mikke 11 Napisano 7 godzin temu (edytowany) https://cloud.mail.ru/public/LPFU/Y3AhGXsPm Edytowano 7 godzin temu przez mikke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 28 Napisano 6 godzin temu replikujesz przemka vel cH.b. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 6 Napisano 6 godzin temu ale sobie zamowilem dzisiaj plytke na ebay Order update: Tool : 10,000 Days CD (2006) Value Guaranteed from eBay’s biggest seller! jak sobie odpale basy na max na mojej wiezy technics 25 lata i 6 glosnikow to dopiero bede mial kosmos, FAK juz sie nie moge doczekac, moja wieza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikke 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Srefaj3l napisał: ale sobie zamowilem dzisiaj plytke na ebay Order update: Tool : 10,000 Days CD (2006) Value Guaranteed from eBay’s biggest seller! jak sobie odpale basy na max na mojej wiezy technics 25 lata i 6 glosnikow to dopiero bede mial kosmos, FAK juz sie nie moge doczekac, moja wieza Ale cię Alfons będzie zapinał w rytm muzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 6 Napisano 6 godzin temu alfons w rytm muzyki to zapina katiuszke a ona plodzi mu kolejne bekarty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 28 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Srefaj3l napisał: ale sobie zamowilem dzisiaj plytke na ebay Order update: Tool : 10,000 Days CD (2006) Value Guaranteed from eBay’s biggest seller! jak sobie odpale basy na max na mojej wiezy technics 25 lata i 6 glosnikow to dopiero bede mial kosmos, FAK juz sie nie moge doczekac, moja wieza ci młodzi nie mfaja pojęcia o czym mówszi, więc dopiszie, ze sama ramka z głosników robi robote 20W.... a reszta to iluzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 6 Napisano 6 godzin temu no moje glosniki JVC maja chyba 60W albo 80W ale mam jeszcze 4 panasonic, a jedne vitange made in england z lat 70, ladnie napieerdalaja sopranami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 6 godzin temu xDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 6 Napisano 6 godzin temu no cbx1992 to moj kolega geej z innego forum i dla niego to nagralem i co jak bylem w polsce to kiedy wy pracowaliscie ja chodzilem sobie spiewac piosenki nad wode i fajnie bylo przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach