PacjętSrebrzyska 54 Napisano 16 godzin temu z uczuciami się nie dyskutuje. Tak że musicie obejść się smakiem proszę ja was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Mam 5 pięknych okazów. Kocham je ponad wszystko Trzeba wspomnieć tutejszemu Kocurowi gdy się pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Bodnarajca napisał: A ty na nich tak widzę. Na Pjotera zagrzybialego wrednego bomera tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, abusivebehaviour napisał: Na Pjotera zagrzybialego wrednego bomera tak Nie mogę, nie łamie serc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 16 godzin temu Filip i Nimfa. ❤❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Filip i Nimfa. ❤❤ Powiedziałam coś nie? Won. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 16 godzin temu Szynszyla i Makaron. Szynszylo brakuje tu Ciebie i jeżeli to czytasz to Wesołych Świąt życzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 16 godzin temu Qwerty i jednak Lex 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 16 godzin temu Dostalem dzisiaj blokade na efajela dwa dni, musialem na to konti wejsc kochamklaudiusz ale juz nie.kocham xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 85 Napisano 16 godzin temu 23 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Malowany i Nemesito Lex. Przy wspólnym kieliszku mogliby gadać o kobietach jakie są złe Najpierw upije, a potem mnie zdominuje. Nie dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał: Powiedziałam coś nie? Won. Nie nadążam za zwrotami akcji w tej telce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, KochamKlaudiusz napisał: Dostalem dzisiaj blokade na efajela dwa dni, musialem na to konti wejsc kochamklaudiusz ale juz nie.kocham xD Za co blokadę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Najpierw upije, a potem mnie zdominuje. Nie dziękuję. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie nadążam za zwrotami akcji w tej telce Właśnie o to w życiu chodzi. Te zwroty akcji w najmniej spodziewanych momentach. W jednej chwili obierasz kartofle a za chwilę tańczysz walca trędowatej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Najpierw upije, a potem mnie zdominuje. Nie dziękuję. Oj tam już rozważasz najgorsze scenariusze. Dominacja jest fajna ale w odwrotnej konfiguracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 16 godzin temu Pewnie za to ze zyczylem klaudiuszowi raka,.a dzisiaj rano zalozylem konto emejti to mi zbanowali predko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 129 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, KochamKlaudiusz napisał: Pewnie za to ze zyczylem klaudiuszowi raka,.a dzisiaj rano zalozylem konto emejti to mi zbanowali predko Bo zgłosiła cię Klaudia.. Przestań życzyć komuś źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 16 godzin temu 20 minut temu, Chill napisał: Dumbo i leżak. Za ładna dla niego, proponuję więc ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 16 godzin temu Elcia & pravik bo kto się czubi ten się lubi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, KochamKlaudiusz napisał: Pewnie za to ze zyczylem klaudiuszowi raka,.a dzisiaj rano zalozylem konto emejti to mi zbanowali predko Rak jest taki oklepany. Są gorsze choroby na tym świecie. Jakas klątwa ondyny albo całkowita tetraplegia. Huh iks de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 16 godzin temu Ogolnie.to chcialbym stad odejsc, zapomniec o kafeterii i o klaudiuszu.i zaczac zyc swoim zyciem i robic cos.pozytecznego, bo lata leca, a ja uganiam sie za jakims klaudiuszem 24/7 ;( Pochlonelo to moje zycie... olalem wszystko i wszystkich juz dla.klaudiusza, czuje sie jak jej niewolnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, PacjętSrebrzyska napisał: Rak jest taki oklepany. Są gorsze choroby na tym świecie. Jakas klątwa ondyny albo całkowita tetraplegia. Huh iks de Ondyna albo tetraplegia.dla.klaudiusza? Hmm Moze.nowotwor.to dla niej jednak zbyt lagodne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 16 godzin temu Zycze klaudii tetraplegii na nowy miesiac maj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 65 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Lubię banany napisał: Elcia & pravik bo kto się czubi ten się lubi... Nie śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 16 godzin temu A na rok 2026 zycze.klaudiuszowi by sobue zlamala.kregoslup Ja.wracam do lozka.i do spania, dobranoc Przed chwila mialem fajne sny, bo spie caly dzien pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, KochamKlaudiusz napisał: Ondyna albo tetraplegia.dla.klaudiusza? Hmm Moze.nowotwor.to dla niej jednak zbyt lagodne xD Wodogłowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie śmieszne Szybko i oto chodziło w tej akcji Ale nie do końca to był zart gdyz przynajmniej jedna strona by dążyła do zaliczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, KochamKlaudiusz napisał: Ondyna albo tetraplegia.dla.klaudiusza? Hmm Moze.nowotwor.to dla niej jednak zbyt lagodne xD Mje w to nie mieszaj. Tak tylko podrzucam propozycje kalectwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, KochamKlaudiusz napisał: A na rok 2026 zycze.klaudiuszowi by sobue zlamala.kregoslup Ja.wracam do lozka.i do spania, dobranoc Przed chwila mialem fajne sny, bo spie caly dzien pa xD Pa misiu zegnam cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, KochamKlaudiusz napisał: sobue zlamala.kregoslup To jest gorsze niż raczysko a jakby cię tak ktoś połamał więcej empatii mniej psychopatii Edytowano 15 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach