Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamZielenxD

ja dzisiaj z kumplem labedie i kaczki karmilismy ciastkami z czekolada haha wpieerdalaja jak opetane chyba zdyychaja z glodu te ptaki xD

Polecane posty

w ogole to zazdroszcze tym muzykom artystom siedza sobie przy kompach robia muze a potem hity wydaja i sie jaraja piosenkami i hooy swiat jest ladniejszy

No ja w Gdańsku byłam to mnie obsiadly gołębie a potem poszłam do publicznego klopa i dziadek klozetowy koło 40 nie miał zębów i śmiał się tu jest papier hehuehie beczułka iks de i tam bylo brudno, chciałam dłużej w tym parku posiedzieć ale miałabym incydent kalowy

nie bylem nigdy w gdansku a jak mieszkalem w namiocie to znienawidzilem golebie bo siadaly na drzewach i wkurzajace odglosy wydawaly ze mnie budzily to ja kamieniami w nie rzucalem a one uciekaly wtedy i za chwile nastepny przylatywal i HRUU HRUU HRUU ja prdl

czytalem wczoraj w necie ze z tego o-zone co nagrali numanumajej to ten co zalozyl dan to wczesniej mial zespol doom metalowy i metal gral ale potem odkryl ze jest bardziej producent i z metalowca do numanumajej w okularach i pozelowane wlosyhahah ja prdl

nie wiem, nie mam mojej wiezy technics w domu bo zimno bylo i w ogole balem sie ze mi laser sie zepsuje i chooy nie moge sobie plytek CD posluchac, bo to bylo najlepsze co moze byc, ale coraz cieplej sie robi niedlugo chyba przywioze sobie od mamy i odpale na sluchawkach albo 6 glosnikach i niezly czad jest 😄

kiedys mnie kumpel zaprosil na karaoke do pubu i kupowali mi piwa za darmo i pisal na karteczce co spiewac haha fajnie bylo caly wieczor spiewalem, potem jakas nieezla blond mamusia ze lezak to by sie spuscil od razu mnie za lape i spiewamy dzisiaj razem i spiewalismy razem do siebie romantyczna piosenke i sie przytulalismy fajnie bylo, ah wtedy mialem wyjeebane a tak to sie boje spiewac przed ludzmi i mam paranoje szkoda ze mam taka zjeebana osobowosc niestety bo moze bylbym juz wokalista albo spiewakiem xD

Ja śpiewałam z psiapsi na wieczorku karaoke ale kazali nam przestać no bo to pewnie odstraszało tamtejsza klientelę

no ta blondyna to bbyla menadzerka jednego pubu potem i mnie zapraszala na karaoke i wlasciciel innego pubu co tam spiewalem tez mnie ze 3 razy zapraszal na karaoke a ja juz potem nie jestem w humorze i chooy i juz mnie nikt nie zaprosil, awtedy tamtego wieczoru mialem taki vibe ze wzialem laptopa ze soba i gralem w runescape a obok kumpel mi pisal piosenki na karteczce i zebym zaniosl do babki od karaoke i spiewalem i fajnie bylo xD to jedyny taki wieczor kmialem ze spiewalem i bylo zajeebiscie i 3 piwka wypilem i super bylo xD

ta blondynka do mnie z zielonymi oczamim ze jakie ruchy mialem jak tanczylem ze jej sie podobalo hahah masakra a ja w domu siedze codziennie i dperesje i placz i smutek i mysli samoboojcze o chooy ciezki los zjeeba psychicznego xD

Edytowano przez KochamZielenxD

chooyowe jak wypraszaja albo cos masakra czlowiek sie dobrze bawi a tu chooy spieerdalaj do ciebie poilaczki uu i do pracy prawo jazdy rob i samochod kuurwo a nie spiewy ci w glowie pasozycie uu

A Wy nie mieliście obawy, że Wasze jedzenie może zaszkodzić tym ptakom?

• Thanks 1

Ja ostatnio jak w klubie densilam to jakieś ludzie podchodzili jeden typ tak wywijał ale jedna babka koło 50 mnie zagadała czy szukam chłopaka bo jej syn nie ma dziewczyny to skłamałam że mam bo wtf w ogóle 

Edytowano przez mydickisbig666

ja to mam respekt do tych co tancza breakdance ci to sa niezli, salta albo na glowach sie kreca i w ogole jedna reka sie utrzymuja niezli sa 😄

Ale dziadki i babcie to mnie lubią chyba a kolega mówił że go wkorwiaja tacy niekumaci ludzie to ja się dogaduje w miarę bo oni tak fajnie pitola niedbale nie upiększają swojej mowy tylko mówią jak jest i o hemoroidach swoich też 

w polsce dziadki i babcie to chce sie do piachu bo emeryture biora pasozyty i chooy ze starsi i pracowali ale niech zdyychaja bo emeryci darmozjady

watpie ja to chyba nigdy nie bede mial kobiety ani dziecka tak wyszlo co innego jakbym mial hajs i porsche w garazu to tak wzialbym sobie jakas z biednej rodziny i trzymalbym ja na smyczy i robil jej dzieci ile jest takich przypadkow ze synus z bogatej rodziny sobie bierze jakas goowniare i ja zapladnia potem a ona musi sie sluchac ale przynajmniej nie musi sie martwic ze bieda

Aha to ciekawe, chyba robią tak w Chinach z dziewczynkami z wiosek hm mi by to się szybko nudziło jakby ktoś tylko słuchał i nawet nie wiadomo czy ma własny rozum i tego chce 

nie dopiero po ciastkach zdechną kacie zwierząt

Edytowano przez Agent Benek
  • Thanks 1

wszedzie tak robia w polsce alo tutaj w uk chlopasia rodzice maja biznesik to sobie jezdzi nowymi furami za milion zlotych i sobie bierze lasencje a ona musi sie sluchac go wszystkiego a on ma ruuchanko za darmo i dziewczyne do zapladniania i ma wyjeebane a rodzice pieniazki dadza i biznesik sie kreci

mojego kumpla brata corka sobie poznala chlopaka co jego rodzice maja interes to na swieta bbyla na chwile a potem chlopak sobie podjechal po nia audi q8 gdzie jedno kolo to chyba 2000 funtow kosztuje i chooy ale musi sie sluchac i w ogole masakra 😄

57 minut temu, mydickisbig666 napisał:

No ja w Gdańsku byłam to mnie obsiadly gołębie a potem poszłam do publicznego klopa i dziadek klozetowy koło 40 nie miał zębów i śmiał się tu jest papier hehuehie beczułka iks de i tam bylo brudno, chciałam dłużej w tym parku posiedzieć ale miałabym incydent kalowy

Przyciągasz  zboków

2 minuty temu, Jedność wszechświata napisał:

Przyciągasz  zboków

No ta wszędzie nawet kopy gołębia na mnie leca

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się