Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
200 cali w salonie tak

Ale się spłakałem dzisiaj za a.

Polecane posty

klaudiusz mi tu ostatnio pisala, ze munek chcial z nia romans podobno, ale ona nie chce 

mnie to sie zawsze do tego marzy dziewica, taka z bagazem co juz kogos miala albo dziecko to podziekuje albo niewiadomo ile partnerow, ale ostatnio sie zastanawiam ze sie hajtamy z klaudiuszem a ona mnie defloruje haha jako pierwsza dziewczyna z ktora laduje w wyrze, ciekawe czy by to ja jaralo ze jest moja pierwsza dziewczyna i zona a przed nia nigdy nikogo nie mialem  

tez bym nie chciala, jeszcze by zaczal pisac o sledziach, pierogach i inne dziwne rzeczy a ja mam nadaktywna wyobraznie i potem cierpie albo mnie mdli 

Przed chwilą, abusivebehaviour napisał:

tez bym nie chciala, jeszcze by zaczal pisac o sledziach, pierogach i inne dziwne rzeczy a ja mam nadaktywna wyobraznie i potem cierpie albo mnie mdli 

ale wczoraj pisala, ze poszlaby z nim na kolacje na winko, ale nie moze i ze nie napisze czemu xD

na ten bool pomaga tylko deprecjonowanie i gvalcenie bab i murzynow zeby sie nie czuc tak zle wiec dlatego sie podszywalam pod facetow huh

1 godzinę temu, abusivebehaviour napisał:

moon to mnie mylil z jakas Studzia ktora chlopak bił w ogole, az mialam dosyc tych starych przegrywow stad bo nie wiadomo kto jest kim i facetem tez bylam w sumie przyzwyczajenie takie tu siedziec memusia tez mnie myli z siostra eh nic nowego taka sytuacja

Co ty pieprzysz? Widmok cię klejem poczęstował? 😄 

• Haha 1

21 minut temu, Jabłoński Patrol napisał:

Co ty pieprzysz? Widmok cię klejem poczęstował? 😄 

nie musisz rozumiec ty se mozesz w dopie kazdego czlowieka miec i postrzegac jako kope miecha nie bronie ale nie ciagnie mnie do takowej osoby no

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się