𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, świrmo6 napisał: nic kazdy sie smieje z tego co lubi, nie smieszy cie lezak bo mu wspolczujesz a ja nie bo to degenerat i mnie smieszy podobnie widmok mnie bawi bo ja mu nie wpsolczuje ze chory psychciznie i wychowany w patologii. nie musisz mnie tlumaczyc napisalem ze mnie to dziwi i nie rozumiem co smiesznego w tym filmiku i tyle. nie musze rozumiec no dziwie sie i tyle ja sie czesto dziwie dla mnie to dziwne ze ludzie z takich scenek sie smieja bo to tak dretwe ze oczy bola i tyle. Ale po co miałby mi współczuć jakiś ułomny bełkot skoro ja nie narzekam na swoje życie, a ty dla mnie jesteś coś co nie powinno tlenu zabierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, przelot napisał: Ważne ze promyczek i martwe noworodki wywołują w tobie oczekiwane emocje. Rozumiem ze jego poczucie humoru jest prima sort w twojej surowej ocenie Jakie znów martwe noworodki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiesz Promyk ja i kobiety sam wiesz jak jest Tak tak. Bo te dziewczyny takie gupie som i ty sie nie dogadujesz bo jesteś taka ‚inna’ i tylko faceci cie rozumieją. Tak tak znam ten model - wygoogluj sobie ‚pick me girl’. Do tego tak malusio jesz i po sałacie już nie wciśniesz nic - a w nogę grają wiadomo - baletnice patrząc po ich figurach Edytowano 13 godzin temu przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 13 godzin temu Sragatke by śmieszyło kopanie martwych płodow no cóż. W telewizji by z tym nie mogła wystąpić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, przelot napisał: Nie to nie jest to samo boze mysle ze duzo tych samych followersow ma pewnie teraz ci 15 latkowie dorosli i sledza jak ru.cha divy na filipinach tak obstawiam bo po co innego teraz sobei przypomnialem ze tez mialem przyjemnosc albo nieprzyjemnosc rozmawiac z jednym z tych filipinskich internetowych celebrytow i on de.bilom wciskal jakies drewniane domy za gruby hajs i wiadomo bylo ze kwestia czasu az te drewniane domki zabierze huragan ale co zarobil to jego wiec dla mnie on jest cwaniakeim a ci ktorzy mu placili za budowe tych domow filipinskimi rekami to patologia. polecam obejrzeć albo ogladnac wojtka z zanzibaru pokazuje jakimi id.iotami sa ci followersi z instagramow fejsbukow etc. niektorzy nadla wierza ze to wizioner tylko cos mu nie wyszlo :d jest chyba na hbo a moze netflixie. jakby byl madrzejszy to zamiast ich oszukiwac to moglby kupowac wczasy w jakims biurze i sprzedawac frajerom bo oni by zaplacili wiecej niz w biurze tylko dlatego ze chlop z insta im sprzedal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakie znów martwe noworodki? Niech ci promyczek opowiada mnie szkoda już na ciebie energii kołkiem wiele rzeczy ci było wbijane do betonowej głowy ale ty zazwyczaj wtedy udajesz sie na drzemke. Mnie już szkoda czasu marnować energie na tłumaczenie tobie czegokolwiek bo efektów i gruntu by zasiać w tobie jakaś refleksje brak mam sie znów spalać w elaboratach o tym świrze żebyś poszla spać lub skwitowała ‚tu kazdy o kazdym może naposac cokolwiek’? Zapomnij Edytowano 13 godzin temu przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jakie znów martwe noworodki? Moze chodzi o to, kiedy się śmiał, że Śliwce zmarło dziecko. Albo jakiś inny żart w jego stylu, podobno to czarny humor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, świrmo6 napisał: no sorry ale jakby jakis menel zyl z tego ze ja go sledze to bym przestal go sledzic a ludzie nadal ich ogladaja nie wiem jak mozna cpunom menelom i innym degeneratom napelniac portfele i nazywam to patologia Teraz dzieciaki chcą być yotubreami, takie czasy nastały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiesz Promyk ja i kobiety sam wiesz jak jest Z tymi normalnymi jak seven dogadujesz się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, przelot napisał: Ponownie - dyskusja jest o tym co jest patologia a nie o tym co ciebie smieszy. patologia moze byc smieszna i wg mnie zwykle jest ludzie rzuycajacy grosik patusom czy normalnie czy wirtualnie moim zdnaiem przyczyniaja sie do tego ze oni sie coraz bardziej degeneruja i to uwazam za glupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Moze chodzi o to, kiedy się śmiał, że Śliwce zmarło dziecko. Albo jakiś inny żart w jego stylu, podobno to czarny humor. To munek podszywa zrobił, bo ja się śmiałem że śliwka zmyślił tego syna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Moze chodzi o to, kiedy się śmiał, że Śliwce zmarło dziecko. Albo jakiś inny żart w jego stylu, podobno to czarny humor. A śliwce dziecko zmarło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: To munek podszywa zrobił, bo ja się śmiałem że śliwka zmyślił tego syna. Pewnie ze munek, masz ten komfort ze nowa ameba wszystko łyknie. Ty to masz szzczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: To munek podszywa zrobił, bo ja się śmiałem że śliwka zmyślił tego syna. Wszystkie Twoje chore teksty i napady szału to Moon zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Moze chodzi o to, kiedy się śmiał, że Śliwce zmarło dziecko. Albo jakiś inny żart w jego stylu, podobno to czarny humor. A, to jest bardzo słabe. Jeszcze jak gadał o jakiejś z ero że jest bezpłodna bo molestowana przez ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A śliwce dziecko zmarło? Nie, on po prostu lubi ludziom wmawiać takie rzeczy, uważa że to zabawne, że komuś zmarło dziecko albo kogoś molestował ojciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed und Krejzi going BBC 0 Napisano 13 godzin temu Knur i srejzi XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A śliwce dziecko zmarło? A jakby tobie ktoś tak pisał o twoich dziecioreksach to jakie by to było uczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Pewnie ze munek, masz ten komfort ze nowa ameba wszystko łyknie. Ty to masz szzczescie Ale ja nie mam problemów pocisnąć śliwce z flagowca bo to jest dno nie zasługujące żeby poruszać się między ludźmi , to po co miałbym się ukrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed und Krejzi going BBC 0 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A śliwce dziecko zmarło? A ona nie jest bezpłodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 13 godzin temu z drugiej strony wolny rynek jak sa tepe nastolatki ktore zreja proszek do prania albo pija z celebrytami z osiedla bo maja 100 followersow to nie powinno sie ich wsadzac do wizien lepiej juz te tepaczki do jakiegos spzitala i ubezwlasnowolnic ostatnio gdzies czytalem o tych dwoch patusach ktorych wsadzili do aresztu bo placili ...kom nieletnim zeby z nimi pily i wykonywaly polecenia jak widac to nie tylko na filipinach dziala bo na slasku tez sie udalo jeden z tych patusow psikal ludziom gazem i uciekal i tez ludzie to ogladali i sledzili jego losy no jak nazwac tych followersow jak nie de.bilami jakis kawiak czy cos takiego bylo glosno jak ich sciagali z egiptu bo wyjechali na wczasy za kase zarobiona na tych de.bilach ktorzy ich ogladali. przeciez taki typ jak biega i psika gazem to powinno byc bezkarne jak sie go zastrzeli bo on bazuje na tym ze szybko biega a jakby mozna oddac do niego strzal bez konsekwencji to przecietny czlowiek trafi w leb z 50 metrow degenerata pozniej przyjezdza po niego smieciarka i zabiera smieci i w rok dwa by sie wyeliminowala wszelka patologie drobnych zlodzi itd. itp. prawo kulawe i patusy staja sie idolami mas de.bili - ja to tak widze. wprowadzic prawo ktore pozwala polozyc trupem degenerata czy zlodzieja i po problemie im wiecej widze tych dekli tym bardziej sie opowiadam za powszechnym dostepem do broni to by moglo wiele spraw rozwiazac. ludzi na swiecie jest za duzo zwlaszcza de.bili i wszelkiej patologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 8 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: To munek podszywa zrobił, bo ja się śmiałem że śliwka zmyślił tego syna. Co dziadzia, czyżbyś wstydził się swoich pobutaprenowych odpałów przed koleżanką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: A jakby tobie ktoś tak pisał o twoich dziecioreksach to jakie by to było uczucie? Dla mnie śmierć dziecka jest czymś tragicznym i ciężko o tym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 13 godzin temu W sumie to przynajmniej trochę jest spokoju gdy się hamuje przed Panią Jeż i udaje kulturalnego, już dawno nie miał ataku men.dowatosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: A jakby tobie ktoś tak pisał o twoich dziecioreksach to jakie by to było uczucie? Ale śliwka nie ma żadnego syna tylko wymyślił dla niepoznaki żeby zmylić tropy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, przelot napisał: Drętwa scenka a szmacenie dzifek na Filipinach to dla ciebie to samo? To nie mam więcej pytan tak tylko odbiorcy to inni ludzie ale to to samo tylko widmownia inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, właź do bagażnika napisał: Co dziadzia, czyżbyś wstydził się swoich pobutaprenowych odpałów przed koleżanką? Mnie nawet w to gra że przygłup jak ty udaje mnie i jedzie że śliwką, bo mnie się nie chce konta zakładać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ale po co miałby mi współczuć jakiś ułomny bełkot skoro ja nie narzekam na swoje życie, a ty dla mnie jesteś coś co nie powinno tlenu zabierać. bo ma dobre serduszko a ty jestes chory psychcznie i masz geny jakie masz ale na szczescie wjezdzaja czesto twoje kazi zarty i inne rzeczy wiec nawet ludzie empatyczni jak zaba czy crazy ci nie wspolczuja juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Libed und Krejzi going BBC napisał: A ona nie jest bezpłodna? Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ale śliwka nie ma żadnego syna tylko wymyślił dla niepoznaki żeby zmylić tropy. Skąd wiesz czy ma czy nie, że śmierci dzieci się nie śmieje, trzeba być psychopata żeby się z tego śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach