przelot 130 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, świrmo6 napisał: no dokladnie lepiej cos robic niz ogladac ogladaja ci ktorzy sie nie nadaja do zrobienia tego No dokładnie macie wszyscy racje, jezowa nie nadawałaby sie do nagrania zabawnego satyrycznego filmiku wiec gra w noge. Abstra…je nie nadają sie do gry w nogę wiec nagrywali coś co śmieszyło masę ludzi kazdy ma swoja role w społeczeństwie tez widze ze logika u ciebie na poziomie jeżowej (zamiast oglądać zabawny film co nie ma nic wspolnego z piłka zagrać w piłkę bo tamci tego nie potrafia ) chyba za dużo kafeterii i działa na ciebie jak na pasuta Mefedron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ludzie lubią odmozdzajace zajęcia, nic nowego. Kiedyś w tv, teraz w necie, my też siedzimy na odmozdzajacej kafeterii tak ja wiem po prostu uwazam ten filmik za sztuczny i niesmieszny i tyle. mnie bardziej glupota trumpa smieszy niz te wymyslone filmiki juz sam widok pomaranczowego dziada mnie bawi ale jakby jutiber celowo sie wymalowal na pomaranczowo to juz ninie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 5 godzin temu Leżak mogły kasę zbijać na takich deklach jak Lipedźio i ja bym się z tego śmiał że trolluje ułomnego betona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, przelot napisał: No dokładnie macie wszyscy racje, jezowa nie nadawałaby sie do nagrania zabawnego satyrycznego filmiku wiec gra w noge. Abstra…je nie nadają sie do gry w nogę wiec nagrywali coś co śmieszyło masę ludzi kazdy ma swoja role w społeczeństwie zgadza sie i ja sie im nie dziwie ze to nagrywaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, świrmo6 napisał: tak ja wiem po prostu uwazam ten filmik za sztuczny i niesmieszny i tyle. mnie bardziej glupota trumpa smieszy niz te wymyslone filmiki juz sam widok pomaranczowego dziada mnie bawi ale jakby jutiber celowo sie wymalowal na pomaranczowo to juz ninie to samo. No ty jesteś zafiksowany na punkcie polityków i pewnie się spuszczasz jak oglądasz obrady sejmu, bo jakiś dekiel z mównicy powiedział jakieś słowo. Może chciałeś zostać politykiem, ale wada wymowy to uniemożliwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, świrmo6 napisał: lezak jest zabawny bo rzucasz kosc i biegnie a jak napiszesz cos pod tymi filmikami to oni i tak to olewaja tak czas to sie zgadza mozna pozyteczniej niz na lezaka kafeteria to odpowiednik serialu poza tym mozna i serial i lezaka w tym samym czasie. nagranie tych 5 minut to nie bylo 5 minut oni na pewno tracili an to kilka dni. to trzeba wymyslic nagrac zmontowac to nie takei hop si Nie leżak nie jest zabawny może jakis promil jego wypowiedzi jes autentycznie zabawne dla mnie i co teraz ? nie ma czegos takiego jak jest zabawne / nie jest zabawne. Może być zabawne lUb nie dla KOGOS Ty sobie traktujesz kafeterie jako serial i łączysz sobie z czyms tam i twoja sprawa inny włącza hotel paradise i prasuje czemu sie tak dziwisz i oburzasz ze ktos nie jest tobą mimo ze wlasciwie robi coś analogicznego do ciebie bo sam jesteś tu a Nie w operze? i gwarantuje ci ze przeciętna osoba której pokazac to forum it e rozmowy a jakiekolwiek pato reality show stwierdzi ze siedzący tu maja coś bardziej z głowa niz oglądacze tamtego. Zreszta rozmawiamy o abstra a nie pato reality show a oni patologia nie byli wiec znowu jakies zbaczanie z tematu Edytowano 5 godzin temu przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: To się chyba mieści w czarny humor. Więc poluzuj kołnierzyk. Nie, nie mieści się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu lezakowi tez bym sie nie dziwil ze jak juz sr.a do klopa przez 2 tyg zanim spusci wode to juz by mogl to nagrac i jaksi grosik by mu wpadl dziwiłbym się jednak ze ktos to oglada tak samo nie dziwie sie ze widmok jest jaki jest ma geny jakie ma ale dziwilbym sie jakby ktos ogladal jak kopie baby po cyckach albo wybija witryne pustym łbem. ogladanie to juz nie byloby zabawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, przelot napisał: No dokładnie macie wszyscy racje, jezowa nie nadawałaby sie do nagrania zabawnego satyrycznego filmiku wiec gra w noge. Abstra…je nie nadają sie do gry w nogę wiec nagrywali coś co śmieszyło masę ludzi kazdy ma swoja role w społeczeństwie tez widze ze logika u ciebie na poziomie jeżowej (zamiast oglądać zabawny film co nie ma nic wspolnego z piłka zagrać w piłkę bo tamci tego nie potrafia ) chyba za dużo kafeterii i działa na ciebie jak na pasuta Mefedron Co nie zmienia faktu że ten filmik nudny jak flaki z olejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie, nie mieści się. Sztywniak z ciebie nawet jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, świrmo6 napisał: lezakowi tez bym sie nie dziwil ze jak juz sr.a do klopa przez 2 tyg zanim spusci wode to juz by mogl to nagrac i jaksi grosik by mu wpadl dziwiłbym się jednak ze ktos to oglada tak samo nie dziwie sie ze widmok jest jaki jest ma geny jakie ma ale dziwilbym sie jakby ktos ogladal jak kopie baby po cyckach albo wybija witryne pustym łbem. ogladanie to juz nie byloby zabawne. Ale cię jara ta jego kupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: No ty jesteś zafiksowany na punkcie polityków i pewnie się spuszczasz jak oglądasz obrady sejmu, bo jakiś dekiel z mównicy powiedział jakieś słowo. Może chciałeś zostać politykiem, ale wada wymowy to uniemożliwiła. nie mam chyba wady wymowy poza tym wiely politykow ma wade wymowy taki nawrocki np. podobno kazali mu mowic bardzo wolno logopedzi zeby jakies szczelinow egloski wypowiadla wyraznie bo jak mowi szybciej to powstaja te rozne pucie i sie lduzie smieja dzisiaj przeczytalem ze on tez przez to jest taki drewniany ze kazali mu cedzic te slowa i mowi jakby byl uposledozny w zwolnionym tempie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Co nie zmienia faktu że ten filmik nudny jak flaki z olejem Poznałaś się w końcu na Tołdi, bo uj wie jak się do niej odezwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu Dodam jeszcze ze te filmy są sprzed dekady wiec tez już sie lepiej lub gorzej zestarzały. W czasach gdy wychodziły wiele osób bawiły i mnóstwo osób to wrzucało na fb itd. Nie wiem jak zabawny filmik można nazwać patologia rowna pokazywaniu szmacenia dzif z Filipin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Co nie zmienia faktu że ten filmik nudny jak flaki z olejem Ważne ze promyczek i martwe noworodki wywołują w tobie oczekiwane emocje. Rozumiem ze jego poczucie humoru jest prima sort w twojej surowej ocenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, przelot napisał: Nie leżak nie jest zabawny może jakis promil jego wypowiedzi jes autentycznie zabawne dla mnie i co teraz ? nie ma czegos takiego jak jest zabawne / nie jest zabawne. Może być zabawne lUb nie dla KOGOS Ty sobie traktujesz kafeterie jako serial i łączysz sobie z czyms tam i twoja sprawa inny włącza hotel paradise i prasuje czemu sie tak dziwisz i oburzasz ze ktos nie jest tobą mimo ze wlasciwie robi coś analogicznego do ciebie bo sam jesteś tu a Nie w operze? nic kazdy sie smieje z tego co lubi, nie smieszy cie lezak bo mu wspolczujesz a ja nie bo to degenerat i mnie smieszy podobnie widmok mnie bawi bo ja mu nie wpsolczuje ze chory psychciznie i wychowany w patologii. nie musisz mnie tlumaczyc napisalem ze mnie to dziwi i nie rozumiem co smiesznego w tym filmiku i tyle. nie musze rozumiec no dziwie sie i tyle ja sie czesto dziwie dla mnie to dziwne ze ludzie z takich scenek sie smieja bo to tak dretwe ze oczy bola i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridius Decidus 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Dodam jeszcze ze te filmy są sprzed dekady wiec tez już sie lepiej lub gorzej zestarzały. W czasach gdy wychodziły wiele osób bawiły i mnóstwo osób to wrzucało na fb itd. Nie wiem jak zabawny filmik można nazwać patologia rowna pokazywaniu szmacenia dzif z Filipin Nikt stąd tego nie wie, bo libed to stan umysłu, jak już pisałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, świrmo6 napisał: nie mam chyba wady wymowy poza tym wiely politykow ma wade wymowy taki nawrocki np. podobno kazali mu mowic bardzo wolno logopedzi zeby jakies szczelinow egloski wypowiadla wyraznie bo jak mowi szybciej to powstaja te rozne pucie i sie lduzie smieja dzisiaj przeczytalem ze on tez przez to jest taki drewniany ze kazali mu cedzic te slowa i mowi jakby byl uposledozny w zwolnionym tempie Ale jest czytelny, a ty bełkoczesz jak menel spod monopolowego. W sklepach z ciebie musi być polewa jak nie wiadomo o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu mnie np. komedie w sensie parodie nie smiesza i tez nie rozumiem z czego ci ludzie sie smieja jak bylem dzieckiem to byla modna na te rozne jakies nagie bronie czy komedie z tym takim ...em tzn. aktorem ktory same role kre.tynow odgrywal taki dziad siwy albo jas fasola no ja nie wiem co w tym smiesznego bylo a ludzie ogladali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, świrmo6 napisał: nic kazdy sie smieje z tego co lubi, nie smieszy cie lezak bo mu wspolczujesz a ja nie bo to degenerat i mnie smieszy podobnie widmok mnie bawi bo ja mu nie wpsolczuje ze chory psychciznie i wychowany w patologii. nie musisz mnie tlumaczyc napisalem ze mnie to dziwi i nie rozumiem co smiesznego w tym filmiku i tyle. nie musze rozumiec no dziwie sie i tyle ja sie czesto dziwie dla mnie to dziwne ze ludzie z takich scenek sie smieja bo to tak dretwe ze oczy bola i tyle. Ale nie tłumacz mi czemu coś cie smieszy - to nie sprawi ze zacznie mnie również śmieszyć - nie zacznie. zyj i daj zyc każesz pieprzowi zrozumieć ze są rozni ludzi a sam wciskasz innym swoja wizje świata i masz czarno białe myślenie. i naprawdę zalatuje ogromna hipokryzja z ust osoby która tyle czSu poświęca kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, przelot napisał: Dodam jeszcze ze te filmy są sprzed dekady wiec tez już sie lepiej lub gorzej zestarzały. W czasach gdy wychodziły wiele osób bawiły i mnóstwo osób to wrzucało na fb itd. Nie wiem jak zabawny filmik można nazwać patologia rowna pokazywaniu szmacenia dzif z Filipin no to to samo po prosty kiedys ludzi smieszyly te dretwe filmiki a teraz moze ludzi te divy smeisza nie wiem po cos to wrzuca i ktos to oglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, świrmo6 napisał: mnie np. komedie w sensie parodie nie smiesza i tez nie rozumiem z czego ci ludzie sie smieja jak bylem dzieckiem to byla modna na te rozne jakies nagie bronie czy komedie z tym takim ...em tzn. aktorem ktory same role kre.tynow odgrywal taki dziad siwy albo jas fasola no ja nie wiem co w tym smiesznego bylo a ludzie ogladali. Czy to ze nie śmieszą ciebie komedie kabarety czy to co wrzuciłam daje ci prawo do nazywania tego patologia? Wypaczasz znaczenie slow wg własnego widzimisie patologia to są Filipiny trzymając sie wątku z tematu;) zdecydowanie bardziej pasuje skoro gdzieś już musisz wcisnąć to słowo to pochyl sie nad losem Filipinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, świrmo6 napisał: no to to samo po prosty kiedys ludzi smieszyly te dretwe filmiki a teraz moze ludzi te divy smeisza nie wiem po cos to wrzuca i ktos to oglada Nie to nie jest to samo boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, świrmo6 napisał: nie mam chyba wady wymowy poza tym wiely politykow ma wade wymowy taki nawrocki np. podobno kazali mu mowic bardzo wolno logopedzi zeby jakies szczelinow egloski wypowiadla wyraznie bo jak mowi szybciej to powstaja te rozne pucie i sie lduzie smieja dzisiaj przeczytalem ze on tez przez to jest taki drewniany ze kazali mu cedzic te slowa i mowi jakby byl uposledozny w zwolnionym tempie Tak ma coś z wymową i musi powoli mówić. Tam sobie maśle to już nie ma normalnych ludzi w Polsce z dobrą wymowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Czy to ze nie śmieszą ciebie komedie kabarety czy to co wrzuciłam daje ci prawo do nazywania tego patologia? Wypaczasz znaczenie slow wg własnego widzimisie patologia to są Filipiny trzymając sie wątku z tematu;) zdecydowanie bardziej pasuje skoro gdzieś już musisz wcisnąć to słowo to pochyl sie nad losem Filipinek tak patologia ci jutuberzy nadal podtrzymuje nagrywakja dretwe scenki ludzie to ogladaja a oni sie z nich smieja bo nie musz anic robic wystarczy ze maja stado de.bili ktorzy ich sledza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, świrmo6 napisał: nic kazdy sie smieje z tego co lubi, nie smieszy cie lezak bo mu wspolczujesz a ja nie bo to degenerat i mnie smieszy podobnie widmok mnie bawi bo ja mu nie wpsolczuje ze chory psychciznie i wychowany w patologii. nie musisz mnie tlumaczyc napisalem ze mnie to dziwi i nie rozumiem co smiesznego w tym filmiku i tyle. nie musze rozumiec no dziwie sie i tyle ja sie czesto dziwie dla mnie to dziwne ze ludzie z takich scenek sie smieja bo to tak dretwe ze oczy bola i tyle. Ponownie - dyskusja jest o tym co jest patologia a nie o tym co ciebie smieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tam sobie maśle to już nie ma normalnych ludzi w Polsce z dobrą wymowa Możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 5 godzin temu no sorry ale jakby jakis menel zyl z tego ze ja go sledze to bym przestal go sledzic a ludzie nadal ich ogladaja nie wiem jak mozna cpunom menelom i innym degeneratom napelniac portfele i nazywam to patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Poznałaś się w końcu na Tołdi, bo uj wie jak się do niej odezwać Wiesz Promyk ja i kobiety sam wiesz jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, świrmo6 napisał: tak patologia ci jutuberzy nadal podtrzymuje nagrywakja dretwe scenki ludzie to ogladaja a oni sie z nich smieja bo nie musz anic robic wystarczy ze maja stado de.bili ktorzy ich sledza Drętwa scenka a szmacenie dzifek na Filipinach to dla ciebie to samo? To nie mam więcej pytan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach