PacjętSrebrzyska 58 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: die bitch Mnie to nie rusza a ty sobie szkodzisz. Kto normalny życzy smierci komukolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 29 Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: oraz jako ze mogę sie odniesc to uwazam ze jad przez was przemawia. dzis zdążylem z chlopcami pojechac do barbera, zrobic im żelki mleczne, pograć z nimi na xboxie i mase tematow bez nich. i to tylko w sobote. macie obydwoje spaczone postrzeganie swiata jako czarno bialy obraz idealnej rodziiny vs pato alko narko piwnicy gdzie matka zarabia na nierzadzie curki. dlatego tak dlugo gnijecie na kafe A z żoną kiedy coś porobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał: Mnie to nie rusza a ty sobie szkodzisz. Kto normalny życzy smierci komukolwiek? nie zgrywaj normanej huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nie zgrywaj normanej huh Jesteś dla mnie nikim. Zatem nie musze udawac lepszej abyś mi jajami zaklaskal. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, jukon tworki welcome napisał: A z żoną kiedy coś porobisz? przed chwilą były jęki ze niby nie ma tutaj normalnych..widze brakuje argumentow. z starą boni sobie pogadaj na te tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 9 godzin temu A że mną dlaczego niby? Mnie nie obchodzi kompletnie kto co robi z żoną i czy w ogóle robi. W realu mnie nie interesują takie szczegóły. Tu komentuje bo mogę dla beki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 29 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: przed chwilą były jęki ze niby nie ma tutaj normalnych..widze brakuje argumentow. z starą boni sobie pogadaj na te tematy Czyli z własną żoną nie żyjesz, to co się rzucasz przegrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Czyli z własną żoną nie żyjesz, to co się rzucasz przegrywie mocne slowa jak na bezrobotnego z piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 3 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, PacjętSrebrzyska napisał: A co w tym śmiesznego? A co? Też łykałaś grzecznie nasienie swojego lubego? O ile kiedykolwiek taki był? No przyznaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Ordo lupis napisał: A co? Też łykałaś grzecznie nasienie swojego lubego? O ile kiedykolwiek taki był? No przyznaj się. A jest jakiś nakaz łykania czegokolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ja ten na uboczu w pojedynkę tylko że tych dwóch bym eliminował. Znaczy się pies ogrodnika 4 godziny temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ty ta druga z prawej. Zależy od właściciela petardy jak chce wycelować, foto jednak sugeruje tylko 1 opcję, która jeśli przypadkiem to okej, natomiast poza takim niewypałem w moim odczuciu to rola która mi nie leży, jednak ponoć tylko krowa zdania nie zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Fajny masz awatar iskra, przypomina mi okladke jednego albumu ktory mam na plycie CD xD https://a2.cdn.hhv.de/items/images/generated/970x970/01033/1033666/1-porcupine-tree-in-absentia-limited-transparent-blue-vinyl-edition.webp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu Czemu nie śpicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Srefajel napisał: Fajny masz awatar iskra, przypomina mi okladke jednego albumu ktory mam na plycie CD xD To fajnie, ale tamta osoba to nie jaXD Edytowano 7 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Ja tylko pisze ze masz fajny awatar i przypomina mi okladke jednej plyty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu Nie śpię bo późno wróciłam do domu, ogarnęłam sie troche i zasiadłam do forum i jem, ale praktycznie kończę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srefajel napisał: Ja tylko pisze ze masz fajny awatar i przypomina mi okladke jednej plyty xD Chodzi o ten awatar na koncie Mgła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Ja ide spac bo jitro rano musze byc wczesnie na nogach, o 9 rano, masakra, to dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Tak ten co masz w profilu bo podobny do tej okladki z plyty z linku, od razu sobie o nim pomyslalem bo jasnoniebieski i bialy kolor i oko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srefajel napisał: Ja ide spac bo jitro rano musze byc wczesnie na nogach, o 9 rano, masakra, to dobranoc Mama w UK organizuje święta w polskim stylu ze śniadaniem, jajkami u takie tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Nie śpię bo późno wróciłam do domu, ogarnęłam sie troche i zasiadłam do forum i jem, ale praktycznie kończę. Ja obejrzałam 8 odcinek 3 sezonu "Krew z krwi" i jakoś zasnąć nie mogę. Piękną niedzielę mi pokazie w prognozie, więc będzie plener, obiad u mamusi i odwiedziny u ojca 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Mama w UK organizuje święta w polskim stylu ze śniadaniem, jajkami u takie tam? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Ja obejrzałam 8 odcinek 3 sezonu "Krew z krwi" i jakoś zasnąć nie mogę. Piękną niedzielę mi pokazie w prognozie, więc będzie plener, obiad u mamusi i odwiedziny u ojca 🫢 Trzeba przerzucić się na jakąś telenowele i po problemie U mnie podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Srefajel napisał: Tak Czyli na święta idziesz że rano trzeba wstać? No to wesołych świąt Też powinnam już spać bo też rano wstać trzeba. To dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Czyli na święta idziesz że rano trzeba wstać? No to wesołych świąt Też powinnam już spać bo też rano wstać trzeba. To dobranoc. No ja tez uciekam juz w sumie, papa szkoda czSu na internet wole wypoczac, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 178 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Mgła napisał: Znaczy się pies ogrodnika Zależy od właściciela petardy jak chce wycelować, foto jednak sugeruje tylko 1 opcję, która jeśli przypadkiem to okej, natomiast poza takim niewypałem w moim odczuciu to rola która mi nie leży, jednak ponoć tylko krowa zdania nie zmienia. Nie bardzo z tym psem , bo że dwie bym pojmał w pozytywnym znaczeniu i jak z jedną by nie wypaliło to z drugą albo obie naraz. Nie leży Ci , bo jest więcej typów kobiet niż te trzy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach