Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rockstone1234567

Zakończyć to?

Polecane posty

5 minut temu, przelot napisał:

Pisze właśnie ze wizerunkowo jest spalony i watpie by ktokolwiek teraz mu coś takiego dał w tym momencie.

pisze również ze on miał taka pozycje w internecie ze nie musiałby robić z siebie tępej szmaty dla jakichś żałosnych współprac bo miał swój biznes marki itd. Tylko zyebali zbankrutowali może mu psychika siadła może zawsz był zyebem. Wiec nie

wizerunkowo jest spalony ale na kafeterii gdzie jest 10 osob okazalo sie ze dwie go ogladaja i sledza jego poczynania 😄

zarabia na was 

3 minuty temu, świrmo6 napisał:

a od kiedy szybszyla jest filipinka ? bicu ty w kazdy kit wierzysz pewnie jaja sobie robila

Nie Filipinka,  tylko pół-Filipinka. Nie musisz w to wierzyć, zdaje się  że to była taka tajemnica poliszynela 😉

Przed chwilą, świrmo6 napisał:

wizerunkowo jest spalony ale na kafeterii gdzie jest 10 osob okazalo sie ze dwie go ogladaja i sledza jego poczynania 😄

zarabia na was 

On zarabia na donejtach, nie na samych wyświetleniach.

4 minuty temu, Lubię banany napisał:

Myślę,  że tak bo po co by jej była znajomość  tagalog "filipińskiego". 

Poza tym czy na pierwszy  rzut  oka widać że np taka Aleksandra Wiśniewska ma chińskie pochodzenie? Moim zdaniem  niekoniecznie.  Więc  to jest  subiektywne...

oczywiscie ze widac ze to chinka

tagalog to tylko na czesci wysp uzywaja chyba ta biedniejsza czesc filipin jak rybacy i czesc manili pewnie slumsy. 

7 minut temu, przelot napisał:

Mieli kanał na yt super popularny ciuchy knajpę w centrum Warszawy i pewnie jeszcze masę rzeczy o ktorych nie wiem czy nie pamiętam. Naprawdę nie musi sie szmacić na Filipinach jako meski szon żeby dostać wspolprace reklamowania jakiegos gownianego mma. Dlateto twierdze ze to ogromny upadek z biznesmena na kolegę Daniela magicala czy Chój wie jak on sie zwie 

moze mieli to na kredyt spadly dochody z reklam i juz nie maja wiekszosc tych lanserow netowych przeciez nie powie ze maja dlugi albo ze zainwestowali kase i liczyli ze zwroci sie z reklam. 

jakby nie musial to by tego nie robil. ludzie ktorzy maja pieniadze nie chwala sie nim ani nie nagrywaja filmikow jak zyja nie pokazuja tego na fejsbukach itd. robia to ludzie ktorzy nie maja p[o to zeby sie chwalic i inni zazdroscili. 

jesli sie chwalili to mieli na kredyt albo chcieli zarobic na to. 

6 minut temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

Silny dopalacz porównywać do lekkich narko to jak porównać kawę do amfy 😄XD Dokładnie to samo. Więc weź już się skończ ośmieszać, bo nie masz bladego pojęcia o substancjach psychoaktywnych i o ich klasyfikacji.

nie napisalem ze to samo tylko taki sam cpun ty pozyjesz dluzej i tyle. moim zdaniem lepiej szybciej to zakonczyc wiec ja bardziej szanuje tych od twardych narko bo szybko umeiraja i jest spokoj. 

6 minut temu, Lubię banany napisał:

Nie Filipinka,  tylko pół-Filipinka. Nie musisz w to wierzyć, zdaje się  że to była taka tajemnica poliszynela 😉

zdaje sie ze ona czesto kity pisala i to jeden z nich

albo to nie jej foto albo zadna z niej filipinka. 

24 minuty temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

No, ostro mu odyebało po tych dragach. Całkiem inny człek się wydaje niż kiedyś. Wiem, że m in mefedron ćpa - to akurat szit straszny, ja tego nie tykałem nigdy i nawet nie zamierzam. To czyni z człowieka dosłownie szmatę i nienormalnego agresora u wielu załącza. Sporo jutuberków najgorsze akcje po tym odwalało, jakieś dymy, ostre pobicia, niszczenie mieszkania, zdrady, trójkąty z obcymi i inne mocne patologie, nie raz z policją w tle.

On jest strasznie agresywny i sie drze wiecznie tam sam do siebie do ludzi do kamery i tych panien. Wiec na pewno jest naćpany wiec jesli tam naprawdę ejst tak przesrrane za narkotyki to może niebawem znowu o nim usłyszymy w tym kontekscie 

14 minut temu, świrmo6 napisał:

zarabia na was 

Na mnie juz nie zobaczyłam co zobaczyłam i wyrobiłam opinie - na wiele tematów 😃

Edytowano przez przelot

12 minut temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

On zarabia na donejtach, nie na samych wyświetleniach.

Ale on mało dostaje tej kasy przecież to są jakies grosze w stylu 10 zł. Raz dostał więcej to miał dać tej jednej a ona bez mrugnięcia okiem wziela 😃a raz miała klęknąć za jakies 20zl i klęknęła 😃 materiał na żonę 

Edytowano przez przelot

11 minut temu, świrmo6 napisał:

moze mieli to na kredyt spadly dochody z reklam i juz nie maja wiekszosc tych lanserow netowych przeciez nie powie ze maja dlugi albo ze zainwestowali kase i liczyli ze zwroci sie z reklam. 

jakby nie musial to by tego nie robil. ludzie ktorzy maja pieniadze nie chwala sie nim ani nie nagrywaja filmikow jak zyja nie pokazuja tego na fejsbukach itd. robia to ludzie ktorzy nie maja p[o to zeby sie chwalic i inni zazdroscili. 

jesli sie chwalili to mieli na kredyt albo chcieli zarobic na to. 

To poszukaj informacji o nich - a b s t r/ a c /h u j e to sie dowiesz ile mieli ile stracili 

Przed chwilą, przelot napisał:

To poszukaj informacji o nich - a b s t r/ a c /h u j e to sie dowiesz ile mieli ile stracili 

kiedys widzialem jakis filmik ich a to nie oni byli od tego matura to bzdura ? tez mi sie cos kojarzy ze zadawali de.bilom pytania ale przeciez to ustawuione wszystko jest oni im mowia co maja odpowiadac nikt by nie wyrazil zgody zeby pokazac swoja twarz jak mowi glupoty

1 minutę temu, świrmo6 napisał:

nie napisalem ze to samo tylko taki sam cpun ty pozyjesz dluzej i tyle. moim zdaniem lepiej szybciej to zakonczyc wiec ja bardziej szanuje tych od twardych narko bo szybko umeiraja i jest spokoj. 

Od kofeiny też pewnie krócej się żyje, ale kto się tym przejmuje? XD To są i tak jakieś niuanse, nie mające większego wpływu na długość życia. Dlaczego zatem palaczy nie nazywasz ćpunami? Nikotyna to też narkotyk. Jak ktoś sobie weźmie coś 1-2 x w miesiącu to nie jest ani uzależniony, ani nie niszczy sobie płuc/krążenia/zdrowie, tak jak palacz. Większość muzyków rockowych kiedyś ostro ćpała i spójrz ile żyją. Jedynie heroiniści szybko odeszli. Reszta żyje i dobrze się trzyma. Ja i tak zapewne w całym życiu nie wezmę tyle, ile taki przeciętny muzyk wyćpał przez rok XD A i tak to będą "lżejsze" rzeczy.

Zreszta ja nie mowie ze on tego dla kasy nie robi może tak moim zdaniem bardzoej dla atencji i tego ze ma już zryty mozg tylko ze mógłby to zrobić inaczej a wybrał tak i przez to to jest upadek 

jego koledzy nie poszli ta droga wiec to nie jest obowiązek i jedyna droga odkucia sie kamerować sie z szonami

kiedys widzialem jakis filmik ich a to nie oni byli od tego matura to bzdura ? tez mi sie cos kojarzy ze zadawali de.bilom pytania ale przeciez to ustawuione wszystko jest oni im mowia co maja odpowiadac nikt by nie wyrazil zgody zeby pokazac swoja twarz jak mowi glupoty

Nie to nie oni wygoogluj sobie na pewno są jakies raporty finansowe na ich temat oni w pewnym momencie zbankrutowali 

Przed chwilą, Klaudius Meridius Decidus napisał:

weźmie coś 1-2 x w miesiącu to nie jest ani uzależniony

oczywiscie ze jest 

od kofeiny w mózgu ci sie nie pier.doli zwykle a od narkotykow tak stajesz sie coraz tepszy i kwestia czasu az choroba psychcizna cie dopadnie dlatego lepiej te twarde i szybka smierc niz tepota, schizofrenia etc. 

jak sie nazywa ten typ pokazcie mi go 😄 ?

Robert pasut ale powinien zglosic w urzędzie na zmianę kolejności 3 ostatnich liter nazwiska 😃

1 minutę temu, przelot napisał:

Zreszta ja nie mowie ze on tego dla kasy nie robi może tak moim zdaniem bardzoej dla atencji i tego ze ma już zryty mozg tylko ze mógłby to zrobić inaczej a wybrał tak i przez to to jest upadek 

jego koledzy nie poszli ta droga wiec to nie jest obowiązek i jedyna droga odkucia sie kamerować sie z szonami

filmowac nie znosze slowa kamerowac 😄 tak mowia tylko baby na wsi 😄 

15 minut temu, świrmo6 napisał:

zdaje sie ze ona czesto kity pisala i to jeden z nich

albo to nie jej foto albo zadna z niej filipinka. 

Nie wiem o jakim zdjęciu mówisz xD

Ale boomer XD Jeśli nie kojarzysz abstrac/hu/jów to serio musisz być gruuubo po 40-stce. Oni od 2012 do 2018? byli jednym z najpopularniejszych polskich kanałów na yt.

1 minutę temu, przelot napisał:

Nie to nie oni wygoogluj sobie na pewno są jakies raporty finansowe na ich temat oni w pewnym momencie zbankrutowali 

no wiec zarobil raz na publikowaniu glupot i nadal idzie ta droga a wy mu pomagacie ogladajac te filmy i tyle

no czyli mam racje nabrali kredytow udawali zycie jakiego nie maja a pozniej trzeba bylo kredyty splacic i zabnkrutowlai bo jak inaczej mozna zbankrutowac na jutubie 😄 ?

banda internetowych de.bili jak lezak a wy sie dziwicie ze ktorys sie stoczyl i 😄

4 minuty temu, świrmo6 napisał:

filmowac nie znosze slowa kamerowac 😄 tak mowia tylko baby na wsi 😄 

Celowo użyte poza tym to wciąż lepiej niz ogladnac czy zgrubnąc 😃

2 minuty temu, świrmo6 napisał:

no wiec zarobil raz na publikowaniu glupot i nadal idzie ta droga a wy mu pomagacie ogladajac te filmy i tyle

no czyli mam racje nabrali kredytow udawali zycie jakiego nie maja a pozniej trzeba bylo kredyty splacic i zabnkrutowlai bo jak inaczej mozna zbankrutowac na jutubie 😄 ?

To bylo śmieszne poza tym głupoty tez są w zyciu potrzebne chyba ze trzeba tez zabrać kafeterie żeby patusow nie promować?:)

poza tym jest różnica między zabawnymi filmikami a nagrywaniem sie jak sie każe zamknąć jape filipińskiemu szonowi

Edytowano przez przelot

jak to mozna bylo ogladac no ja rozumiem ze oni de.bile to nagrywali dla kasy ale ze ludzie to ogladali ? masakra to jeszcze glupsi od nich musieli byc. 

• Haha 1

3 minuty temu, świrmo6 napisał:

Nie wiem nie znam sie na tym. Byli bardzo popularni to był 1 kanał taki na yt znany polski na pewno na poczatku zarobili normalnie może potem wzięli kredyty na te knajpę ja nie wiem czemu i jak zbankrutowali 

ten jeden zapomnial ze jego widzowie to byly 10 letnie dzieci i ze teraz tych div nie beda ogladaly

Przed chwilą, świrmo6 napisał:

jak to mozna bylo ogladac no ja rozumiem ze oni de.bile to nagrywali dla kasy ale ze ludzie to ogladali ? masakra to jeszcze glupsi od nich musieli byc. 

Wszyscy to oglądali w pewnym momencie czy chcesz czy nie chcesz ; ) wiec wszyscy na pewno są thebillami rozumiem ze ci co oglądają komedie czy kabarety to tez idjoci? A kto jest inteligentny? Bywalec kafeterii?😃

6 minut temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

Ale boomer XD Jeśli nie kojarzysz abstrac/hu/jów to serio musisz być gruuubo po 40-stce. Oni od 2012 do 2018? byli jednym z najpopularniejszych polskich kanałów na yt.

nie ogladalem nigdy internetowej patologii  na jutubie tylko muzyki slychalem zawsze 

zrozum ze nie kazdy oglada jakichs dekli na jutubie dla mnie to nudne. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się