Stypiara i sernik tak 9 Napisano 7 godzin temu Eklerkow po 4 nie było tylko po 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 258 Napisano 7 godzin temu nie ma jak to samemu zrobić pomyśl, czy nie wyjdzie taniej np sernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
731 6 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Mariusz4 napisał: nie ma jak to samemu zrobić pomyśl, czy nie wyjdzie taniej np sernik jego stać jest żeby kupić to nei beidak tylko milioner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1646 Napisano 4 godziny temu Też dzisiaj jadłam croissanta, bo nie miałam czasu zjeść śniadania w domu. Rano: croissant i kawa flat white Obiad: bagietka z masłem, serem, ketchupem, papryką i korniszonem Podwieczorek: znowu bagietka z tym samym, bo byłam głodna Kolacja: chili con carne (vege) z ryżem 2 soki Kubusiem Zaraz jedziemy na jakąś farmę gdzie sprzedają milkshaki z własnego mleka, ponoc 24/7 to pewnie spróbuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 284 Napisano 4 godziny temu Właśnie dojadam babkę wielkanocną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 120 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Właśnie dojadam babkę wielkanocną. Malisy sobie zaparz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach