Stypiara i sernik tak 9 Napisano 12 godzin temu Błądzi gdzieś trzeba nadziac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stypiara i sernik tak 9 Napisano 12 godzin temu Ciekawe czy kopytka umie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 132 Napisano 12 godzin temu Będzie ten co z dbałości o mnie ręce sobie pokaleczy w dzisiejszej mojej robocie, zamiast mnie. Ale to wątpliwe aby było wykonalne dla kogutów z chowu klatkowego, bez znaczenia czy ten uznany przez ludzi za przegrywa, czy inny za wygrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: blokujcie albo zglaszajcie tego paarszywego lezaka mitomana i peedofila jeebanego niech pisze sam do siebie albo spieerdala, a nie z tym zwierzeciem i odpadem piszecie, jkestescie jacys popieerdoleni Już go nie kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 87 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Emerabe napisał: nie, bo widze jak mnie obgaduje i wymysla, ze daje doopy za karnet do spa, tak samo jak wymysla ze elcia mu nudesy wysylala, frajer powinni lezaka w kaftan i w psychiatryku w pasy, haha ale by sie rzucal jakby go chcieli tam przypiac i mu puusie odebrac hahah to bylby widok jak lezaka biora i go w pasy hahah No, wczoraj ci trochę pocisnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 132 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Emerabe napisał: nie, bo widze jak mnie obgaduje i wymysla, ze daje doopy za karnet do spa, tak samo jak wymysla ze elcia mu nudesy wysylala, frajer powinni lezaka w kaftan i w psychiatryku w pasy, haha ale by sie rzucal jakby go chcieli tam przypiac i mu puusie odebrac hahah to bylby widok jak lezaka biora i go w pasy hahah Wg mnie to podszyw. Tak jak Przema ciągle udają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 132 Napisano 11 godzin temu Nie widziałam akcji ale nie sądzę by Leżak tak pisał bo lubi Fila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Emerabe napisał: nie, bo widze jak mnie obgaduje i wymysla, ze daje doopy za karnet do spa, tak samo jak wymysla ze elcia mu nudesy wysylala, Przecież to akurat prawda xD Edytowano 11 godzin temu przez mikke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Emerabe napisał: srun to tez frajer bo klamie koorwa z wroclawia i wymysla bajeczki o pasztetowej szmaata Każdy twoją pasztetową widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 59 Napisano 11 godzin temu 37 minut temu, Mgła napisał: Będzie ten co z dbałości o mnie ręce sobie pokaleczy w dzisiejszej mojej robocie, zamiast mnie. Ale to wątpliwe aby było wykonalne dla kogutów z chowu klatkowego, bez znaczenia czy ten uznany przez ludzi za przegrywa, czy inny za wygrywa. to po chój mieć taką robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 132 Napisano 11 godzin temu 25 minut temu, Emerabe napisał: jeebal pies lezaka juz mnie kilka razy obgadywal gdy mnie nie ma tak samo libed ty jeebany belkot i siurek i chooy wie kto jeszcze, ja wszystko widze co piszecie frajerzy, nawet gdy mnie tu nie ma, to dobrze widze wszystko mendy zaasrane i kto mnie hejtuje a kto nie B) Ja na twój temat nic nie pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 59 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: ja nie pisze o Tobie, ze cos pisalas, tylko ze lezak cham i prostak wymysla, ze wysylasz mu nudesy czy wysylalas frajer, tak jak pravik klamie o mnie, ze daje doopy za karnet do spa, ja wszystko widze, wkoorwia mnie cos takiego, a ci co z nim pisza, to tez jacys pojeebani sa masakra, tutaj same tumany prawie xD a ty o mnie wymyślałeś niestworzone historie i co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: ja nie pisze o Tobie, ze cos pisalas, tylko ze lezak cham i prostak wymysla, ze wysylasz mu nudesy czy wysylalas frajer, tak jak pravik klamie o mnie, ze daje doopy za karnet do spa, ja wszystko widze, wkoorwia mnie cos takiego, a ci co z nim pisza, to tez jacys pojeebani sa masakra, tutaj same tumany prawie xD No dajesz za spa i za mieszkanie każdy na tym forum to wie od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 28 Napisano 11 godzin temu kazdy na tym forum to koorwa i frajer jak ty w takim razie ty frajerze klamco i hejterze z lyszkowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 59 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja na twój temat nic nie pisałam. a nudesy wysyłałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 28 Napisano 11 godzin temu Elcia pisala, ze foto cyckow w staniku srunowi tylko wyslala podobno, ale lezak to bajkopisarz, ja to wiem teraz juz na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 132 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Agent Benek napisał: a nudesy wysyłałaś ? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Elcia pisala, ze foto cyckow w staniku srunowi tylko wyslala podobno, ale lezak to bajkopisarz, ja to wiem teraz juz na 100% Fote cycków to każdy widział jak dała fote z jeziora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 59 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie. a możesz wysłać ? XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 28 Napisano 11 godzin temu ja nie widzialem foty elci z jeziora, ale widzialem fote HIM z jeziora xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 132 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Elcia pisala, ze foto cyckow w staniku srunowi tylko wyslala podobno, ale lezak to bajkopisarz, ja to wiem teraz juz na 100% Ze na fb miałam takie zdj i mun sobiec skopiowal, ale to nie takie jak każdy sobie pomyśli. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 28 Napisano 11 godzin temu ale sobie slucham zajeebistej skladanki elektro by dj kevin energy na mojej wiezy technics i 6 glosnikow o ja pieerdole ale rozpieerdol w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: ja nie widzialem foty elci z jeziora, ale widzialem fote HIM z jeziora xD Ja HIM widziałem całą gołą. Fajnie owłosioną ciipke miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 132 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, mikke napisał: Fote cycków to każdy widział jak dała fote z jeziora Z rzeki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 132 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Agent Benek napisał: a możesz wysłać ? XD Komu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 28 Napisano 11 godzin temu mi sie podobaly uda i nogi him jak byla mloda, fajne zgrabne, szkoda ze taki tatuaz miala, ale jej facet co jej zrobil goowniaka pierwszego tez szczesciarz, kto by tak nie chcial posuuwac sobie mloda doopeczke i jeszcze jej pierwszy facet jestem... niestety ja przegralem pod tym wzgledem, teraz same uzywane mi zostaly, zeby po kims poprawic jedynie, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 59 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Komu? najbardziej poszkodowanemu czyli mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 59 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Emerabe napisał: mi sie podobaly uda i nogi him jak byla mloda, fajne zgrabne, szkoda ze taki tatuaz miala, ale jej facet co jej zrobil goowniaka pierwszego tez szczesciarz, kto by tak nie chcial posuuwac sobie mloda doopeczke i jeszcze jej pierwszy facet jestem... niestety ja przegralem pod tym wzgledem, teraz same uzywane mi zostaly, zeby po kims poprawic jedynie, niestety bosz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Agent Benek napisał: najbardziej poszkodowanemu czyli mnie Po co przecież ty jesteś gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 59 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, mikke napisał: Po co przecież ty jesteś gejem nawet dwoma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach