Byłem w inpostu tak 45 Napisano 3 godziny temu Idę walic i spać dobranoc elka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Po co miałabym je kupować jak wiem że prędzej już nastąpi wybuch słońca niż lezak się ustawi i przyjdzie? Zrozumiałem że je upiekłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 27 Napisano 59 minut temu Ja średnio sobie teraz wyobrażam zmieniać swoje życie, więc albo ja bym musiał się zakochać albo związek typu szkolnego, że my byśmy mieszkali w swoich domach, a spotykali się na przykład na jakimś kursie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 86 Napisano 43 minuty temu 1 godzinę temu, Agent Benek napisał: Zrozumiałem że je upiekłaś Nie dziwię Ci się że źle zrozumiales jak wszystko tutaj jest tlumaczone od dupy strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach