Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu Po co byc z kims kto nas smuci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu Tylko szkoda ze dzieci nie maja niestety, ja chcialbym miec, slub z ukochana a potem seeksy i dzieci, fajnie by bylo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano 5 godzin temu Bo jedna decyzją można pociągnąć konsekwencje które dotkną kilkoro ludzi. A ludzie w większości nie są psychopatami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu Ja sam jestem szczesliwy i mam kolegow a z babami to albo ja albo koledzy i to przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) To ja wole.kolegow.bo znam ich od dawna a z babami mam zle.doswiadczenia, zawsze jak mnie jakas chciala albo ja chcialem babe to ja potem plakalem Edytowano 5 godzin temu przez Srefaj3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Srefaj3l napisał: Tylko szkoda ze dzieci nie maja niestety, ja chcialbym miec, slub z ukochana a potem seeksy i dzieci, fajnie by bylo Z alfonsem w uk ślub możesz wziąć ale dzieci nie będziecie mieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu No ja wiem, bo katiuszka.jest bezplodna, dlatego nie bedziemy mieli,.slubu tez nie mozemy wziac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 17 Napisano 5 godzin temu (edytowany) CO DO TAMTEGO, TO POWINIENEŚ SIĘ CIESZYĆ, ŻE MATKA WIĘCEJ BACHORÓW NIE MA, BO CAŁY SPADEK BEDZIE NA CIEBIE A PO CO CI DZIECI JAK TY SAM JESTEŚ NA UTRZYMANIU MATKI? KTO BEDZIE JE UTRZYMYWAŁ? TEŻ TWOJA MATKA? Edytowano 5 godzin temu przez TREVVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu Nie mam zadnego spadku a nawet jesli bym mial to bym oddal komus, dlatego fajnie by bylo gdyby mieli dzieci a nie koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu Ja bym był i z takom czyli pocieszajacym w tej realacji nie musi mnie bawić wystarczy by jej zależało na związku ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu Nie chce mi sie wam odpisywac na te brednie wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wygrywam dzisiaj tak napisał: Ja bym był i z takom czyli pocieszajacym w tej realacji nie musi mnie bawić wystarczy by jej zależało na związku ze mną Nie chce mi sie tym pravikom i krasnalom odpisywac, bo pieerdola farmazony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wygrywam dzisiaj tak napisał: Ja bym był i z takom czyli pocieszajacym w tej realacji nie musi mnie bawić wystarczy by jej zależało na związku ze mną A ja zeby wpadla ze mnanpolezec i sie poprzytulac fajnie by bylo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu Na tiktoka jest np taka nimfuś chora na kleszcza tylko brunette jak by jej zależało i sex to bym pocieszal wiadomo fajnie mieć zdrowom samice bez problemu psychicznie i fizyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Srefaj3l napisał: A ja zeby wpadla ze mnanpolezec i sie poprzytulac fajnie by bylo xD No wystarczy tylko coś takiego by chciała się tulic i sexy i związku zabawiac nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 17 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Srefaj3l napisał: Nie mam zadnego spadku a nawet jesli bym mial to bym oddal komus, dlatego fajnie by bylo gdyby mieli dzieci a nie koty NO TAK, PRZECIEŻ LEPIEJ CAŁE ZYCIE ŻEBRAĆ NIŻ MIEĆ SWOJE, "LOGIKA" UPOŚLEDZONEGO I BEZDOMNEGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu Napisalem ze klaudiusz ze srunem to jak elka z malowanym xD Tez pisalem z klaudiuszem i bylo fajnie dopoki sie srun nie zaczal mieszac i robic jej pranie mozgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wygrywam dzisiaj tak napisał: No wystarczy tylko coś takiego by chciała się tulic i sexy i związku zabawiac nie musi Tak i zeby byla mila i na moj widok sie usmiechala a innym pokazywala srodkowy palec, bo ona jest tylko moja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu Bo ja bym chciał takom blondynka czy brunette i wspólne plany remonty dzieci se zrobić A taka walczaca ciągle z głową w depresji mimo że ma wszystko to trochę słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Srefaj3l napisał: Tak i zeby byla mila i na moj widok sie usmiechala a innym pokazywala srodkowy palec, bo ona jest tylko moja xD Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu O taka przylepa co ci spusci i jest zdecydowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wygrywam dzisiaj tak napisał: Tak Ciezko o taka, bo dzisiaj kazda to cie.kocha a za chwile jakis.alvaro ja zacznie podrywac to ona spieerdoli do niego, bo szpara zaswedzi albo ma.cos czego ty nie masz i cie zostawia a ty skocz z wiezowca wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Srefaj3l napisał: Ciezko o taka, bo dzisiaj kazda to cie.kocha a za chwile jakis.alvaro ja zacznie podrywac to ona spieerdoli do niego, bo szpara zaswedzi albo ma.cos czego ty nie masz i cie zostawia a ty skocz z wiezowca wtedy Szansza być z samicom to ona musi być z biedy bez mieszkania warszawa bez umiejętności większych taka wtedy nie zaryzykuje jak tu ma 50m2 pewne a alvaro 80 Zwłaszcza że jej ucieka waluta zmarszczki się pojawiajom pochwa lapie luzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu Elka jak ma swoje 3 nieruchomości to ciągle się będzie rozgladac i nudzic typami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 5 godzin temu W internecie z kims piszesz myslisz ze to kobieta a to facet za.ekranem, tak z katiuszka mialem, dalem sie w konia zrobic ;/ Dobrze ze to juz przeszlosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 17 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Wygrywam dzisiaj tak napisał: Elka jak ma swoje 3 nieruchomości to ciągle się będzie rozgladac i nudzic typami JUŻ 3 MA? NIEŹLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu Trzeba by takom znaleźć jak lachon jest ogarnięty i wyrafinowanie dumny że może se pracować i wynajem mieszkania to nigdy nie będzie lojalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 5 Napisano 5 godzin temu Kumpel kolacje gotuje fry-up english breakfast mm zaraz ide jesc mniam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 5 godzin temu Chociaż i taka gdy ma wrócić do pracy to raptownie usuwa malowany i glowa przestaje bolec pewnie Moja siostra tak długi czas już nie pracowała że boi się pracy jak ognia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 17 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: W internecie z kims piszesz myslisz ze to kobieta a to facet za.ekranem, tak z katiuszka mialem, dalem sie w konia zrobic ;/ Dobrze ze to juz przeszlosc W KONIA TO SIĘ DAJESZ ROBIĆ TYM TROLOM, KTÓRZY WMAWIAJĄ CI, ŻE TO BYŁ FACET CO ZA PRZYGŁUP Z CIEBIE JEDNAK 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach