SylwesterG 0 Napisano 8 Kwiecień Hej, moi drodzy. Szukam robota do mycia okien na prezent dla teściów. Niestety mają spore okna a już brak siły na ich mycie. Możecie coś polecić do 1500 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliapin 0 Napisano 8 Kwiecień Polecam Ci Cobbo, ja mam akurat model i5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 Czerwiec Dnia 8.04.2025 o 14:37, SylwesterG napisał: Hej, moi drodzy. Szukam robota do mycia okien na prezent dla teściów. Niestety mają spore okna a już brak siły na ich mycie. Możecie coś polecić do 1500 zł ? Ostatnio widziałem na Temu chyba kupię taką maszynka przylepia do okna i sam sobie jeździ myje po oknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 Czerwiec Coś koło 200 czy 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 20 Czerwiec 16 minut temu, Fifofa napisał: Coś koło 200 czy 250 zł Kup sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 Czerwiec 7 minut temu, Onaaaa napisał: Kup sobie Właśnie kupię nie drogie jest 260 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 20 Czerwiec 1 minutę temu, Fifofa napisał: Właśnie kupię nie drogie jest 260 zł. Nie nawidze myć okien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie nawidze myć okien. Chcesz też takiego robota ? Pokaże linka z temu https://share.temu.com/uWkhTjuiZiA Edytowano 20 Czerwiec przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 50 Napisano 20 Czerwiec Moi drodzy jak już ręka ludzka za to się nie weźmie, to będzie wyczyszczona, aha już to widzę. To szyby czyści, jak widzę, a okna ramy to co, tam jest mnóstwo brudu. 13 minut temu, Onaaaa napisał: Nie nawidze myć okien. Ja też Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 20 Czerwiec 8 minut temu, _Gretta napisał: Moi drodzy jak już ręka ludzka za to się nie weźmie, to będzie wyczyszczona, aha już to widzę. To szyby czyści, jak widzę, a okna ramy to co, tam jest mnóstwo brudu. Ja też Dobranoc A ramy się zostawia nie są takie brudne Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach