Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malwina9990

Zostawiła go przeze mnie

Polecane posty

W moim życiu nastąpił błąd Matrixa. To zawsze ja byłam tą zazdrosną, pisałam do różnych lasek, które podrywał mój mąż. Czułam się nieatrakcyjna, upokorzona jak totalny odpad. Poznałam faceta, w sumie tylko się kolegujemy, ale miał dziewczynę, która stała się zazdrosna o mnie. Planowali ślub i dzieci. Zostawiła go z mojego powodu, bo się mną zainteresował. Może nie powinnam, ale czuję satysfakcję. W końcu nie byłam w tej gorszej pozycji. 

Jakby nie był ci totalnie obojetny to by pewnie sie nie zainteresowal ^^' tak juz bywa, nie mozna miec zadnej nadziei z nimi bo tylko sie zawiedziesz xD

Napisano (edytowany)

W sumie dużo erotomanów jest a jak taki nie jest albo nie sprawia takiego wrażenia tylko taki inteligentny z klasą to zaraz 10 bab się na taki okaz rzuca jak do tego się podoba 🤔🤔

Edytowano przez abusivebehaviour

Napisano (edytowany)

To jest takie pierdu pierdu że leci się na feromony jaskiniowca knura z włochatej klaty i chamski ryj i brutalność buuu

Edytowano przez abusivebehaviour
  • Like 1

11 minut temu, Agent Benek napisał:

jestem erotomanem z klasą xd

jak tam ten twoj milf przeprowadziles sie na slask czy jeszcze walczysz ze zdrowym rozsadkiem 😄 ?

7 godzin temu, świrmo6 napisał:

jak tam ten twoj milf przeprowadziles sie na slask czy jeszcze walczysz ze zdrowym rozsadkiem 😄 ?

już tu mieszkam i pracuję prawie 2 mce

Napisano (edytowany)

Można też na to inaczej spojrzeć, że powielacie schematy... 

To kolejny mężczyzna który ogląda się za innymi (każdej kolejnej oferuje czasową atencję) co daje powód do zazdrości o niego (?) wcześniej sama byłaś zazdrosna o innego tu inna była zazdrosna o niego, kto wie co by było gdybyś kiedyś była na jej miejscu... czy zazdrość nie wkradnie się z czasem. Takie tam gdybanie...

Edytowano przez marawstala

11 godzin temu, niemaszuprawnień napisał:

Z kasą też? 😆

biedny jak mysz kościelna

Dnia 24.03.2025 o 16:04, Malwina9990 napisał:

W moim życiu nastąpił błąd Matrixa. To zawsze ja byłam tą zazdrosną, pisałam do różnych lasek, które podrywał mój mąż. Czułam się nieatrakcyjna, upokorzona jak totalny odpad. Poznałam faceta, w sumie tylko się kolegujemy, ale miał dziewczynę, która stała się zazdrosna o mnie. Planowali ślub i dzieci. Zostawiła go z mojego powodu, bo się mną zainteresował. Może nie powinnam, ale czuję satysfakcję. W końcu nie byłam w tej gorszej pozycji. 

bedziecie sie smazyc w piekle zlosliwe jędze, zadbają o to na dole

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się