summer_song 63 Napisano 14 Kwiecień Fajnie bedzie, fajniusio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Ona lubi Poznan jak Ty a libed to podobno eunuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 63 Napisano 14 Kwiecień 2 minuty temu, efajel napisał: Ona lubi Poznan jak Ty a libed to podobno eunuch Miales juz spieeerdalac cpunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Niby gdzie ty pijaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 63 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, efajel napisał: Niby gdzie ty pijaku? Cweeelic sie z swoimi utrzymankami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 63 Napisano 14 Kwiecień Co cie karmia jak zwierze i w klatce trzymaja jak pokraka w pult fiction xDDDD hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Tylko Gaja moze mnie cwelic ale.ona mnie nienawidzi ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 63 Napisano 14 Kwiecień (edytowany) Do budy !!!!! Cweeeluchu kompulsywny Edytowano 14 Kwiecień przez summer_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Ty musisz jechac do budy swoim tirem wiec jedz dalej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 14 Kwiecień 19 minut temu, summer_song napisał: Fajnie bedzie, fajniusio Cześć Darek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 14 Kwiecień 11 minut temu, efajel napisał: Tylko Gaja moze mnie cwelic ale.ona mnie nienawidzi ;( Gaja to nie domina chłopcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Domina czy nie to nie wasza sprawa hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Ale jakby mi taki klaudiusz wyskoczyl w miniowie I zakolanowkach to bym sie tak zakochal w niej, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 14 Kwiecień Krejzi jest moja głuptasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 14 Kwiecień 1 godzinę temu, efajel napisał: Ale jakby mi taki klaudiusz wyskoczyl w miniowie I zakolanowkach to bym sie tak zakochal w niej, masakra Jak będziesz brał leki od psychiatry misiaku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Spadaj, ja cie juz nie chce klaudiusz, przykro mi. Spoznilas sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 162 Napisano 14 Kwiecień 4 minuty temu, efajel napisał: Spadaj, ja cie juz nie chce klaudiusz, przykro mi. Spoznilas sie. Nie poznajesz bica, to on cię podrywa na koncie libed xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Nie chce ani ciebie ani bica, haha :D Wal sie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Gardze toba, jestes odpadem zwyklym xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 59 Napisano 14 Kwiecień Zniszczylas mi glowe sciero, a ja przez ciebie swoje zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 31 Napisano 14 Kwiecień 45 minut temu, Chill napisał: Nie poznajesz bica, to on cię podrywa na koncie libed xD To twoje konto, ty nie znosisz libeda i krejzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 14 Kwiecień Nie możemy, za to Klaudiusz często o tobie wspomina i wyglada na chętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 8 Napisano 14 Kwiecień 10 godzin temu, summer_song napisał: Fajnie bedzie, fajniusio Wal do niej na priva, tutaj ci prawdy nie powie, bo się boi tego Janusza libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 15 Kwiecień 8 godzin temu, właź do bagażnika napisał: Wal do niej na priva, tutaj ci prawdy nie powie, bo się boi tego Janusza libeda. Bredzisz słodziaku idź do psychiatry xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano 15 Kwiecień 18 minut temu, Iibеd napisał: Bredzisz słodziaku idź do psychiatry xD Nie oszukuj się, ona dużych wymagań nie ma. Wystarczy jej jeden lepszy z tutejszych tubylcòw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 15 Kwiecień 1 godzinę temu, Bodnarajca napisał: Nie oszukuj się, ona dużych wymagań nie ma. Wystarczy jej jeden lepszy z tutejszych tubylcòw. widmok nie ma wymagań xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 15 Kwiecień czemu ten durny temat jeszcze wisi a inne są kasowane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 15 Kwiecień 4 minuty temu, przelot napisał: czemu ten durny temat jeszcze wisi a inne są kasowane ? bawisz się myszką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 122 Napisano 15 Kwiecień 3 minuty temu, Iibеd napisał: bawisz się myszką? widze że podobaja ci sie moje nicki swirmoka tez chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 15 Kwiecień 5 minut temu, abusivebehaviour napisał: Krejzi na pewno marzy o byczych jajach utopionych w alkoholu Z Andrzejem nie pykło szuka bolca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach