Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Ja nie wzialem telefonu ze soba, a w klubie czekalem 3 godziny, jak miala wpasc skoro miala.siniaki i peknjete zebro, chyba ze klamala, to sie nie trzyma kupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Czyli Klaudia Ona też wyganiała.... Też w sumie stawiam ostatecznie na klaudiusza to zd zaprzecza to wręcz dowód winy xD Czemu mun nazywa cię łysą? XD Edytowano 7 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 63 Napisano 7 godzin temu Magda też mnie wszędzie widzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Bo wyjątkowa i całkiem do rzeczy Wyjatkowo tepa, ty tez masz lewe geny i dobrze ze nie przejda dalej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Magda też mnie wszędzie widzi xD Nastepna lewa co nigdy nie splodzi goowniaka i dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Też w sumie stawiam ostatecznie na klaudiusza to zd zaprzecza to wręcz dowód winy xD Czemu mun nazywa cię łysą? XD Klaudia powiela schemat Mooona i zakłada tysiąc nicków. Jak ci ludzie pamiętają tyle haseł do kont? To co Moon? Spotkanie w maju jak w tamtym roku? Zapraszałeś mnie kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Ja nie wzialem telefonu ze soba, a w klubie czekalem 3 godziny, jak miala wpasc skoro miala.siniaki i peknjete zebro, chyba ze klamala, to sie nie trzyma kupy NO TO PEWNIE SKŁAMAŁA ONA PISAŁA, ŻE CIĘ WIDZIAŁA PONOĆ W TYM KLUBIE - TO PRAWDA? ALBO ŻE GDZIEŚ TAM W POBLIŻU SIĘ NIBY KRĘCIŁA ONA W OGÓLE BYŁA W TYM UK CZY ŚCIEMNIAŁA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 63 Napisano 7 godzin temu Byłam o 22 w kościele. Ciekawie było, bo na początku było całkowicie ciemno w kościele, wszystkie światła wygaszone i wtedy wszedł ks z dużą świecą i ludzie od niej odpalali swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Srefajel napisał: Wyjatkowo tepa, ty tez masz lewe geny i dobrze ze nie przejda dalej xD Twoje też. Szach mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 63 Napisano 7 godzin temu Muszę to wszystko przeanalizować na spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, TREVVO napisał: ONA W OGÓLE BYŁA W TYM UK CZY ŚCIEMNIAŁA? Nie wiem, raka tez niby miala.a nagle szpital i wyzdrowiala niby, a ja mialem paranoje ze znowu zemdleje i umrze na moich oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, świrmo6 napisał: to znacyz ze tam nie byles bo tam jest lod i minus 100 stopni prawie a nie snieg Lodowce też ale skąd pomysł że śniegu nie ma? I tak, jest bardzo zimno ale zależy gdzie i kiedy, są miejsca gdzie jest czasem dodatnia temperatura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Twoje też. Szach mat Ja jestem jeszcze mlody i przystojny wiec na pewno sie kiedys ozenie, ty juz raczej nie masz szans na ciaze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Muszę to wszystko przeanalizować na spokojnie. Okej to milego spokoju zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 112 Napisano 7 godzin temu 48 minut temu, poza kontrolą napisał: Nie musisz wiedzieć młodzieńcze. Nie jestem żadną iskra, ani Klaudia. Potwierdzam nie jesteś, ja wiem kim jesteś Wesołych Świąt Wielkanocnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Potwierdzam nie jesteś, ja wiem kim jesteś Wesołych Świąt Wielkanocnych Ja tez wiem kim ty jestes Goownem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Ja jestem jeszcze mlody i przystojny wiec na pewno sie kiedys ozenie, ty juz raczej nie masz szans na ciaze Kto ci powiedział, że jesteś przystojny? Człowieku nie masz nawet na kromkę chleba. Jesteś bezdomny i ty mnie oceniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Potwierdzam nie jesteś, ja wiem kim jesteś Wesołych Świąt Wielkanocnych Wątpię, przyjacielu, wątpię żebyś ty potrafił samodzielnie do ryja żarciem trafił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 112 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Srefajel napisał: Ja tez wiem kim ty jestes Goownem xD Tobie jedyne co zostało Sernik to hejt w necie Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Potwierdzam nie jesteś, ja wiem kim jesteś Wesołych Świąt Wielkanocnych Szynszyle raczej nie bo nie gada o kasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 112 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał: Wątpię, przyjacielu, wątpię żebyś ty potrafił samodzielnie do ryja żarciem trafił Next hejt bo nic więcej nie potrafisz Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tobie jedyne co zostało Sernik o hejt w necie I robienie zdjęć w szaletach publicznych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridius Decidus 11 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ta katjusza, to przecież okazała się tą całą Miyą Yuko. Jedna i druga twierdziła, że jej ex zginął na motorze, i "obydwie" chorowały na jakąś chorobę cięższą- chyba nie sądzicie, ze to przypadek? xD Edytowano 7 godzin temu przez Klaudius Meridius Decidus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Wczoraj autorka tematu mi napisala, ze jestem przystojny i nazwala mnie moj przystojniaku, wiec.dla niej jestem lrzystojny, a ty salowa juz jestes staruucha i sie rozkladasz, a ja kipie mlodosxia i energia Spadam, bo wole.spac niz z toba pisac magdaleno, sprawiasz ze miewam odruuchy wymiootne, zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 112 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: I robienie zdjęć w szaletach publicznych Literówka mi się wkradła sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 103 Napisano 7 godzin temu to na pewno nie klaudia bo klaudia slucha muzyki dla 12 latek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Wczoraj autorka tematu mi napisala, ze jestem przystojny i nazwala mnie moj przystojniaku, wiec.dla niej jestem lrzystojny, a ty salowa juz jestes staruucha i sie rozkladasz, a ja kipie mlodosxia i energia Spadam, bo wole.spac niz z toba pisac magdaleno, sprawiasz ze miewam odruuchy wymiootne, zegnam Na zdrowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo6 napisał: to na pewno nie klaudia bo klaudia slucha muzyki dla 12 latek Zniknęła i pojawiła się szybko Klaudia na innym nicku. Przypadek? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 6 godzin temu To moje ostatnie selfie i chyba nie jest najgorzej, a chodze oststnio regularnie.plywac sauny i silownie odwiedzam, wiec moze byc tylko lepiej jee xD https://i.ibb.co/FkQhNV9R/20250417-063406.jpg A makaronom salowym i libedom juz zostalo tylko hejtowac w internecie bo goowniakow nigdy nie beda miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 112 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Na zdrowie... Drama z tym gościem, szkoda, że w necie nie leczą takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach