Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 72.65 za wodę tak napisał: Ja zawsze jeździłem na kwatery najtańsze po 25-35zl łóżko Tak około 150-200 -zł za pokój 2 osobowy jeździłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu Ja też po taniosci zrobię kuchnie albo odmaluje meble albo kupie komplet modny za max 2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 54 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak około 150-200 -zł za pokój 2 osobowy jeździłam. ja też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak około 150-200 -zł za pokój 2 osobowy jeździłam. No to drogo jeszcze u mnie zawsze było wc albo wspólne na korytarzu albo bezpośrednio w pokojach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 72.65 za wodę tak napisał: Ciocia też zrobiła meble ze sklepu szkoda kasy ostatnie pół mb dokladac kilkanaście tysięcy Te kuchnie na wymiar są strasznie drogie że szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu Prąd był radio czajnik a lodówka na zewnątrz wspólna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 54 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Te kuchnie na wymiar są strasznie drogie że szok. blaty samemu można ciąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Te kuchnie na wymiar są strasznie drogie że szok. No ja ogoadam flipiarzy to są remonty po 140-170tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 54 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 72.65 za wodę tak napisał: No to drogo jeszcze u mnie zawsze było wc albo wspólne na korytarzu albo bezpośrednio w pokojach to przeciętne ceny nawet w małych miasteczkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 72.65 za wodę tak napisał: No to drogo jeszcze u mnie zawsze było wc albo wspólne na korytarzu albo bezpośrednio w pokojach W pokoju była łazienka. Najtaniej to 150 zł pokój 2 osobowy i to ceny w Polsce. Ogólnie najtaniej było w rumini jak byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Agent Benek napisał: to przeciętne ceny nawet w małych miasteczkach Ja to zawsze w ciemno i nawet wysiadles z pociągu to pelno prywacuarzy z wolne pokoje za grosze A w kamperze to i po 15 było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W pokoju była łazienka. Najtaniej to 150 zł pokój 2 osobowy i to ceny w Polsce. Ogólnie najtaniej było w rumini jak byłam. Może terminy ja zawsze pod koniec sezonu czasem nawet we wrześniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: W pokoju była łazienka. Najtaniej to 150 zł pokój 2 osobowy i to ceny w Polsce. Ogólnie najtaniej było w rumini jak byłam. Drogo placilas jak na mame z dzieckiem u nas zawsze nam wolal dac niż lobuzom bo zero problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu A jak taki babiwak z dziewczyną karynom przyjedzie to nie wiadomo czy będzie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Agent Benek napisał: blaty samemu można ciąć Ale że jak? Mam ciąć sama blaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 72.65 za wodę tak napisał: Drogo placilas jak na mame z dzieckiem u nas zawsze nam wolal dac niż lobuzom bo zero problemów Mi się wydaje to tanio. W ostatnim był taki fajny pokój z kuchnią i była klimatyzacja. Spoko bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale że jak? Mam ciąć sama blaty? Żeby to o blat tylko chodzilo gdy są meble na wymiar to całość szerokości wysokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 72.65 za wodę tak napisał: Żeby to o blat tylko chodzilo gdy są meble na wymiar to całość szerokości wysokości Dokładnie a poza tym jak mam ciąć blaty? Prędzej palce sobie utnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 23 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale że jak? Mam ciąć sama blaty? moja sis by cieła bo to baba na schwał ja bym musiala miec laser w oczach zeby wyciac taki blat niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi się wydaje to tanio. W ostatnim był taki fajny pokój z kuchnią i była klimatyzacja. Spoko bylo. Myśmy głównie do jastrzebiej góry tam było taniutko i fajny rynek plaża salony gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dumb napisał: moja sis by cieła bo to baba na schwał ja bym musiala miec laser w oczach zeby wyciac taki blat niestety Wystarczy zmierzyć i ołówkiem a potem ciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu Na koniec zeszlifować czy coś nvm normalnie to mogą w tym hipermarket o tym przyciac albo zamówić na wymiar Blat nie problem ale to nie stanowi o kuchni na wymiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dumb napisał: moja sis by cieła bo to baba na schwał ja bym musiala miec laser w oczach zeby wyciac taki blat niestety Ja bym nie dała rady. Jedyne co mi się podoba to rozwalanie ścian itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie a poza tym jak mam ciąć blaty? Prędzej palce sobie utnę No pilom lepiej nie brzeszczot jakiś z allegro jednorazowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu Moja dziewczyna w podstawówce se palca ciachla tym szajsem do chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 72.65 za wodę tak napisał: Myśmy głównie do jastrzebiej góry tam było taniutko i fajny rynek plaża salony gier Ja mam bardzo daleko nad morze jechać. We Władysławowie byłam i w gdańsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja bym nie dała rady. Jedyne co mi się podoba to rozwalanie ścian itp To u mnie będzie co robić ze 3 bym wywalil jak spółdzielnia się zgodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja mam bardzo daleko nad morze jechać. We Władysławowie byłam i w gdańsku. Władysława obok tam z buta chodziliśmy plazom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
72.65 za wodę tak 8 Napisano 4 godziny temu A do Gdańska też sobie robiliśmy przynajmniej 1 wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 234 Napisano 4 godziny temu Na Helu jeszcze i tam fokarium było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach