Caryca łabędzica 276 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Szczerze? Dzisiaj nigdzie nie wychodziłam. W dłoniach tańcuje mi igła z nitką. Zaraz tym wszystkim pierdyknę. Tak se przyszyłam urwaną falbankę, że żal pl. Ale na weselu się wszyscy narobią to nie zauważą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Pokazałam ci, bo wspomniałeś o tej marce. Jest mi znana od 4 lat. Jeśli masz u siebie sklep stacjonarny Damiani lub Polska Drogeria, możesz je tam spotkać i psikać testerami ile wlezie. Używam tej marki (też) ze względu na cenę i trwałość zapachu. a mi od dzisiaj zawsze warto czytać różne komentarze to się coś trafi Nie mam żadnego z tych sklepów ale cena na alledrogo jest an tyle niska, że mogę kupować w ciemno (czytając tylko komentarze) Swoją drogą to słabo żeby po 'odpowiednikach' szukać jakości lepszej od oryginału, bo oryginał skapcaniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 135 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Tak se przyszyłam urwaną falbankę, że żal pl. Ale na weselu się wszyscy narobią to nie zauważą Jak to wszystkie rodzinki.pl na weselu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 135 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a mi od dzisiaj zawsze warto czytać różne komentarze to się coś trafi Nie mam żadnego z tych sklepów ale cena na alledrogo jest an tyle niska, że mogę kupować w ciemno (czytając tylko komentarze) Swoją drogą to słabo żeby po 'odpowiednikach' szukać jakości lepszej od oryginału, bo oryginał skapcaniał. Ja też kupuje te zapachy w innym sklepie. Jest najbliżej mnie. Taka prasa, drogeria i inne wyroby alkoholowe Zapewniam, że nie stracisz. W sklepie kosztują 39 zł. Nie są drogie a warto je polecić. Nie poddawaj się. Jeśli zamówione nie będą ci odpowiadać, kup inne z tej firmy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Tak se przyszyłam urwaną falbankę, że żal pl. Ale na weselu się wszyscy narobią to nie zauważą majtki z falbanką to musi być niezły widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 276 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: majtki z falbanką to musi być niezły widok Dlaczego zakładasz, że to majtki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 597 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Dlaczego zakładasz, że to majtki? a co będziesz pokazywać naprutemu towarzystwu? chyba nie spodnie z cicikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 276 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a co będziesz pokazywać naprutemu towarzystwu? chyba nie spodnie z cicikiem? Zaprawdę powiadam ci, na wesela przychodzi się w enkach. I lepiej żeby u mnie pokazywały jak najmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach