Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wjechało 10 głośników tak

Może sobie narożnik kupie tak sobie myślę że

Polecane posty

co tam lezak

a ja za pare godzin wychodze z piwnicy i spadam sie bawic 😄

ale dzisiaj dziewczyny widzialem fajne, dwie kolezanki i samotne ale jedna szla taka mloda w ...ence z jakims chudzielcem rudzielcem masakra co za fuksiarz, ale sie odwracam a ona miala takie poslady i ten tylek masakra cos pieknego 

ale w sumie to itak wole zgrabne i szczuple umiesnione nogi biegaczki, one to sa niesamowite

ja chyba koniecznie musze zaczac biegac i porozgladac sie za biegaczka, fajne sa 🙂 

11 minut temu, H4h4 napisał:

co tam lezak

a ja za pare godzin wychodze z piwnicy i spadam sie bawic 😄

ale dzisiaj dziewczyny widzialem fajne, dwie kolezanki i samotne ale jedna szla taka mloda w ...ence z jakims chudzielcem rudzielcem masakra co za fuksiarz, ale sie odwracam a ona miala takie poslady i ten tylek masakra cos pieknego 

ale w sumie to itak wole zgrabne i szczuple umiesnione nogi biegaczki, one to sa niesamowite

ja chyba koniecznie musze zaczac biegac i porozgladac sie za biegaczka, fajne sa 🙂 

Nie warto się starać rób to co lubisz ja sobie jutro przerobie dwie ps3 na 4.92 hybryd fw

z czym sie nie warto starac?

no ja wlasnie mam tyle energii lezak, ale teraz ze wspollokatorem czilluje, ale on idzie spac za kilka godzin a ja wtedy ide na miasto i wroce po basenie dopiero jakos popoludni, a telefon zostawiam w domu wiec bede mial przerwe od internetu, jee 🙂 

nic nie wiem o przerabianiu ps3, sorki xD

3 minuty temu, H4h4 napisał:

z czym sie nie warto starac?

no ja wlasnie mam tyle energii lezak, ale teraz ze wspollokatorem czilluje, ale on idzie spac za kilka godzin a ja wtedy ide na miasto i wroce po basenie dopiero jakos popoludni, a telefon zostawiam w domu wiec bede mial przerwe od internetu, jee 🙂 

Z progresem rzeczywistości wypruwasz se zyly żeby się czegoś dorobić a lachon i tak spadajom majtki na kaloryfer u gołodupiec 

Edytowano przez Wjechało 10 głośników tak

mnie by zadowolilo jakbym fajnej dziewczynie mogl zrobic masaz stopek, ale bym jej masaz odjeebal 

Przed chwilą, Wjechało 10 głośników tak napisał:

Z progresem rzeczywistości wypruwasz se zyly żeby się czegoś dorobić a lachon i tak spadajom majtki na kaloryfer u gołodupiec 

ja tam pieerdole, zyje tak zeby sie dobrze czuc i cos robic, dobrze ze mam energie ostatnio duzo robic, chodzic na spacery plywac niedlugo moze biegac i w ogole fajnie jest 😄 

tyle fajnych dziewczyn na miescie ze szok 

ale sluchaweczki na kabel douszne co mam sony to juz druga para i nie narzekam, fajnie graja 

nie jest moze kosmos idealnie ale daja radosc 😛 

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа napisał:

ty musisz być trollem xD

czesc Elcia, ja ostatnio kupilem 3 opakowanie tego proszku warrior rage i napieerdalam codziennie i mam tyle powera xD

kiedys mialem sony z media markt douszne jakies za 130zzl i byly niezle xD

tak sobie mysle jaki sens jest wydawac 1000zl na sluchawki wielkie jak douszne kilka setek max i tez sa niezle, ale do wiezy technics jeszcze ich nie podlaczalem

ale tutaj duzo ludzi to sa jakies chamy ponizaja a lezak jakos trzyma poziom i nigdy jezyka z rynsztoka nie doswiadczylem od niego

ogolnie Elcia sorry nie wiem co mi odjeebalo ze Ci skasowalem konto, a forum stoi ale mi ostatnio motm naspamowal i ukrylem, ale sam nie wiem co robic, bo tam nikogo nie ma, a wszyscy tu sa wiec juz mi sie odechcialo dwa fora co chwile sprwadzac czy ktos napisal xD

ja tez chcialbbym, lezak nie mozesz wrzucic na imgbb zeby po 10 minutach zniknelo? 😛 albo po 5 xD

haha pracujacych masakra lezak, ja tyle razy sobie marzylem, ze mam czapke ssmana i pistolet w pasku zapiety i polaczek co do mnie szczeka i do pracy to ja wyciagam spluwe i jeb w tyl glowy xD

niemcy sie kiedys z nimi nie pieerdolili, a teraz szczekaja xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować