coprobo 12 Napisano 12 godzin temu (edytowany) ja zacznę: zleżaczek - milioner i kulturysta, nieosiagalny wzór do naśladowania dla młodych mężczyzn babka boża - wykształcona intelektualistka gardząca nudnymi samcami beta Edytowano 12 godzin temu przez coprobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 361 Napisano 11 godzin temu był kiedyś taki temat na kafe, pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 11 godzin temu Ale cie dùpa piecze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 11 godzin temu Jestem zwykła dėbilka która potrafi jedynie stwarzać pozory mądrości. Ale to też sztuka jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 11 godzin temu Kriss i Mgła.. Dogadali by się.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Kriss i Mgła.. Dogadali by się.. Pod warunkiem że w tej cichej wodzie drzemie jurny nieokiełznany tygrys, bo plotka głosi, że mnie doopa swędzi w staropanieństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1603 Napisano 11 godzin temu Ja i Szynszyla. Albo Krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 12 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ja i Szynszyla. Albo Krejzi. jesteś pedałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 65 Napisano 11 godzin temu Aż strach sie tu wpisywac. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Mgła napisał: Pod warunkiem że w tej cichej wodzie drzemie jurny nieokiełznany tygrys, bo plotka głosi, że mnie doopa swędzi w staropanieństwie Pasujecie do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 11 godzin temu Madzia pasuje do res. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 11 godzin temu Malowany i Nemesito Lex. Przy wspólnym kieliszku mogliby gadać o kobietach jakie są złe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Mgła napisał: Pod warunkiem że w tej cichej wodzie drzemie jurny nieokiełznany tygrys, bo plotka głosi, że mnie doopa swędzi w staropanieństwie Co złego w byciu starą panną? Lepiej być starą panną niż nieszczęśliwą mężatką, czy tam konkubiną forumową 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 11 godzin temu No dokładnie. Czeba się zgodzić z jot wu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Malowany i Nemesito Lex. Przy wspólnym kieliszku mogliby gadać o kobietach jakie są złe XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 11 godzin temu 28 minut temu, coprobo napisał: ja zacznę: zleżaczek - milioner i kulturysta, nieosiagalny wzór do naśladowania dla młodych mężczyzn babka boża - wykształcona intelektualistka gardząca nudnymi samcami beta Leżak i 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Co złego w byciu starą panną? Lepiej być starą panną niż nieszczęśliwą mężatką, czy tam konkubiną forumową 🫢 Ty. Non stop piszesz z nim. Lubisz młodszych. Moje spostrzeżenie od długiego czasu. Możesz pisać nie ale widać co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 11 godzin temu Byczy i Sernik lecą na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 11 godzin temu Benek & Fifi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 11 godzin temu Fil jest mój. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: Byczy i Sernik lecą na siebie A ty na nich tak widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 11 godzin temu Pasujemy do siebje poczuciem wolności 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 156 Napisano 11 godzin temu Dumbo i leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 11 godzin temu Pravik i srun xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Co złego w byciu starą panną? Lepiej być starą panną niż nieszczęśliwą mężatką, czy tam konkubiną forumową 🫢 Zdecydowanie lepiej koty prać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 361 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, Mgła napisał: tygrys Tylko Tygrys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 11 godzin temu Byczy i Moon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 762 Napisano 11 godzin temu Pieprz i ja Salowa i Rozum... A nie, to nie to 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Zdecydowanie lepiej koty prać Mam 5 pięknych okazów. Kocham je ponad wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 11 godzin temu Ja.juz jestem Pacjentki ze Srebrzyska, przykro mi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Tylko Tygrys. Tylko ona dla Ciebie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach