Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
summer_song

kuuurwa szkoda ze ja juz raczej nie bede miec zony nigdy xD

Polecane posty

2 minuty temu, summer_song napisał:

gada ze jest wiekszy ode mnie a ja bym go obskoczyl jak krolika

Rozmawiasz sam ze sobą??? Ach to forum, tu nikogo normalnego nie ma, nawet moderacja nie jest normalna...

To tak jak ja, pieprzona rodzinka oderwana od rzeczywistości, każdy robotę ma po znajomości i to pewną a ja sie bawie w cv wysyłąnie i h to daje wiec o jakiej żonie mowa.

Edytowano przez Mariusz4

4 minuty temu, Mariusz4 napisał:

To tak jak ja, pieprzona rodzinka oderwana od rzeczywistości, każdy robotę ma po znajomości i to pewną a ja sie bawie w cv wysyłąnie i h to daje wiec o jakiej żonie mowa.

Bo nie chcesz znaleźć pracy i jesteś wygodny, że mama jeść da. Nie znam takich ludzi jak ty, gdzie ponad 40 letni koń siedzi w domu i narzeka. Rodzice umrą kiedyś, a ty padniesz z głodu i zaczniesz zbierać puszki po śmietnikach. 

40 minut temu, 731 napisał:

to idź do psychiatry po benzo 

lepiej niech idzie do obi po sznur po co sie tak meczyc

nie rozumiem meneli potrafia umierac 30 lat 😄 po co sie tak meczyc ?

21 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Bo nie chcesz znaleźć pracy i jesteś wygodny, że mama jeść da. Nie znam takich ludzi jak ty, gdzie ponad 40 letni koń siedzi w domu i narzeka. Rodzice umrą kiedyś, a ty padniesz z głodu i zaczniesz zbierać puszki po śmietnikach. 

Na budowe nie pojde przeciez ani innego czegos podobnego zglaszam sie gdzie sie da a ty twierdzisz ze nic nie robie, moze nie chca nikogo nawet przez to ze za wysokie wyksztalcenie do byle g..wna ale ja sie nie domyslam nie wiem czemu nie moge znalezc pracy jak to takie proste 

Edytowano przez Mariusz4

3 minuty temu, świrmo6 napisał:

lepiej niech idzie do obi po sznur po co sie tak meczyc

nie rozumiem meneli potrafia umierac 30 lat 😄 po co sie tak meczyc ?

powróz to oczywiście rozwiązanie wszystkich problemów 

33 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Codziennie 4 godz szukam na ok 20 stronach ogloszen i wysylam do 35 nawet 40 km dalej i nic oczywiscie kazdy zna jakies inne mega sposoby ale tylko chwalić siw potrafi ,nie chce siedziec w domu bo mama da ale nie chce tez zaoier. c po 11 h 6 7 dni w tyg za kare ze zyje

Edytowano przez Mariusz4

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się