Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rockstone1234567

Zakończyć to?

Polecane posty

4 minuty temu, przelot napisał:

Celowo użyte poza tym to wciąż lepiej niz ogladnac czy zgrubnąc 😃

ogladac to normalne slowo 😄

1 minutę temu, świrmo6 napisał:

nie ogladalem nigdy internetowej patologii  na jutubie tylko muzyki slychalem zawsze 

zrozum ze nie kazdy oglada jakichs dekli na jutubie dla mnie to nudne. 

Czemu patologii? To było zabawne i inteligentne jak zwykle nie znasz a oceniasz 

ogladac to normalne slowo 😄

oglądać tak ale nie ogladnac 🤣

Nie wiem nie znam sie na tym. Byli bardzo popularni to był 1 kanał taki na yt znany polski na pewno na poczatku zarobili normalnie może potem wzięli kredyty na te knajpę ja nie wiem czemu i jak zbankrutowali 

wardega byl chjyba pierwszy z tym swoim pajakiem 

wardega byl chjyba pierwszy z tym swoim pajakiem 

Nie był 

Wszyscy to oglądali w pewnym momencie czy chcesz czy nie chcesz ; ) wiec wszyscy na pewno są thebillami rozumiem ze ci co oglądają komedie czy kabarety to tez idjoci? A kto jest inteligentny? Bywalec kafeterii?😃

nei wszyscy z moich znajomych tylko jeden 😄

ale to nie jest smieszne te ich filmiki wiekszosc kabaretow tez zreszta nie jest smieszna

smieszne to wtedy bylo ucho prezesa. 

poza tym czytam ze oni to nagrywali w 2015 roku a przeciez ci pierwsi na jutubie to byli z dekade wczesniej 

naprawde nigdy nie zrozumiem fenemoenu tych ludzi ktorzy sledza losy jakichs ludzi na instagramach czy jutubach no po uj ogladac ze jakis typ je sniadanie co je na sniadanie albo co robi wieczorem ? zeby on z nimi jeszcze gadal jak lezak to ok ale przeciez oni z tysiacami tych ludzi nie wymienia zadania nawet. 

no ludzie to de.bile naprawde gdyby ten czas poswiecili an prace zamiast nabijac kase jakim internetowym cwaniakom to by cos z tego mieli

8 minut temu, świrmo6 napisał:

jak to mozna bylo ogladac no ja rozumiem ze oni de.bile to nagrywali dla kasy ale ze ludzie to ogladali ? masakra to jeszcze glupsi od nich musieli byc. 

7 minut temu, świrmo6 napisał:

ten jeden zapomnial ze jego widzowie to byly 10 letnie dzieci i ze teraz tych div nie beda ogladaly

5 minut temu, świrmo6 napisał:

nie ogladalem nigdy internetowej patologii  na jutubie tylko muzyki slychalem zawsze 

zrozum ze nie kazdy oglada jakichs dekli na jutubie dla mnie to nudne. 

XDDD Libed to stan umysłu.

To było w tym stylu (nagrane przez jednego z nich niedawno  który ciagnie to teraz sam) mnie to bawi ciebie nie musi ale cieżko nazwać coś takiego patologia 

• Haha 1

5 minut temu, przelot napisał:

Czemu patologii? To było zabawne i inteligentne jak zwykle nie znasz a oceniasz 

ani inteligentne ani smieszne w teatrze ciekawsze przedstawiania daja niz te ich filmiki 

ludzie to deb,ile a wiekszosc widzow to pewnie byly dzieci

6 minut temu, świrmo6 napisał:

nei wszyscy z moich znajomych tylko jeden 😄

ale to nie jest smieszne te ich filmiki wiekszosc kabaretow tez zreszta nie jest smieszna

smieszne to wtedy bylo ucho prezesa. 

poza tym czytam ze oni to nagrywali w 2015 roku a przeciez ci pierwsi na jutubie to byli z dekade wczesniej 

Bo jesteś stary i masz starych znajomych, a krejzi mówi o pokoleniu  85/90 - 98 - z tych roczników praktycznie wszyscy ich oglądali, pamiętam jak wielu moich znajomych dawało wrzuty na fb z ich odcinkami.

Edytowano przez Klaudius Meridius Decidus

przweciez ten pasut w tych starych filmikach to mowi jakby byl naj.bany albo nacpany 😄 ja nie wiem jak mozna bylo degeneratow cpunow ogladac 😄

3 minuty temu, świrmo6 napisał:

naprawde nigdy nie zrozumiem fenemoenu tych ludzi ktorzy sledza losy jakichs ludzi na instagramach czy jutubach no po uj ogladac ze jakis typ je sniadanie co je na sniadanie albo co robi wieczorem ? zeby on z nimi jeszcze gadal jak lezak to ok ale przeciez oni z tysiacami tych ludzi nie wymienia zadania nawet. 

no ludzie to de.bile naprawde gdyby ten czas poswiecili an prace zamiast nabijac kase jakim internetowym cwaniakom to by cos z tego mieli

Ale jakie znowu losy?

przecież oni nagrywali FIKCYJNE ZABAWNE filmiki skad to absurdalne porownanie do ukrytej prawdy i jakichś losow? 😃

No jakby czas spędzony na kafeterii zamienic na prace to tez pewnie byłyby lezakowe miliony z tego 

2 minuty temu, świrmo6 napisał:

ani inteligentne ani smieszne w teatrze ciekawsze przedstawiania daja niz te ich filmiki 

ludzie to deb,ile a wiekszosc widzow to pewnie byly dzieci

Wow w teatrze 😃 czyli mamy 2 tryby teatr lub dialogi z leżakiem nie ma nic pomiędzy 

większość widzów to byli studenci wiec skoncz zgadywać 

1 minutę temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

Bo jesteś stary i masz starych znajomych, a krejzji mówi o pokoleniu  85/90 - 98 - z tych roczników praktycznie wszyscy ich oglądali, pamiętam jak wielu moich znajomych dawało wrzuty na fb z ich odcinkami.

nie wszyscy juz ci nap-sialem ze z moich znajomych jeden a 80% miesci sie w tym przedziale 

Bo jesteś stary i masz starych znajomych, a krejzi mówi o pokoleniu  85/90 - 98 - z tych roczników praktycznie wszyscy ich oglądali, pamiętam jak wielu moich znajomych dawało wrzuty na fb z ich odcinkami.

No to był hit i oglądali to glownie studenci a nie dzieci bo nagrywali filmiki w stylu co mówią studenci to watpie ze kierowali to do 10latkow 

Teraz co mówią ludzie po 30stce to pewnie do 15-latków kierują 😃

8 minut temu, świrmo6 napisał:

Ja śledzę anastazje czy kogoś ma 

2 minuty temu, świrmo6 napisał:

nie wszyscy juz ci nap-sialem ze z moich znajomych jeden a 80% miesci sie w tym przedziale 

To od 90 wzwyż głównie, ew. od 88, może i trochę odjąłem za bardzo, tu już pewnie "znajomych" zabraknie XD

3 minuty temu, Byłem w inpostu tak napisał:

A po co?

To od 90 wzwyż głównie, ew. od 88, może i trochę odjąłem za bardzo, tu już pewnie "znajomych" zabraknie XD

czlowieku ja znam osobiscie jednego ktory ma z cwiermiliona followersów a ty myslisz ze moi znajomi nie potrafia wlaczyc komputera i jego losów tez nie sledza i ceizko o wiekszego de.bila a ludzie tez go ogladaja i sledza losy nawet w jakism programie na mtv wystepuje czy wystepowal. zrozum ze nie kazdego to interesuje moge z czlowiekiem w pilke pograc zamienic pare zdan ale po co mialbym ogladac jego krety.skie zachowanie w necie ? na zywo widzialem to juz bylo bardziej smieszne niz na jutubie 😄

6 minut temu, Byłem w inpostu tak napisał:

A ty nie chcesz rozkręcić kariery na platformie kick? Bys streamowal swoje życie dałbyś znać czy da sie zarobić ; p ja będę oglądać ale nie zostanę twoja menadżerka bo mi pr popsujesz 😃

Edytowano przez przelot

pomylilem sie 207k ale ma tez chyba udzial w jakichs innych kanalach bo widze ze reklamuje 5 

1 minutę temu, przelot napisał:

A ty nie chcesz rozkręcić kariery na platformie kick? Bys streamowal swoje życie dałbyś znać czy da sie zarobić ; p

No, za cotygodniowy stream z przepychania koopska w klopie to miałby trochę donejtów. Nie musiałby może już wtedy szukać innego żródła zarobku.

3 minuty temu, przelot napisał:

A ty nie chcesz rozkręcić kariery na platformie kick? Bys streamowal swoje życie dałbyś znać czy da sie zarobić ; p ja będę oglądać ale nie zostanę twoja menadżerka bo mi pr popsujesz 😃

ja bede ogladal bo lezak w swojej patologii mnie bawi dopoki nie wjezdzaja mu urojenia 😄 no i troche go wypromowalem to mialbym udizal w sukcesie 😄

11 minut temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

Mi tam się to nie podobało. Praktycznie wszyscy ale nie wszyscy bo wyjątk zawsze są. Ja tam lubię w piłkę pograc i to mi się zawsze podobało 🙂

17 minut temu, przelot napisał:

u (nagrane przez jednego z nich niedawno

ja nie wiem co w tym smiesznego albo ciekawego mnie ani nie smieszy ani nie ciekawy nudne dretwe to. 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

. Ja tam lubię w piłkę pograc i to mi się zawsze podobało 🙂

no dokladnie lepiej cos robic niz ogladac ogladaja ci ktorzy sie nie nadaja do zrobienia tego 😄

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się