poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Edytowano 8 godzin temu przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Hejka co tam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu A smutno jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Mi tez i samotnie bardzo, a u Ciebie czemu smutno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 8 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu Brakuję kogoś, ale widocznie tak musiało być. Myślałam, ze u ciebie okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Mi tez kogos brakuje, niestety nie jest okej, i chyba nigdy nie bedzie xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu Dobrze, że Carlo Rossi zostało z wczoraj. Uśmierzy trochę rany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 114 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, PacjętSrebrzyska napisał: Nawet nie słucham. Od razu poznaję i puchar przyznaje. Uwielbiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu A ty się tam baw, bajerancie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 8 godzin temu Widze ze projekt Klaudiusz jest kontynowany w święta. Najs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Dobrze, że Carlo Rossi zostało z wczoraj. Uśmierzy trochę rany. To smacznego, ja nie pijam alkoholu za bardzo, ale czas tez leczy rany podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Nawet nie słucham. Od razu poznaję i puchar przyznaje. Uwielbiam! Czyli znasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Mi tez kogos brakuje, niestety nie jest okej, i chyba nigdy nie bedzie xP Ale widzę uśmiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: A ty się tam baw, bajerancie. Nie bawie sie, leze teraz w lozku i jak nie spie to chodze na basen i silownie, ty tez sie tam baw, zegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Ale widzę uśmiech Jak widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Widze ze projekt Klaudiusz jest kontynowany w święta. Najs Sam jesteś projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Srefajel napisał: Nie bawie sie, leze teraz w lozku i jak nie spie to chodze na basen i silownie, ty tez sie tam baw, zegnaj To nie do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 8 godzin temu Ale zaraz, o tej porze? Może w święta może czy coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Sama mi pisalas, zebym skasowal Ci konto na forum to skasowalem Ale potem plakalem codziennie przez pol roku, bo cie nie bylo, ciezko bylo, ale.jakos przebolalem ten straszny okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magiczna Flet 0 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 114 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, PacjętSrebrzyska napisał: Czyli znasz. No jacha. Uwielbiam jego wokal. Nie mam czasu na miuzik. Zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Ale zaraz, o tej porze? Może w święta może czy coś... To nie klaudiusz, ja u niej kose mam juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 8 godzin temu Nie ma jak kafe dramy z jakimś Klaudiuszem w tle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: No jacha. Uwielbiam jego wokal. Nie mam czasu na miuzik. Zmykam Paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: To nie klaudiusz, ja u niej kose mam juz Iskra nie. To nie ma kandydatów oprócz klaudiusz więc klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 5 Napisano 8 godzin temu Obsesja na punkcie Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Niestety nje, to ten facet co pisal ze mna na forum i podawal sie za kobiete katiuszke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 8 godzin temu To jest ta ruska ? Ale to też był projekt co fejki ej aj wysylal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Jakis facet podajacy sie za ruska, moj wspollokator mi ostatnio powiedzial,.ze to facet i pisalem z facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach