Nemesio Cervantes 240 Napisano wtorek o 05:36 w koncu sie odważylem, bo wiadomo moj zuch zachalał wTV i wybralem sie rodzinnie na wycieczkę telekomunikacją miejską do centrum zarządzania światem na pl. Bankowym. Jazda przyjemna duze wygodne foteliki ze światłowodów i co najważniejsze nie bylo tloku typowego dla warszawskich teletramwai. Polecam poruszanie sie telekomunikacją miejską bo niedlugo cebulaki bedą zmuszone i nie bedzie juz tak wygodnie i soczyście. Prince polo zapowiada że kiedy wygra gre o tron to kazdy bedzie musiał, wprowadzi norme Euro19 i koniec z autami elektrycznymi. takze ten... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 86 Napisano wtorek o 05:42 Pewnie pojechałes na Bankowy z pielgrzymką pod Republikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano wtorek o 08:39 2 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pewnie pojechałes na Bankowy z pielgrzymką pod Republikę. nie znam ale tam mieszka Pan Prince Polo, w centrum europy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1644 Napisano wtorek o 09:03 Rower najlepszy, ale tramwaje tez lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 130 Napisano wtorek o 09:57 https://ibb.co/tpnys2MF 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 8 Napisano wtorek o 10:15 17 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ej, Elcia, ten "Wołodia" co wam na lekcjach rosyjskiego puszczali, to piosenka o putinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 8 Napisano wtorek o 10:41 To nie jest Włodia, ale sam sobie odpowiedziałem xD Ciekawe co się stanie jak ktoś zobaczy to po włączeniu lapka na stronie startowej xD Serwis u moona polecam https://files.catbox.moe/x0kdc1.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 10:44 Ale sie obzarlem w te swieta masakra, pol blachy sernika pistacjowego zjadlem, bedzie co spalac na basenie i silownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 8 Napisano wtorek o 10:45 1 minutę temu, Emerabe napisał: Ale sie obzarlem w te swieta masakra, pol blachy sernika pistacjowego zjadlem, bedzie co spalac na basenie i silownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 10:48 Doombo niedawno pisala, ze fajniej by tu bylo bez srunow, ma racje klaudiusz tez niech spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 8 Napisano wtorek o 10:53 3 minuty temu, Emerabe napisał: Doombo niedawno pisala, ze fajniej by tu bylo bez srunow, ma racje klaudiusz tez niech spada Chciałbyś zostać sam, przecież po to sobie forum zainstalowałeś. Idź tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 10:53 Bede sobie robil co chce bowiem nie mam szefa i jestem bezrobotny, a ty jestes nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 130 Napisano wtorek o 10:59 42 minuty temu, indecent language napisał: Ej, Elcia, ten "Wołodia" co wam na lekcjach rosyjskiego puszczali, to piosenka o putinie? U mnie na lekcjach rosyjskiego tego akurat nie puszczali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano wtorek o 11:04 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: o to to to to....cudny pojazd nieprawadaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano wtorek o 11:06 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: U mnie na lekcjach rosyjskiego tego akurat nie puszczali. znasz? "Ałfawit uże my znajem Uże piszem i czytajem I wsie bukwy po pariadku Bez aszybki nazywajem" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 130 Napisano wtorek o 11:07 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: o to to to to....cudny pojazd nieprawadaż? Zdecydowanie, aż się ma ochotę do niego wsiąść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 8 Napisano wtorek o 11:09 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: znasz? "Ałfawit uże my znajem Uże piszem i czytajem I wsie bukwy po pariadku Bez aszybki nazywajem" O, wierszyk kotarby. Jesteście prawdopodobnie rówieśnikami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano wtorek o 11:10 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zdecydowanie, aż się ma ochotę do niego wsiąść. Pan Prince Polo ma gest...pierwsza na świecie telekomunikacja w Wawie na całego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 130 Napisano wtorek o 11:10 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: znasz? "Ałfawit uże my znajem Uże piszem i czytajem I wsie bukwy po pariadku Bez aszybki nazywajem" Znam bo to jest chyba najslynniejsza dla dzieci o alfabecie i puszczali nam to w podstawówce. Jeszcze było Puscj wsjegda budzjet solnce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano wtorek o 11:11 Przed chwilą, indecent language napisał: O, wierszyk kotarby. Jesteście prawdopodobnie rówieśnikami. To było obowiązkowe w podstawówce...za tamtych czasów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano wtorek o 11:14 Ja nienpamketam zadnych wierszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 130 Napisano wtorek o 11:20 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Pan Prince Polo ma gest...pierwsza na świecie telekomunikacja w Wawie na całego... Nie rozeznaje się w tym, rzadko jeżdżę komunikacją a co dopiero telekomunikacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 709 Napisano 20 godzin temu Dnia 22.04.2025 o 13:11, Nemesio Cervantes napisał: To było obowiązkowe w podstawówce...za tamtych czasów Ale na pamięć nie kazali się tego uczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 14 Napisano 17 godzin temu 15 godzin temu, parabatai napisał: Ale na pamięć nie kazali się tego uczyć. Cześć! Dawno cię nie było i dobrze, że się pojawiłaś choć na chwilkę. Zajęta życiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 276 Napisano 17 godzin temu Pif paf, ojojoj, ubiegajet zajcik moj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 17 godzin temu Jeśli chodzi o zapachy to czuć czasem kwaśny zapach potu albo treść żołądkowa nawet, mycie samych siusiakow czy pipek i paszek to za mało raczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 30 Napisano 17 godzin temu O, blok skrzynki, miłego dnia kochanie, blokuj na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano 17 godzin temu Lubię ładnie pachnieć 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 17 Napisano 10 godzin temu Nie wiem, czy można reklamować perfumy, ale co tam. Polecam Miss Dior - to jeden z najpiękniejszych zapachów jakie miałam. Jest subtelny, elegancki i świeży. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 135 Napisano 10 godzin temu I ja sobie pozwolę Thierry Mugler Aura lub Angel Oczywiście piszę o odpowiednikach. Wody perfumowanej jeszcze nie kupiłam i raczej nie kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach