NуxN1ght 3 Napisano 21 godzin temu Tak się obżarłam na śniadanie, że chyba już nic dzisiaj nie zjem oprócz wina xD Dobrze, że schudłam ostatnio 3 kg to mogę sobie pozwolić na to xD Co tam chłopcy? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Srefajel napisał: Nasraj sruunkowi na klate, na pewno bedzie zachwycony xD Chętnie, już Widmokowi kiedyś to proponowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Srefajel napisał: Na pewno cie srunek tak wyruucha mocno swoim duzym pytongiem jak bedzie wysmarowany twoim kalem, ze bedziesz zachwycona, bo zapach twojego kalu go pobudzi mocno Fajnie by było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Srefajel napisał: Uwazaj tylko zeby rodzice nie slyszeli, no i potem jakos pozbadz sie.smrodu swojego goowna Nic nie śmierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Smierdzisz goownem tak jak srun + perfumy brutal za 5zl z bazaru haha Katiuszce ciipa.tez smierdzi bo plodzi bekarty A tobie pasztetowa śmierdzi pederasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, NуxN1ght napisał: Fajnie by było Nie zdziwiłbym się gdyby prawdziwy klaundiusz tak napisał ani trochę Edytowano 20 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 36 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, NуxN1ght napisał: Tak się obżarłam na śniadanie, że chyba już nic dzisiaj nie zjem oprócz wina xD Dobrze, że schudłam ostatnio 3 kg to mogę sobie pozwolić na to xD Co tam chłopcy? xD Nimfuś czy Klaudiusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NуxN1ght 3 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Wygrywam dzisiaj tak napisał: Nimfuś czy Klaudiusz? Klaudiusz, od Nimfuś to ty się odczep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 11 godzin temu I jak tam, bylo sraanie? Tylek umylas chociaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Emerabe napisał: I jak tam, bylo sraanie? Tylek umylas chociaz? Klaudia się robi coraz bardziej odpychająca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Klaudia się robi coraz bardziej odpychająca... No niestety, ale.przynajmniej srunek ja lubi,.to dla niej najwazniejsze, przeciez oni maja.siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 146 Napisano 11 godzin temu 9 godzin temu, NуxN1ght napisał: Klaudiusz, od Nimfuś to ty się odczep Pravik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: No niestety, ale.przynajmniej srunek ja lubi,.to dla niej najwazniejsze, przeciez oni maja.siebie Lecz nie rozumiem jak dziewczyna może taka być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 11 godzin temu Teraz winko idzie i seeks telefony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Pravik? Tak to on ale.ten tekst z 1szego posfu pisala.klaudiusz w innym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Lecz nie rozumiem jak dziewczyna może taka być... Ona wazyla.50kg.i byla.fajna to srunek zaczak jej pieerdolic zsle za chuda i przytyla, to 10kg.sie.spasla i tera obzera sienjak swinia, druga doombo ze.z.kibla.robia horoszime.i nagasaki,.tski wplyw na lachony ma.ten pederasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Ona wazyla.50kg.i byla.fajna to srunek zaczak jej pieerdolic zsle za chuda i przytyla, to 10kg.sie.spasla i tera obzera sienjak swinia, druga doombo ze.z.kibla.robia horoszime.i nagasaki,.tski wplyw na lachony ma.ten pederasta Wolę sobie nie wyobrażać dumbo po zjedzeniu słoika bigosu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Wolę sobie nie wyobrażać dumbo po zjedzeniu słoika bigosu xD Straszne to musi byc co, klaudiusz chyba idzie w jej slady, szkoda, watpie ze kiedykolwiek bedzie mials.dzieci i kochajacego meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu Ostatnio klaudiusz wrzucila.to foto ze to niby ons.to nie wyglada to za dobrze https://i.ibb.co/hJp4wCZ0/20250415-131524.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu Nie.dosc ze.sie.obzera jak wieloryb to jeszcze w pracy codziennie siedzacy tryb zycia bo praca i doopa.rosnie i niestety zamienia sie w aseksa, a 3 lata temu jak wrzucila.swoje foto to miala.takie szczuple nogi, a teraz jak karyna po 3 ciazach, a nawet dziecka nie ma, dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Ten facet co ja.kiedys ruuchal to sie.naruuchal,.potem sie znudzila.a.klaudix teraz zamienia sie w aseksa i niestety juz zaden nigdy nie poruucha mlodej i fajnej klaudix, teraz jest tylko stara i gruba klaudix, zapuszczona Edytowano 10 godzin temu przez Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu A ty czego lejesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 10 godzin temu Dziwny kciuk na tym foto pewnie AI znowu jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 8 Napisano 9 godzin temu Taki Klaudiusz z Agatka xD byłabym fanem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 8 Napisano 9 godzin temu Srynik masz okładkę fajnego albumu, szkoda że taki głupi ciul jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 9 godzin temu Ja bym zie.popieprzyl z klaudiusz sprzed lat ale po slubie, a teraz niestety asex i zostaje mi spbo blond brytyjka i po angielsku albo smierc praawiczka Klaudix to moja ostatnia szansa na ukochana z Polski albo bede przez reszte zycia gadal z ukochana po angielsku, ale jak ma fajny akcent to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: Srynik masz okładkę fajnego albumu, szkoda że taki głupi ciul jesteś xD Sama jestes glupia.tumanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 3 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja mam duzo fajnych albumow na.plycie CD ten album tez mialem, bo zaplscilem £12 i co ale mi ukradli Moze.sobie odkupie niedluvo na necie i poslucham na wiezy i 6 glosnikach XD Edytowano 9 godzin temu przez Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 8 Napisano 9 godzin temu Chciałabym pójść do jakiegoś charity shopu, w UK tego pełno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach