Malowany 72 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Edytowano 4 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 4 godziny temu Tylko nie sikaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 4 godziny temu Muszę rozkręcić ten temat bo w tamtym gadają o miodzie z uszu a ja jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu Lepiej o zasikanych majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lepiej o zasikanych majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 4 godziny temu Na milionera to lipa. Bieda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przelot napisał: A kysz, idź już spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A kysz, idź już spać. Nie mogę obzarlam sie jak dzika swinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przelot napisał: Nie mogę obzarlam sie jak dzika swinia A ja się opilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 117 Napisano 4 godziny temu To video mi -starej ryje banie, a jak tu nadzieję upatrywać w młodym pokoleniu po czymś takim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A ja się opilem Czyli będzie sikane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu Proszę was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 4 godziny temu Bedzie rejs okrętem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu Chyba już czas, spać w pampersie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu Musiałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu Nienawidzę was zawstydzony. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 4 godziny temu Haha nie mam już reakcji. Dobranoc pamietaj o kapoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 4 godziny temu Goownem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 4 godziny temu Malowany to wor z zakonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 4 godziny temu Malowany był jednym z najbardziej znanych moskiewskich worów i z pewnością najbardziej wpływowym gangsterem, jaki zginął na terenie Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: Malowany to wor z zakonu Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, abusivebehaviour napisał: Malowany był jednym z najbardziej znanych moskiewskich worów i z pewnością najbardziej wpływowym gangsterem, jaki zginął na terenie Polski. Widzę, doczytalas. Jestem pod wrażeniem. A jak zginął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 117 Napisano 3 godziny temu Prócz ksywki coś jeszcze was łączy? Może fryz? Bo raczej nie kariera.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Malowany napisał: Widzę, doczytalas. Jestem pod wrażeniem. A jak zginął? no, porachunki mafijne. Tak sie zastanawialam czy nick inspirowany typem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, abusivebehaviour napisał: no, porachunki mafijne. Tak sie zastanawialam czy nick inspirowany typem Dobra wiem co z tym worem. Czytałem ten sam artykuł. Tak. Interesuje mnie mafia z lat 90. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 3 godziny temu U mnie w mieście dużo się działo w tamtych czasach. Kolega opowiadał, że spał z bronią pod poduszką. Kolegi ojca zastrzelił typ w klatce. W ścianach były dziury po kulach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Chłopak młodszy ode mnie. Ma wydzierany na klacie portret ojca. Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach