Na_rozstaju_dróg 0 Napisano 2 Kwiecień Witajcie.. Pokrótce opiszę wam mój problem. jestem ze swoim partnerem od 8 lat. Poznaliśmy się kończąc szkołę. Jestem księgową w biurze i dostałam ofertę prowadzenia firmy na własną działalność. W tym celu muszę wyjechać na 2 drugi koniec Polski to siedziby firmy by dobrać szczegóły. Mój partner dowiadując się o tym wpadł w szał.. stawia mi ultimatum, że albo pojadę tam z nim albo wcale. A jak pojadę sama to skończy nasz związek. Poniekąd rozwalam już opcję zabrania go z sobą, ale nawet jeśli już to ja będę większość czasu na spotkaniach. A jego ja nie nie zabiorę.. w końcu to służbowe sprawy. Pytałam go czy się boi o to, że go tam zdradzę ( mimo, że to absurd) powiedział, że nie o to mu chodzi.. Niestety.. zawsze to było tak w naszym związku, że ja zawsze praktycznie byłam w domu i na jego wyłączność. Chcąc wyjść z koleżankami musiałam się kilka dni przed i po wysłuchać, że mam czelność wyjść. Tym razem jednak stoję przed ogromną szansą fajnego rozwoju zawodowego. Nie chce odmawiać żadnego wyjazdu i chcę zacząć żyć normalnie.. Wczoraj odbierając od niego telefon wykrzyczał, że mnie zostawi jak pojadę i że jestem najgorszą kobietą jaką zna.. On zwyczajnie mnie szantażuje emocjonalnie. Jest mi bardzo przykro.. łamie mi to serce. Proszę o radę co wy byście zrobiły na moim miejscu. Czy również postawiłybyście na swoim i pojechały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2122 Napisano 2 Kwiecień Czy wyjaśnił o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 107 Napisano 2 Kwiecień Chory facet Natychmiast to zakończ, nim dojdzie do tragedii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 563 Napisano 2 Kwiecień Nie wiem jak inni ale ja idę wynieść śmieci bo to ciekawsze od takiego baitowania... ale jednak odpisuję to może te baity nie są takie słabe jak myślę Swoją droga pisanie baitów to chyba lekka praca Now that ain't workin', that's the way you do itLemme tell ya, them guys ain't dumbMaybe get a blister on your little fingerMaybe get a blister on your thumb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 226 Napisano 2 Kwiecień nie ma dzieci to pojedz sama, tam w biurze czeka nie jedem samotny Gerwazy..szybka zamianka i po sprawie. moze bedzie mial bmw wiec skok na wyzszą galąź w pakiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach