Bodnarajca 7 Napisano 23 godziny temu Dla wszystkich Świąt Wielkanocnych w gronie najbliższych. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 22 godziny temu Dzięki i wzajemnie. Z mojej strony przede wszystkim zmartwychwstania wiary, nadziei i miłości w sercach Was wszystkich. No i standardowo przyziemnie: zdrowia i pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 64 Napisano 21 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 64 Napisano 21 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 21 godzin temu Wyjeebane mam na swieta najbardziej lubie spedzac je samotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Srefaj3l napisał: Wyjeebane mam na swieta najbardziej lubie spedzac je samotnie a bajorko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 21 godzin temu w bajorku tylko raz w tym roku bylem, przerzucilem sie na sauny ale lodowate prysznice biore i plywam w basenie ale niedlugo moze pojde znowu jak mi sie znudzi sauna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 21 godzin temu ale na silownie zaczalem chodzic ostatnio, wiec plywam i trenuje na silowni regularnie xD fajnie jest jak sie wyspie i duzo snu to potem mam duzo energii i jest fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 114 Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, Bodnarajca napisał: Dla wszystkich Świąt Wielkanocnych w gronie najbliższych. I wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 27 Napisano 20 godzin temu Nawzajem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 114 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: Co roku to samo a po świętach dzień świra A na kafe dzień świra codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 143 Napisano 20 godzin temu Smacznego jajca i babki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 26 Napisano 19 godzin temu Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 6 Napisano 19 godzin temu Smacznego. Jedzenie jest w tym wszystkim najwazniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 19 godzin temu Ja dopiero jutro cos zjem, sniadanie i obiad u mamy, juz nie moge sie doczekac w sumie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 19 godzin temu Ale dzisiaj sztywno, nie ma z kim popisac za bardzo a hejtowac mi sie nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 18 godzin temu 11 minut temu, Srefaj3l napisał: Ale dzisiaj sztywno, nie ma z kim popisac za bardzo a hejtowac mi sie nie chce xD jak to nie ciagle hejtujesz xd i kłamiesz do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 6 Napisano 18 godzin temu No niestety, nie ma klimatu na zassranie całego forum cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 6 Napisano 18 godzin temu Ja tak nie mogę bo mi napiszą że atencyjna kûrwa schizofreniczna ale ty możesz sryniczky, 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 18 godzin temu Moge zasrac forum to chwila moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 6 Napisano 18 godzin temu Nie trzeba A jak to robisz, masz jakiegoś bota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 18 godzin temu Normalnie manualnie to nic trudnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach