Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Tak mam pieniędzy

Nie widzę sensu w dalszym istnienie

Polecane posty

1 minutę temu, Tak mam pieniędzy napisał:

Bo teoretycznie nie potrafię się oddać rozrywce kiedy z tyłu głowy miałbym iść do pracy rano 

Możesz pracować jako stróż nocny.

To tylko gra. Twoja sprawa jak se pokierujesz simsem lezak. Po przejściu na drugą stronę odbytu nie czeka eldorado. Pamiętaj. Cały swój leb zabierasz. 

7 minut temu, Tak mam pieniędzy napisał:

Bo teoretycznie nie potrafię się oddać rozrywce kiedy z tyłu głowy miałbym iść do pracy rano 

Ba ja nie potrafię mając z tyłu głowy za 2 lata pracę rano a co dopiero następnym dniu 

Przed chwilą, Tak mam pieniędzy napisał:

Ba ja nie potrafię mając z tyłu głowy za 2 lata pracę rano a co dopiero następnym dniu 

Ciebie nie przeraża praca sama w sobie. Ciebie zżera myśl że musiałbyś obnażyć swoją indolencje Przed ludźmi z którymi chcąc nie chcąc musiałbyś odbytowac. Fajnie jest być milionerczi na kafe. Ale w realu każde nasze guwno się obnaża i zonk. Pracować nawet uposlaki potrafią. Zaufaj mje.

46 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał:

Ciebie nie przeraża praca sama w sobie. Ciebie zżera myśl że musiałbyś obnażyć swoją indolencje Przed ludźmi z którymi chcąc nie chcąc musiałbyś odbytowac. Fajnie jest być milionerczi na kafe. Ale w realu każde nasze guwno się obnaża i zonk. Pracować nawet uposlaki potrafią. Zaufaj mje.

No ja jestem bardzo dumny 

Ja jak sobie tak mysle to tez nie dni niby mijaja przynajmniej nie mjsze do pracy wstawac rano 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować