poza kontrolą 7 Napisano 21 Kwiecień (edytowany) Edytowano 21 Kwiecień przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 21 Kwiecień Ja odgrzewam stare kotlety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano 21 Kwiecień . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano 21 Kwiecień (edytowany) Edytowano 21 Kwiecień przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano 21 Kwiecień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano 21 Kwiecień Przed chwilą, Dumb napisał: poza kontrolą klika, myszką Nie. Coś nie grało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 411 Napisano 21 Kwiecień (edytowany) Edytowano 21 Kwiecień przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 21 Kwiecień A ja mam palca zombie, walnęłam się w niego mocno i był siny, a teraz jest szaro-zielony. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie go amputować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 411 Napisano 21 Kwiecień Wszyscy dziś chorzy. Palce, gardło, zatoki, głowy 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 21 Kwiecień 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: A ja mam palca zombie, walnęłam się w niego mocno i był siny, a teraz jest szaro-zielony. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie go amputować. Przypomniałaś mi dowcip o facecie, który już miał amputować sinego dzyndzla i nagle lekarz zapytał, czy próbował najpierw wyprać jeansy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 21 Kwiecień 3 minuty temu, afekafe napisał: Przypomniałaś mi dowcip o facecie, który już miał amputować sinego dzyndzla i nagle lekarz zapytał, czy próbował najpierw wyprać jeansy. To może zapomniałam go umyć po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 294 Napisano 21 Kwiecień 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: To może zapomniałam go umyć po prostu Maybe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1913 Napisano 21 Kwiecień 1 minutę temu, afekafe napisał: Maybe Dżinsów na niego nie zakładałam, zastanawiam się teraz gdzie ja go wkładałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach