Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
FRAJER 84

JESTEM DEB/ILEM

Polecane posty

Przed chwilą, ZimnyDrań napisał:

Dlaczego tak uważasz?

no bo z niczym sobie nieradzę, jak mi zabraknie rodziców to ja niewiem jak będę wtedy funkcjonował, mam nadzieję że znajdę jakichś przyjaciół na kafeterii i mi pomogą, doradzą co mam robić...

A

41 minut temu, FRAJER 84 napisał:

jak mi zabraknie rodziców to ja niewiem jak będę wtedy funkcjonował

A Ty nie masz jakiegoś rodzeństwa?

Można też mieć iskierkę nadziei, że ludzie samotni żyją bardziej krótko.

Może w końcu pojawi się ta księżniczka na koniu, która nas uratuje

45 minut temu, Daniel86 napisał:

A

A Ty nie masz jakiegoś rodzeństwa?

Można też mieć iskierkę nadziei, że ludzie samotni żyją bardziej krótko.

rodzeństwa niemam ale kuzynkę Kingę młodszą ode mnie o 15 lat, tyle że ja jestem trochę upośledzony umysłowo i nie utrzymuję z Nią kontaktu (Ona jest bardzo ładna i się Jej normalnie wstydzę), mam poważne problemy z pamięcią, jakieś otępienie... niewiem jak ja będę żył, może do jakiegoś ośrodka trafię, naprawdę niewiem co zrobię, muszę się jakoś ogarnąć... zażywam od niedawna lek Latuda i widzę poprawę, mniejsze lęki i myśli samob/ójcze, ale czuję się trochę jak jakiś robot...

Edytowano przez FRAJER 84
  • Sad 1

10 minut temu, Mariusz4 napisał:

Może w końcu pojawi się ta księżniczka na koniu, która nas uratuje

samotność to taka straszna trwoga... ale pocieszam się że może znajdę jakąś dziewczynę podobną do mnie, z jakimiś schorzeniami mentalnymi i będziemy razem... może na jakiejś grupie chorych na depresję albo coś w ten deseń, bo na "normalną" dziewczynę niemam co liczyć

46 minut temu, FRAJER 84 napisał:

samotność to taka straszna trwoga... ale pocieszam się że może znajdę jakąś dziewczynę podobną do mnie, z jakimiś schorzeniami mentalnymi i będziemy razem... może na jakiejś grupie chorych na depresję albo coś w ten deseń, bo na "normalną" dziewczynę niemam co liczyć

Tu takich dziewczyn jest cała masa xD

mnie się "jeżyk" z tego forum podoba, popisałem z Nią trochę w usuniętym już temacie i stanęło na tym że będzie moją przyjaciółką, podniosło mnie to trochę na duchu...

2 godziny temu, ZimnyDrań napisał:

Tu takich dziewczyn jest cała masa xD

Gdzie one są?

3 godziny temu, FRAJER 84 napisał:

nie. dziewczyna nie jest lekarstwem. poza tym biorąc sobie dziewczynę z problemami sam sobie je dokładasz niepotrzebnie.

37 minut temu, kris888 napisał:

nie. dziewczyna nie jest lekarstwem. poza tym biorąc sobie dziewczynę z problemami sam sobie je dokładasz niepotrzebnie.

Ja bym nie chciał dziewczyny z problemami, ale ja chętnie bym chciał dziewczynę będącą w podobnej sytuacji i z podobnymi przeżyciami jak ja i żeby było jak w czasach szkolnych, czyli my mieszkamy sobie u siebie i my się czasem spotykamy 💞

Na kursie tak było. Szkoda tylko, że to nie trwało dłużej 😞

Edytowano przez Daniel86

8 minut temu, PolacyDoPracyy napisał:

nie klam bo meczy cie wielka doopa wieloryba i twoj alfons wroclawski haha

Ja mam ponętna dopa która mogę wykarmić sama siebie gdyż jestem potężnym narcyzikiem i starczy dla mnie samej cmok cmok 

Przed chwilą, PolacyDoPracyy napisał:

nie pisz do mnie, bo cie nie lubie okej idz tam sobie do srunka i klaudiusza podotykajcie po siurkach 

Ty do mnie piszesz to odpisuje geju okej

Przed chwilą, PolacyDoPracyy napisał:

to nie odpisuj, co klaudiusz teraz robi loda srunowi i nie masz z kim popisac?

Dokładnie homo erektusie

Pewnie rentę masz to czym się przejmujesz, bo poza jedzeniem bez opamiętania nie masz innych ambicji, a na michę z renty ci starczy. Mieszkanie po rodzicach jak zejdą. Przykra sprawa.

Edytowano przez 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘

4 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Pewnie rentę masz to czym się przejmujesz, bo poza jedzeniem bez opamiętania nie masz innych ambicji, a na michę z renty ci starczy. Mieszkanie po rodzicach jak zejdą. Przykra sprawa.

Problem w tym że nie ma żadnej renty

Schizofrenia jest podstawą do ubiegania się o rentę z tytułu niezdolności do pracy, tzw. rentę inwalidzką. Dzielimy ją na dwa rodzaje: rentę z powodu częściowej (938,16 zł) i całkowitej niezdolności do pracy (1250,88 zł). Renty są przyznawane na czas określony lub na stałe.

staram się o rentę już od jakiegoś roku, rodzice się tym głównie zajmują tj. składanie papierów etc. to nie jest wcale taka prosta sprawa...

21 minut temu, FRAJER 84 napisał:

staram się o rentę już od jakiegoś roku, rodzice się tym głównie zajmują tj. składanie papierów etc. to nie jest wcale taka prosta sprawa...

Jeżeli nie stwierdzono jakichś ułomności przed ukończeniem pełnoletności I nie wymagasz pomocy osób trzecich w zaspokajaniu podstawowych potrzeb wegetacyjnych to będzie karkołomne. 

Edytowano przez 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘

13 godzin temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Jak nie wchodzisz w kolizję z literą prawa i norm obyczajowych to dla systemu jesteś normalny i zdolny do samodzielnej egzystencji. 

taka prawda

9 godzin temu, FRAJER 84 napisał:

taka prawda

Trzeba pomóc jak szczęściu w tym co zamierzasz w kwestii zmian, albo tkwić w tym co jest ale to będzie uwłaczające. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować