Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Ramona 25

Chłopak zawładnął moim życiem

Polecane posty

Witam, od roku spotykam się z chłopakiem. Mój chłopak bardzo często ma napady szału gdy jest coś nie po jego myśli potrafi mnie wyzywać od najgorszych bywa nawet że mi grozi. Jest też bardzo zazdrosny potrafi mi zaglądać w telefon robi afery gdy chce spotykać się z koleżankami twierdząc że o nim nie myślę. Są sytuację że ma urojenia twierdzi wtedy że spiskuje przeciw niemu i że go truje. Nie wiem co mam robić.

Proszę o rady

Nie na nic gorszego dla związku jak chorobliwa zazdrość.

Ostatnio go zablokowałam wszędzie to przyszedł wieczorem do mojej mamy i naopowiadał jej niestworzonych historii na mój temat 

6 minut temu, Ramona 25 napisał:

Witam, od roku spotykam się z chłopakiem. Mój chłopak bardzo często ma napady szału gdy jest coś nie po jego myśli potrafi mnie wyzywać od najgorszych bywa nawet że mi grozi. Jest też bardzo zazdrosny potrafi mi zaglądać w telefon robi afery gdy chce spotykać się z koleżankami twierdząc że o nim nie myślę. Są sytuację że ma urojenia twierdzi wtedy że spiskuje przeciw niemu i że go truje. Nie wiem co mam robić.

Proszę o rady

Czy to policjant? 

Jedyne wyjście to zakończyć ten związek.

Do Emerabe

Naopowiadał że mu rzeczy ukradłam i że w trakcie stosunku próbowałam wymusić na nim zapłodnienie żeby go na dziecko złapać

Zakończyć jak najszybciej i najlepiej unikać człowieka. Tacy wariaci mogą być niebezpieczni.

To masakra.dla.mnie.to jakis.psychol jak srun, on tez wymysla bajeczki i chorobliwa zazdrosc 

2 minuty temu, Ramona 25 napisał:

Do niemaszuprawnień

Nie jest policjantem

To uciekaj i zablokuj go. To jakiś psychol i toksyczny typ. 

1 minutę temu, Ramona 25 napisał:

Do Emerabe

Naopowiadał że mu rzeczy ukradłam i że w trakcie stosunku próbowałam wymusić na nim zapłodnienie żeby go na dziecko złapać

Chore. Uciekaj, nim dojdzie do tragedii. A groźby i stalking są karalne i od tego są już odpowiednie władze. 

Gdy mam coś w planach albo coś wypaść ma w pracy to zawsze muszę to z nim skonsultować i zapytać go o zgodę w przeciwnym razie kończy się to szałem

3 minuty temu, Ramona 25 napisał:

Do Emerabe

Mi kiedyś jeden też przeglądał telefon bo nie chciałam mu pokazać bo uważam że człowiek powinien mieć trochę prywatności i także zaufanie do drugiej osoby jest ważne. Po przeglądnięciu jak nic nie znalazł zerwałam z nim. 

Najgorsze jest to kiedy po jego ataku szału go zablokuje to potrafi na drugi dzień w godzinę mojego wstawania do pracy dzwonić domofonem i się wpraszać

Mieszkamy w Holandii i tu policja inaczej podchodzi do takich spraw. Gdy jego atak szału wyszedł z pod kontroli to stwierdzili że jeżeli nie doszło do pobicia to nie będą składać raportu 

54 minuty temu, Ramona 25 napisał:

Mieszkamy w Holandii i tu policja inaczej podchodzi do takich spraw. Gdy jego atak szału wyszedł z pod kontroli to stwierdzili że jeżeli nie doszło do pobicia to nie będą składać raportu 

Nie zamieszkają z Wami żebyś w towarzystwie swojego faceta mogła się poczuć bezpiecznie... co najwyżej mogliby pomóc doraźnie, ale sama musisz się z tego uwolnić.

przeciez to musi być prowo bo niemozliwe żeby az tak głupie baby istniały

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się