efajel 12 Napisano 1 godzinę temu klaudiusz mi tu ostatnio pisala, ze munek chcial z nia romans podobno, ale ona nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu mnie to sie zawsze do tego marzy dziewica, taka z bagazem co juz kogos miala albo dziecko to podziekuje albo niewiadomo ile partnerow, ale ostatnio sie zastanawiam ze sie hajtamy z klaudiuszem a ona mnie defloruje haha jako pierwsza dziewczyna z ktora laduje w wyrze, ciekawe czy by to ja jaralo ze jest moja pierwsza dziewczyna i zona a przed nia nigdy nikogo nie mialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu tez bym nie chciala, jeszcze by zaczal pisac o sledziach, pierogach i inne dziwne rzeczy a ja mam nadaktywna wyobraznie i potem cierpie albo mnie mdli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, abusivebehaviour napisał: tez bym nie chciala, jeszcze by zaczal pisac o sledziach, pierogach i inne dziwne rzeczy a ja mam nadaktywna wyobraznie i potem cierpie albo mnie mdli ale wczoraj pisala, ze poszlaby z nim na kolacje na winko, ale nie moze i ze nie napisze czemu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu mialam wrazenie ze czasem tu pisal jak Kotarba i trauma do konca zycia huh ale moze tez mi sie mylilo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu na ten bool pomaga tylko deprecjonowanie i gvalcenie bab i murzynow zeby sie nie czuc tak zle wiec dlatego sie podszywalam pod facetow huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu a ja tam nie wiem wyjeebane mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu haha niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu ja to bym chciala byc transem oni maja wszystko w sobie hm chyba sie pora klasc chociaz nie chce mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłoński Patrol 5 Napisano 56 minut temu 1 godzinę temu, abusivebehaviour napisał: moon to mnie mylil z jakas Studzia ktora chlopak bił w ogole, az mialam dosyc tych starych przegrywow stad bo nie wiadomo kto jest kim i facetem tez bylam w sumie przyzwyczajenie takie tu siedziec memusia tez mnie myli z siostra eh nic nowego taka sytuacja Co ty pieprzysz? Widmok cię klejem poczęstował? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 33 minuty temu 21 minut temu, Jabłoński Patrol napisał: Co ty pieprzysz? Widmok cię klejem poczęstował? nie musisz rozumiec ty se mozesz w dopie kazdego czlowieka miec i postrzegac jako kope miecha nie bronie ale nie ciagnie mnie do takowej osoby no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach