Mgła 141 Napisano czwartek o 23:29 Na dłuższą metę nie będę jak byś chciał. Większość ludzi lubi co innego w kontaktach. Musiałabym stale starać się być tylko wyluzowana itp, a to trudno, jak się takim generalnie nie jest. Dlatego Cię denerwuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano czwartek o 23:39 I tak nie możesz nic zrobić. Może nikt nie może. Dlaczego staje w płomieniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano czwartek o 23:50 21 minut temu, Mgła napisał: Nie widzisz że się nie nadaję do pisania? I w ogóle. Po chcesz sobie robić problem? To się dobrze nie skończy. Nie ośmieszaj się bo... resztę samase dokończ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano czwartek o 23:55 4 minuty temu, TRZYNASTY napisał: Nie ośmieszaj się bo... resztę samase dokończ Sam widziałeś jak się z tamtym skończyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano wczoraj o 00:05 3 minuty temu, Mgła napisał: Sam widziałeś jak się z tamtym skończyło. Dzisiaj z rana ci napisze że za dużo się wlało whisky i dalej będziecie w wirtualnym związku także nie płacz i czekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano wczoraj o 00:07 Przed chwilą, TRZYNASTY napisał: Dzisiaj z rana ci napisze że za dużo się wlało whisky i dalej będziecie w wirtualnym związku także nie płacz i czekaj Nic nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano wczoraj o 00:17 6 minut temu, Mgła napisał: Nic nie będzie. Aha czyli ty go przeprosisz i poprosisz o więcej Teraz już cie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano wczoraj o 00:21 2 minuty temu, TRZYNASTY napisał: Aha czyli ty go przeprosisz i poprosisz o więcej Teraz już cie rozumiem Zakończył kontakt i Ty tak samo zrób bo będziesz się tak samo męczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano wczoraj o 00:23 Nie chce zawierać już żadnych kontaktów tu, czy w innym miejscu w necie, nie sprawdzam się tym, w żadnej roli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano wczoraj o 00:36 7 minut temu, Mgła napisał: Zakończył kontakt i Ty tak samo zrób bo będziesz się tak samo męczył. On może i tak ale ty nadal masz nadzieję że coś z tego wyjdzie To ty się tu męczysz a nie tacy jak my Idź z Bogiem i zapomnij o wszystkim 10 minut temu, Mgła napisał: Nie chce zawierać już żadnych kontaktów tu, czy w innym miejscu w necie, nie sprawdzam się tym, w żadnej roli. Setny raz to słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano wczoraj o 00:41 3 minuty temu, TRZYNASTY napisał: On może i tak ale ty nadal masz nadzieję że coś z tego wyjdzie To ty się tu męczysz a nie tacy jak my Idź z Bogiem i zapomnij o wszystkim Setny raz to słyszę Nie mam żadnej nadziei na nic. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano wczoraj o 01:03 9 minut temu, Mgła napisał: Nie mam żadnej nadziei na nic. Ok. Chciałbym ci w to uwierzyć ale nie mogę bo... Dobrze wiesz ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 11 godzin temu, TRZYNASTY napisał: Chciałbym ci w to uwierzyć ale nie mogę bo... Dobrze wiesz ocb Nic nie poradzę że nie wierzysz. Jeśli komuś nie zależy na kontakcie tak jak mi, a nie zależy skoro się nie odzywa dłuższy czas, to też nie będę sie odzywac pierwsza. Mogę z każdym popisać, jeśli nie jest wrogo nastawiony i jeśli mu nie zależy tak jak mi, to też nadal mogę, bo wiesz że jak kogoś lubię to będę zawsze, ale aktywną stroną nie będę, tzn ja nie będę zaczynać rozmowy. Wierzysz w to lub nie. Edytowano 20 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 20 godzin temu 11 godzin temu, TRZYNASTY napisał: I powinieneś zrobić tak samo jak ja z nim, tzn jeśli się odezwę kiedy zechcę to się odezwę, jak nie to nie, ale niczego nie oczekiwać że będzie tak jak byś chciał i dać na luz i się nie odzywać pierwszy, bo to tylko Cię potem denerwuje że nie piszę tyle co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 0 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: ale aktywną stroną nie będę, tzn ja nie będę zaczynać rozmowy 1 godzinę temu, Mgła napisał: dać na luz i się nie odzywać pierwszy Coś pomieszałaś Prośba o przetłumaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, TRZYNASTY napisał: Coś pomieszałaś Prośba o przetłumaczenie Strona której bardziej zależy na kontakcie powinna dać sobie na luz i się pierwsza nie odzywać gdy widzi że ten drugi zlewa dłuższy czas. W przypadku kontaktu z Malowany tym komu bardziej zależało to byłam ja, w przypadku kontaktu z Tobą Ty. I gneralnie też nawet jak się w miarę odzywa ta druga strona, to nie odzywać więcej niż ona. Obojętnie z kim byś kiedyś pisał w przyszłości i tak by było, że Ty bardziej chcesz, to nie ma sensu brać to na siebie i się częściej odzywać, niech ten ktoś też się stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 8 minut temu (edytowany) 18 godzin temu, TRZYNASTY napisał: Blokniętą skrzynkę nie odblokuję. Tak będzie lepiej, bo do niczego dobrego to pisanie by nie prowadziło, tylko byś się denerwował przeze mnie, sam wiesz jak jest. Zresztą wiesz co pisałam ostatnio- że tylko majówka, trzymaj za to kciuki. Ale umowa aktualna: słodkie zielone za "piwo", więc się w swoim czasie odezwę po towar jeśli nadal byś chciał wymianę Edytowano 8 minut temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach