200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) T8 https://ibb.co/5XrRN2Rr Edytowano 5 godzin temu przez 200 cali w salonie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 5 godzin temu Niesamowite. Każdy ma mokro od tych cali z zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 5 godzin temu Trochę Malawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętSrebrzyska napisał: Niesamowite. Każdy ma mokro od tych cali z zazdrości. Piękne jak anastazje to po umyciu ściany i obiektywu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Trochę Malawy Od wysokości komody do sufitu gdzie 85 sporo brakuje tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 1,5m pionu to jest 120" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 72 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 200 cali w salonie tak napisał: Od wysokości komody do sufitu gdzie 85 sporo brakuje tam Nie wiem tyle o tym gadasz ze spodziewałam sie szału (a liczby mi nic nie mówią). Większy maja moi starzy którzy maja gdzieś jaki maja telewizor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 24 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 200 cali w salonie tak napisał: T8 Już ciemniej być nie mogło Ciotka skończyła przynoszenie ci szynki? Bankructwo puka w rytmie cza cza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 5 godzin temu Lezak boi się identyfikacji milioner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 265,7cm x 149,4cm to dokładnie 120" w 16:9 Mój 85 ma 1,9m poziomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 179 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Już ciemniej być nie mogło Ciotka skończyła przynoszenie ci szynki? Bankructwo puka w rytmie cza cza Ciotka się pogniewała przecież że za duży tv ma Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, przelot napisał: Nie wiem tyle o tym gadasz ze spodziewałam sie szału (a liczby mi nic nie mówią). Większy maja moi starzy którzy maja gdzieś jaki maja telewizor Szukam modelu na 200" z 4m sony potrafi za 12tys używany z jakimś obiektywem zoom kupowanym osobno też za tysiące złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ciotka się pogniewała przecież że za duży tv ma Zrozumiałe, karmi pasożyta żeby go uchronić przed bankructwem a ten wydaje ostatnie grosze na zabaweczki z odzysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: Lezak boi się identyfikacji milioner. Projektor się po ciemku ogląda dla najlepszej jakości obrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, przelot napisał: Nie wiem tyle o tym gadasz ze spodziewałam sie szału (a liczby mi nic nie mówią). Większy maja moi starzy którzy maja gdzieś jaki maja telewizor Wydaje ci się ta ścianę ma 4,5m długości i 2,5m wysokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 120 to 9 tv 40" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu [][][] [][][] [][][] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 179 Napisano 5 godzin temu Na zdjęciu to ciężko zobaczyć jakie są wymiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 3x 40 po przekatnej 120 i reszte 40" 6szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na zdjęciu to ciężko zobaczyć jakie są wymiary. Jesteś 9cm wyższa niż obraz to jest ogromne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Na zdjęciu to ciężko zobaczyć jakie są wymiary. Większy obraz niż wyrko małżeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 179 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, 200 cali w salonie tak napisał: Jesteś 9cm wyższa niż obraz to jest ogromne To jak jestem wyższa to nie jest to takie ogromne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 5 godzin temu Madame Jeż jest petite 158 pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 5 godzin temu 3 x 40 = 120 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 179 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, abusivebehaviour napisał: Madame Jeż jest petite 158 pisała 159, Nie ujmuj mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, abusivebehaviour napisał: Madame Jeż jest petite 158 pisała A dumbo ma swój czy oddała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Onaaaa napisał: To jak jestem wyższa to nie jest to takie ogromne Przekątna ekranu (cale) 85" Wymiary telewizora (szer. × wys.) 189,1 × 116,0 120" jest 266x150cm Edytowano 4 godziny temu przez 200 cali w salonie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: 159, Nie ujmuj mi Weź se w sklepie zobacz 85 są duże np. 115 tlc kosztuje 74999 teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 179 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 200 cali w salonie tak napisał: Przekątna ekranu (cale) 85" Wymiary telewizora (szer. × wys.) 189,1 × 116,0 120" jest 266x150cm Przecież ja żartuje sobie wiem że jest duży. I co oglądałeś coś fajnego na nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
200 cali w salonie tak 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przecież ja żartuje sobie wiem że jest duży. I co oglądałeś coś fajnego na nim? Różne gry odpalilem i trochę yt też trailery filmów Fajnie wyglądał zwiastun Terminator: Dark Fate (2019) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach