Wika11 444 Napisano 9 Kwiecień Z Łodzy.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 139 Napisano 9 Kwiecień Z Rady Guzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano piątek o 21:00 To forum już pada?? Co się stało??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika11 444 Napisano niedziela o 18:50 Dnia 11.04.2025 o 23:00, Misha napisał: To forum już pada?? Co się stało??? Nie wiem właśnie dlaczego nie ma już żadnych nowych wątków o Szusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7699 Napisano niedziela o 20:15 1 godzinę temu, Wika11 napisał: Nie wiem właśnie dlaczego nie ma już żadnych nowych wątków o Szusz. Ta łódzka bambaryła jest nudna jak flaki z olejem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano poniedziałek o 13:51 19 godzin temu, Wika11 napisał: Nie wiem właśnie dlaczego nie ma już żadnych nowych wątków o Szusz. O nikim nie ma już w zasadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika11 444 Napisano poniedziałek o 16:20 2 godziny temu, Misha napisał: O nikim nie ma już w zasadzie Trochę szkoda, fajnie się czytało wszystkie Larwiszonki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7699 Napisano 13 godzin temu Siwa chyba wynajęła tira żeby zawieść primarkowy szajs na Mazury.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wika11 444 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Dobra _Dusza napisał: Siwa chyba wynajęła tira żeby zawieść primarkowy szajs na Mazury.. Ostatnie Kafe o niej było chyba w lutym kiedy non stop kasowane były wątki. Od tamtej pory bardzo się zmieniła na buzy, ciężko ją poznać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7699 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Wika11 napisał: bardzo się zmieniła na buzy, ciężko ją poznać.. Ikona lenistwa, tandety i niechlujstwa. Taki starzejący się Kevin sam w domu. Infantylna, nalana, agresywna. Na gębie widać cały jej charakter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach