butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Haha, nie kuś A ten facepalm to co, bo nie wiem, czego szukać? ;D Wzorowe męskie dłonie - silne, męskie, ale kształtne (ładne palce, nie serdelki itp.), czyste oczywiście Selkie a mialas tak ze ciebie twoj facet peklowal na stole a potem cie przenosil do lozka nie wyjmujac z cb koootasa? Nie jest to pytanie w celu wzbudzenia we mnie podniecenia od razu zaznacze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, butloszczoch napisał: Selkie a mialas tak ze ciebie twoj facet peklowal na stole a potem cie przenosil do lozka nie wyjmujac z cb koootasa? Nie jest to pytanie w celu wzbudzenia we mnie podniecenia od razu zaznacze.. W takim razie w celu czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Selkie sie za duzo netflixa naoogladala i wydaje jej sie ze ma seex a to jakas psycholka z wariatkowa nadaje i uroila sobie ze ma faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: W takim razie w celu czego? pierw odp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Nie wiedzialem ze pacjenci psychoatrykow w polsce maja netflix xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu bo lezak pisal ze to nie mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 3 godziny temu Elka pisała że to możliwe no leżak to akurat oczekuje akrobatki żeby na nim skakała i przywróciła nekroflaka do życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Lepiej gaji zapytaj, z nia tak ex na pewno robil i nawet do auta zanosil i z niej nie wychodzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Ja na miejscu akrobatki balbym sie ze mnie zmiazdzy 100kg lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 3 godziny temu Nudny jest seks sam w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mydickisbig666 napisał: Elka pisała że to możliwe no leżak to akurat oczekuje akrobatki żeby na nim skakała i przywróciła nekroflaka do życia zgadza sie, Elcia napisala ze z nia tak robili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 3 godziny temu Przereklamowane ruchy kopulacyjne nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mydickisbig666 napisał: Elka pisała że to możliwe no leżak to akurat oczekuje akrobatki żeby na nim skakała i przywróciła nekroflaka do życia A co, pewnie tłuste sadło pisało, że to niemożliwe, bo możliwe jest tylko uwalić się jak wieprz i obsługuj mnie? No to rozumiem już, o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Robili czy robil? Elcia miala tylko dwoch facetow chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Moze i nudny ale ja fajnymi stopkami bym sie pobawil i powyginal fajne szczuple zgrabne nogi tez jak pojeebany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, mydickisbig666 napisał: nekroflaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Nietypowe podejście do oświadczyn Nie widzę waszego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: A co, pewnie tłuste sadło pisało, że to niemożliwe, bo możliwe jest tylko uwalić się jak wieprz i obsługuj mnie? No to rozumiem już, o co chodzi. Pisal ze trzeba miec 185cm jak on i dziewczyna musi byc max 160cm. Pisal ze dziewczyny sa ciezkie bo pamieta jak matce pampersa wymienial 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu To kwikernes by pasowala do lezaka, ssie tak ze az doopa do przescieradla wssywa i 160cm, szkoda ze lezak to nie menadzer korpo jak maz kwikernes xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, butloszczoch napisał: Pisal ze trzeba miec 185cm jak on i dziewczyna musi byc max 160cm. Pisal ze dziewczyny sa ciezkie bo pamieta jak matce pampersa wymienial No bo są relatywnie ciężkie, nawet te lekkie (max 50 kilo), to zawsze jest waga, ale dorosły facet przecież to ogarnia siłowo. Leżak nie ma w ogóle kondycji, on się nie rusza od 20 lat. Edytowano 3 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Nie widzę waszego tematu. Jest na dole. Przed paroma minutami wrzucili go do działu dla zalogowanych. Ur.oki gości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Jest na dole. Przed paroma minutami wrzucili go do działu dla zalogowanych. Ur.oki gości. Aha, nie zaloguję się, bo nie pamiętam hasła, także poczekam. A co, zaczęli trollować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: No bo są relatywnie ciężkie, nawet te lekkie (max 50 kilo), to zawsze jest waga, ale dorosły facet przecież to ogarnia siłowo. Leżak nie ma w ogóle kondycji, on się nie rusza od 20 lat. Kiedy myślę, że miałabym takie akrobacje robić z Misiaczkiem, to wszystko mnie boli 🥴 i już widzę jego zgon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja mam nekroflaka i mloda szczupla zgrabna laska o zlotych wlosach by go postawila a nie takie staruchy jak magda salowa albo selkie czy caryca czy tam kulfon czy inne krejze Edytowano 3 godziny temu przez KochamZielenxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: No bo są relatywnie ciężkie, nawet te lekkie (max 50 kilo), to zawsze jest waga, ale dorosły facet przecież to ogarnia siłowo. Leżak nie ma w ogóle kondycji, on się nie rusza od 20 lat. On raz pisal ze sie zmeczyl bo musial wstac o 7 i ubrac sie i caly dzien w ubraniu chodzic po domu bo czekal na kuriera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, selkie napisał: No bo są relatywnie ciężkie, nawet te lekkie (max 50 kilo), to zawsze jest waga, ale dorosły facet przecież to ogarnia siłowo. Leżak nie ma w ogóle kondycji, on się nie rusza od 20 lat. A bylas tak noszona ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Kiedy myślę, że miałabym takie akrobacje robić z Misiaczkiem, to wszystko mnie boli 🥴 i już widzę jego zgon No ale przecież przeniósłby Cię na swoich biodrach do łóżka (nie wiem, jak opisać pozycję, ale wiadomo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 3 godziny temu Bo lezak choodzi nago po domu i go ubrania zmeczyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, butloszczoch napisał: On raz pisal ze sie zmeczyl bo musial wstac o 7 i ubrac sie i caly dzien w ubraniu chodzic po domu bo czekal na kuriera Wiem, widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Aha, nie zaloguję się, bo nie pamiętam hasła, także poczekam. A co, zaczęli trollować? Ueee. To zajrzyj później jak wróci temat na górę. Ja nawet często nie wiem co się dzieje, bo wpisy gości muszą być zaakceptowane przez moderację. Ostatnio jeden stały gość do mnie sapał (oczywiście mu odpyskowałam) więc zaraz nas zwinęli do rezerwatu żebym się nie rozwinęła do bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach