Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rockstone1234567

Zakończyć to?

Polecane posty

to naprawde ma byc smieszne ten filmik wyzej ?

chyba sie przebadam czy nie mam autyzmu 😄 bo nic mnie w tym nie smieszy to jest zalosne 😄

6 minut temu, Klaudius Meridius Decidus napisał:

No, za cotygodniowy stream z przepychania koopska w klopie to miałby trochę donejtów. Nie musiałby może już wtedy szukać innego żródła zarobku.

Ale za pusie chyba byłby ban skoro u pasuta za filipińskie sztuczne pusie jest ban. 😃

4 minuty temu, świrmo6 napisał:

chyba sie przebadam czy nie mam autyzmu 😄 bo nic mnie w tym nie smieszy to jest zalosne 😄

Tak to jest śmieszne 😉

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Mi tam się to nie podobało. Praktycznie wszyscy ale nie wszyscy bo wyjątk zawsze są. Ja tam lubię w piłkę pograc i to mi się zawsze podobało 🙂

A co ma piernik do wiatraka filmik satyryczny a piłka nożna? Nikt ci nie każe oglądać jak ktos gra w piłkę zamiast grać w piłkę. Książek tez nie czytasz bo grasz w koszykówkę? Do kina nie idziesz bo wolisz osobiscie posadzić grządki? Absurdalna analogia 

Edytowano przez przelot

3 minuty temu, przelot napisał:

Tak to jest śmieszne 😉

Beznadziejne to jest a nie śmieszne.

No ja tam cieszę się że miałam psiapsi która lubi taki głupoty bo byłabym poważnym burakiem i nie wiedziała co to ironja itp 😬

8 minut temu, świrmo6 napisał:

Dokładnie to nie jest śmieszne a nudne jak flaki z olejem. 

8 minut temu, świrmo6 napisał:

Gorzej bo przyjepany jesteś.😁

5 minut temu, przelot napisał:

Ale za pusie chyba byłby ban

to bylby hit na tym jutubie pelnym de.bili 😄

Youtuberzy to nie moja epoka. Oglądam czasem Samiec Beta, bo nawet śmieszni są, ale oni nawet chyba nie są sławni.

Tak to jest śmieszne 😉

to jest żałosne serio mnie to w ogole nie smieszy 

• Like 1

3 minuty temu, przelot napisał:

A co ma piernik do wiatraka filmik satyryczny a piłka nożna? Nikt ci nie każe oglądać jak ktos gra w piłkę zamiast grać w piłkę. Książek tez nie czytasz bo grasz w koszykówkę?

Spokojnie nie denerwuje się że libedowi też się nie podoba. Nie wyzywaj się na mnie 😁

12 minut temu, świrmo6 napisał:

Tak jak mówiłam - nikogo nie musi to obowiązkowo śmieszyć kazdy ma swój gust i własne poczucie humoru. Co nie zmienia faktu ze te filmiki nie są patologia a taka była twoja teza. Uwierz ze są ludzie którym nie mieści sie w głowie ze można tracić czas godzinami na kafeterii a i dialogi z leżakiem nie są aż tak zabawne jak ci sie wydaje ze są - mnie np rzadko kiedy to smieszy a co dopiero gdyby weszła tu osoba postronna która z kafeteria nie ma nic wspolnego. Wiec trochę mnie dziwi to ze będąc zjadaczem kafeterii w ilościach hurtowych używasz argumentacji w stylu ile pieniędzy można by było zarobić za tak przepjerdolony czas;) filmy ich wychodziły pewnie 1 na 2 tygodnie i trwał Max 10 minut jesli już sie tak trzymamy liczenia  tego straconego czasu 

Edytowano przez przelot

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Beznadziejne to jest a nie śmieszne.

No akurat z całym szacunkiem ale z twoich ust ta opinia mnie akurat nie dziwi 😉 sadzac po twoim guscie oraz zdolności rozumowania słowa mówionego i pisanego 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Spokojnie nie denerwuje się że libedowi też się nie podoba. Nie wyzywaj się na mnie 😁

Oni się kompletnie nie znają, to nie wiem po co udawali że są parą 😁

Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Oni się kompletnie nie znają, to nie wiem po co udawali że są parą 😁

Ale ten filmik to jakaś katastrofa i beznadziejny jest. Ja nie mogę że komuś sie to podoba. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Po prostu twoja argumentacja jest inwalidą wiec komentuje jej absurdalnośc. Co z tego ze libedowi tez sie nie podoba? I czemu uważasz ze sie denerwuje? Twoja głupota często mnie triggeruje to fakt ale już sie trochę przyzwyczaiłam 

jedyny internetowy celebryta jakiego znam dobrze wpisuje sie w moje zdanie o nich. stary zginal jak byl dizeckiem jadac po pijaku w wypadku samochodowym ma geny jakie ma co ma robic ? jest jak ojciec a teraz mozna na tym zarabiac to zarabia. ja mu sie nie dziwie ja sie dziwie ludziom ktorzy patologie ogladaja. to moze i jest smieszne ale ile mozna sie smiac z tego ? miesiac dwa pozniej staje sie nudne a on juz zwiedzil polowe tych porgramów dla deb.ili w stylu wyspy milosci i inne podobne no kto to oglada i co trzeba miec w glowie ?

5 minut temu, świrmo6 napisał:

to jest żałosne serio mnie to w ogole nie smieszy 

Nie musi nikt nie twierdził ze musi i nie o tym jest rozmowa. Mnie rzadko kiedy wywołują uśmiech na twarzy obleśne dysputy z leżakiem, rozni ludzie;)

2 minuty temu, świrmo6 napisał:

jedyny internetowy celebryta jakiego znam dobrze wpisuje sie w moje zdanie o nich. stary zginal jak byl dizeckiem jadac po pijaku w wypadku samochodowym ma geny jakie ma co ma robic ? jest jak ojciec a teraz mozna na tym zarabiac to zarabia. ja mu sie nie dziwie ja sie dziwie ludziom ktorzy patologie ogladaja. to moze i jest smieszne ale ile mozna sie smiac z tego ? miesiac dwa pozniej staje sie nudne a on juz zwiedzil polowe tych porgramów dla deb.ili w stylu wyspy milosci i inne podobne no kto to oglada i co trzeba miec w glowie ?

Czy ty naprawdę nie czujesz absurdu i hipokryzji używania argumentu ‚szkoda czasu na takie głupoty’ spędzając doby na kafeterii dyskutując wiele godzin na w kolko te same tematy z patusami i oblechami?

Edytowano przez przelot
  • Haha 1

Tak jak mówiłam - nikogo nie musi to obowiązkowo śmieszyć kazdy ma swój gust i własne poczucie humoru. Co nie zmienia faktu ze te filmiki nie są patologia a taka była twoja teza. Uwierz ze są ludzie którym nie mieści sie w głowie ze można tracić czas godzinami na kafeterii a i dialogi z leżakiem nie są aż tak zabawne jak ci sie wydaje ze są - mnie np rzadko kiedy to smieszy a co dopiero gdyby weszła tu osoba postronna która z kafeteria nie ma nic wspolnego. Wiec trochę mnie dziwi to ze będąc zjadaczem kafeterii w ilościach hurtowych używasz argumentacji w stylu ile pieniędzy można by było zarobić za tak przepjerdolony czas;) filmy ich wychodziły pewnie 1 na 2 tygodnie i trwał Max 10 minut jesli już sie tak trzymamy liczenia  tego straconego czasu 

lezak jest zabawny bo rzucasz kosc i biegnie a jak napiszesz cos pod tymi filmikami to oni i tak to olewaja 😄

tak czas to sie zgadza mozna pozyteczniej niz na lezaka kafeteria to odpowiednik serialu poza tym mozna i serial i lezaka w tym samym czasie. 

nagranie tych 5 minut to nie bylo 5 minut oni na pewno tracili an to kilka dni. to trzeba wymyslic nagrac zmontowac to nie takei hop si

• Haha 1

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ale ten filmik to jakaś katastrofa i beznadziejny jest. Ja nie mogę że komuś sie to podoba. 

Mnie trzeba podpowiadać kiedy się śmiać w takiej sytuacji. Albo mówię do kogoś czy już się śmiać. 😁

• Haha 1

3 minuty temu, świrmo6 napisał:

Ludzie lubią odmozdzajace zajęcia, nic nowego. Kiedyś w tv, teraz w necie, my też siedzimy na odmozdzajacej kafeterii 

Przed chwilą, świrmo6 napisał:

lezak jest zabawny bo rzucasz kosc i biegnie a jak napiszesz cos pod tymi filmikami to oni i tak to olewaja 😄

tak czas to sie zgadza mozna pozyteczniej niz na lezaka kafeteria to odpowiednik serialu poza tym mozna i serial i lezaka w tym samym czasie. 

nagranie tych 5 minut to nie bylo 5 minut oni na pewno tracili an to kilka dni. to trzeba wymyslic nagrac zmontowac to nie takei hop si

Tobie chodzi o reakcję bo tym się karmisz jak typowy toksyk, a leżaka to głównie ty pasiesz bo najwięcej z nim wchodzisz w polemiki.😁

1 minutę temu, przelot napisał:

Po prostu twoja argumentacja jest inwalidą wiec komentuje jej absurdalnośc. Co z tego ze libedowi tez sie nie podoba? I czemu uważasz ze sie denerwuje? Twoja głupota często mnie triggeruje to fakt ale już sie trochę przyzwyczaiłam 

Bo mu się nie podoba a ty zachwalasz a po co? Kazdy ma swoje zdanie i uszanuj jego zdanie. Uważam że sie denerwujesz bo przekonujesz że to jest śmieszne. A i ciągle podkleslasz moją głupotę a może jakby zbadać nasze iq to nie wiadomo kto miałby większe więc daj już spokój z tym.

1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Mnie trzeba podpowiadać kiedy się śmiać w takiej sytuacji. Albo mówię do kogoś czy już się śmiać. 😁

To Ci jeszcze podpowiem, że żarty o pe.d.ofilii i kazirodztwie nie są śmieszne.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ludzie lubią odmozdzajace zajęcia, nic nowego. Kiedyś w tv, teraz w necie, my też siedzimy na odmozdzajacej kafeterii 

Za bardzo poważnie traktujecie każdą bzdurę, aby wchodzić dla odskoczni wykonując rzekomo jakieś prestiżowe zawody. 😁

1 minutę temu, przelot napisał:

Czy ty naprawdę nie czujesz absurdu i hipokryzji używania argumentu ‚szkoda czasu na takie głupoty’ spędzając doby na kafeterii dyskutując wiele godzin na w kolko te same tematy z patusami i oblechami?

i tak i nie, wam sie wydaje ze ci ludzie z jutuba to jacyc celebrycie moze tez byscie chcieli tacy byc a ja z lezaka sie smieje. sami piszecie ze oni jakeis laski na dyskotekach wyrywali itd czyli komus imponowali a czy komus imponuje lezak czy ktos by sie z nim umowil ? nie to jest wlasnie ta roznica ze ja sie nabijam z patologii a wy sledzicie patologie co u niej slychac. lezak opowiada o swoim zyciu a oni sztuczne scenki kreca no nie potrafie wytlumaczyc roznicy miedzy tym ze jedno to notmalne zdarzenie a drugie to wymyslona fikcja zeby pelikany ogladaly. 

tak samo jak nie rozunmiem fenomentu tej ekipy i tych ich filmiow w stylu "dzisiaj ubieramy sie wszyscy na zielono i swietnie bawimy" no to jest dla 10 latkow smieszne moze i pozniej te dzieci biegna po lody zeby miec kontakt z idolami z papierka 😄

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

To Ci jeszcze podpowiem, że żarty o pe.d.ofilii i kazirodztwie nie są śmieszne.

To się chyba mieści w czarny humor. 😁 Więc poluzuj kołnierzyk.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się