe, za mocno podpieczone gdzieniegdzie z których powidła uciekają bokiem, gorące jedzone po przyjściu ze spaceru na śniegu, w towarzystwie najbliższych osób. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 95 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Są paczki i pączki. Te smażone na oleju, z różanym dżemem lub marmoladą powinni rozdawać za darmo. Te smażone na oleju z różnymi kremami wciągnę nawet 2 w cukierni są różne nadzienia, U mnie byly: adwokat, róża, czekoladą, bitą śmietana, pistacja, Kinder Bueno, kokos, tofi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 320 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Agent Benek napisał: to umrę niedługo bo uprawiam sex 1-3 razy dziennie xD nie no nie umrzesz ale to co piszesz to średnio wierzę - raz dziennie jeszcze możliwe, ale trzy razy dziennie? Edytowano 3 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kris888 napisał: nie no nie umrzesz ale to co piszesz to średnio wierzę - raz dziennie jeszcze możliwe, ale trzy razy dziennie? Faza motylkowo romantyczna odwzajemniona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 933 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: w cukierni są różne nadzienia, U mnie byly: adwokat, róża, czekoladą, bitą śmietana, pistacja, Kinder Bueno, kokos, tofi. Też mamy pączkarnię. Nie wyliczę ilości nadzienia. Kilkadziesiąt kroków dalej maleńka piekarnia i tam mają najsmaczniejsze pączki. Nie kładą nacisku na różne nadzienie i piękne pudełko. Liczy się smak. Osobiście nie kupiliśmy ani jednego. Dzień wcześniej upiekłam z ciasta francuskiego. Dziwne, ale smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 320 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Agent Benek napisał: a pączek w kawiarni dopiero musi być drogi ja widziałem pączka za 150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 933 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kris888 napisał: nie no nie umrzesz ale to co piszesz to średnio wierzę - raz dziennie jeszcze możliwe, ale trzy razy dziennie? Nie uwierzę, gdy napisze 3 razy bez wyjęcia W ciągu dnia można i częściej. Wszystko zależy od stażu związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 95 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Też mamy pączkarnię. Nie wyliczę ilości nadzienia. Kilkadziesiąt kroków dalej maleńka piekarnia i tam mają najsmaczniejsze pączki. Nie kładą nacisku na różne nadzienie i piękne pudełko. Liczy się smak. Osobiście nie kupiliśmy ani jednego. Dzień wcześniej upiekłam z ciasta francuskiego. Dziwne, ale smaczne Piekę z ciasta francuskiego faworki i smaczne wychodzą ale pączki to nigdy nie próbowałam i aż muszę spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 320 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: W ciągu dnia można i częściej. Wszystko zależy od stażu związku I od czasu wolnego też czy się pracuje czy nie. Już kiedyś napisałem tu symulację dnia dla pracujących, z rozpiską na godziny i minuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 95 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, kris888 napisał: nie no nie umrzesz ale to co piszesz to średnio wierzę - raz dziennie jeszcze możliwe, ale trzy razy dziennie? Jak mają czas to możliwe jest to ale skąd czas brać oto jest pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 933 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Piekę z ciasta francuskiego faworki i smaczne wychodzą ale pączki to nigdy nie próbowałam i aż muszę spróbować W środę przeglądałam net i wyskakiwały mi różne przepisy. My średnio lubimy pączki, więc wypróbowałam ten z ciasta francuskiego. Wycinasz kółka w cieście, smarujesz brzegi roztrzepanym jajkiem, nadzienie miałam z dżemu jagodowego i konfitury z wiśni. Przykrywasz drugim kółkiem, lekko brzegi dociskasz, góra też posmarowana jajkiem i kilkanaście minut pieczenia. Jak mi ostygły, polałam czekoladą i posypałam kokosem. Zrobiłam też puste, mniejsze. Przecięłam zimne na pół i spody uzupełniałam kremem, na to boróweczka i kiwi. Dopiero dzisiaj je zjedliśmy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 933 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, kris888 napisał: I od czasu wolnego też czy się pracuje czy nie. Już kiedyś napisałem tu symulację dnia dla pracujących, z rozpiską na godziny i minuty. Co mi po rozpisce. Praca w niczym nie przeszkadza. To to można zrobić w każdej minucie, w różnych sytuacjach i pozycjach. Nie trzeba czekać do wieczora i posłanego łoża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 320 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Kafeteria to takie dziwne miejsce gdzie ludzie uprawiają seks jak króliki albo wcale/minimalnie. Ja do grupy zero się zaliczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 22 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: nie no nie umrzesz ale to co piszesz to średnio wierzę - raz dziennie jeszcze możliwe, ale trzy razy dziennie? a co w tym dziwnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 22 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: I od czasu wolnego też czy się pracuje czy nie. Już kiedyś napisałem tu symulację dnia dla pracujących, z rozpiską na godziny i minuty. pracuję i to ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 22 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Jak mają czas to możliwe jest to ale skąd czas brać oto jest pytanie. mam mało czasu ale bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 22 Napisano 1 godzinę temu ktoś wgl jadł tego dubajskiego pączka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach