Malwina9990 0 Napisano 24 Marzec W moim życiu nastąpił błąd Matrixa. To zawsze ja byłam tą zazdrosną, pisałam do różnych lasek, które podrywał mój mąż. Czułam się nieatrakcyjna, upokorzona jak totalny odpad. Poznałam faceta, w sumie tylko się kolegujemy, ale miał dziewczynę, która stała się zazdrosna o mnie. Planowali ślub i dzieci. Zostawiła go z mojego powodu, bo się mną zainteresował. Może nie powinnam, ale czuję satysfakcję. W końcu nie byłam w tej gorszej pozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 67 Napisano 24 Marzec jestem erotomanem z klasą xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 150 Napisano 24 Marzec 11 minut temu, Agent Benek napisał: jestem erotomanem z klasą xd jak tam ten twoj milf przeprowadziles sie na slask czy jeszcze walczysz ze zdrowym rozsadkiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 67 Napisano 25 Marzec 7 godzin temu, świrmo6 napisał: jak tam ten twoj milf przeprowadziles sie na slask czy jeszcze walczysz ze zdrowym rozsadkiem ? już tu mieszkam i pracuję prawie 2 mce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 67 Napisano 25 Marzec 11 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Z kasą też? biedny jak mysz kościelna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 401 Napisano 26 Marzec Dnia 24.03.2025 o 16:04, Malwina9990 napisał: W moim życiu nastąpił błąd Matrixa. To zawsze ja byłam tą zazdrosną, pisałam do różnych lasek, które podrywał mój mąż. Czułam się nieatrakcyjna, upokorzona jak totalny odpad. Poznałam faceta, w sumie tylko się kolegujemy, ale miał dziewczynę, która stała się zazdrosna o mnie. Planowali ślub i dzieci. Zostawiła go z mojego powodu, bo się mną zainteresował. Może nie powinnam, ale czuję satysfakcję. W końcu nie byłam w tej gorszej pozycji. bedziecie sie smazyc w piekle zlosliwe jędze, zadbają o to na dole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach