Stypiara i sernik tak 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Hhttps://www.tiktok.com/@wiitkowskka_j/video/7496946059231399190 Edytowano 6 godzin temu przez Stypiara i sernik tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 6 godzin temu Nie mój typ chociaz bardziej znośna niż Asia z Gleiwitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Nie mój typ chociaz bardziej znośna niż Asia z Gleiwitz A ja bym jej obil szyjke macicy zajèbista jest Ogólnie lubię takie blondynki drobne jeszcze na ten fryzury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 6 godzin temu Jakoś mi się rodzinnie kojarzą na dobry związku i dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2132 Napisano 6 godzin temu Najbardziej działa chyba na dzieci... mam na myśli strojenie głupich min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: A ja bym jej obil szyjke macicy zajèbista jest Ogólnie lubię takie blondynki drobne jeszcze na ten fryzury Coś ty to jest jakaś gòwniara jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 4 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Lubię banany napisał: Coś ty to jest jakaś gòwniara jeszcze. One majom taki look jedna w moim wieku a wygląda jakby nastolatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 36 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Stypiara i sernik tak napisał: One majom taki look jedna w moim wieku a wygląda jakby nastolatka Jak dla mnie to makijaz jeszcze ją postarza ale dobra xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach