Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Martaax

Dlaczego facet stracił zainteresowanie

Polecane posty

Hej, chciałabym się Was poradzić. Pisałam z takim facetem, rozmawialiśmy też przez telefon, mówił że jestem wyjątkowa, że ciągle o mnie myśli, a później napisał że bardzo mnie lubi i chciałby żebyśmy zostali przyjaciółmi. Wiem że nikogo nie ma ale wiem też że nadal szuka. Faktycznie chce się przyjaźnić, co się wydarzyło że stracił mną zainteresowanie chociaż uważa że jestem fajna?

napiszę ci prawdę, gdyż ostatnio samowałdnie orzekłem się pierwszym specjalistą od zdrowia psychicznego RP. Rozumiesz to? PIERWSZYM. Nigdy nie noś koronek, Masz flotę pojazdów? NIe? Załóż, jak będą się burzyć w okolicy - wal ich. Masz jedno życie! Quake to ściema templariuszy.

PS. po edycji , soorry Martaax - Martyyix, a jak uważa, że jesteś fajna zrob mu test na kfc

Edytowano przez Rocket

"...chciałby żebyśmy zostali przyjaciółmi..."

To najdelikatniejsza forma przekazu. W wolnym tłumaczeniu oznacza: Nie jestem tobą zainteresowany/na.

Mógł też poznać kogoś innego.

4 godziny temu, Stypiara i sernik tak napisał:

Ja też bym chciał wiedzieć czemu straciła zainteresowanie anastazje elka dumbo albo dlaczego iskra nie chce ze mną priv a potem się dowiaduję że pół roku wali priv z pijakiem malowany 

ŻADNA Z NICH NIE CHCIAŁA CIĘ NIGDY NA POWAŻNIE ANI NAWET W ŻARTACH DEKLU UPOŚLEDZONY, KIEDY TO W KOŃCU POJMIESZ?

OPRÓCZ ANASTAZJI MOŻE, ALE JAK WYCZUŁA, ŻE JESTEŚ GOŁODUPCEM TO TEŻ SPIEERDOLIŁA OD RAZU

Edytowano przez TREVVO

4 godziny temu, Stypiara i sernik tak napisał:

Ja też bym chciał wiedzieć czemu straciła zainteresowanie anastazje elka dumbo albo dlaczego iskra nie chce ze mną priv a potem się dowiaduję że pół roku wali priv z pijakiem malowany 

Przecież masz podlaska kupo gówna numer telefonu do dzikiej kotki, czemu nie zadzwonisz i nie zapytasz? 

• Haha 2

5 godzin temu, Martaax napisał:

Hej, chciałabym się Was poradzić. Pisałam z takim facetem, rozmawialiśmy też przez telefon, mówił że jestem wyjątkowa, że ciągle o mnie myśli, a później napisał że bardzo mnie lubi i chciałby żebyśmy zostali przyjaciółmi. Wiem że nikogo nie ma ale wiem też że nadal szuka. Faktycznie chce się przyjaźnić, co się wydarzyło że stracił mną zainteresowanie chociaż uważa że jestem fajna?

może wyczuł desperacje, za mało danych

20 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Są lepsze na horyzoncie. Było miło ale się skończyło. 🙃

Amen😜😄

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Pewnie w seksie nie wypaliło... Bo takie cuda się zdarzają 😄

Kto wie może wypaliło, bo takie cuda też się zdarzają 😅

54 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

Kto wie może wypaliło, bo takie cuda też się zdarzają 😅

Oczywiście. Pewnie złamał jej serce 😏

16 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Oczywiście. Pewnie złamał jej serce 😏

Myślę że nie jest takim brutalem żeby łamać i żeby teraz chodziła w gipsie 😜😅

5 godzin temu, Stypiara i sernik tak napisał:

Bo jesteś odrażający 

5 godzin temu, Stypiara i sernik tak napisał:

Czemu straciła? Bo za długo przeciągałeś pisanie, zamiast się na żywo spotkać.

6 godzin temu, Stypiara i sernik tak napisał:

Może dlatego że jesteś jedną wielką chodzącą czerwoną flagą

9 minut temu, kris888 napisał:

Czemu straciła? Bo za długo przeciągałeś pisanie, zamiast się na żywo spotkać.

Przecież on by się nigdy z nimi nie spotkał na żywo. Nawet nie miał takiego zamiaru więc nie wiem po chùj beczy cały czas.

8 godzin temu, Martaax napisał:

Faktycznie chce się przyjaźnić, co się wydarzyło że stracił mną zainteresowanie chociaż uważa że jestem fajna?

to proste. typ jest giejem..chcial sprawdzic czy baba mu podejdzie i to popsulas.do konca juz bedzie giejem, na cale zycie. o zgrozo!

20 godzin temu, Martaax napisał:

Szybko się zapalił i tak samo zgasł. Powiedział co wiedział i poszedł dalej. Amator zdaje się i zrobił wszystko w pośpiechu bez uwodzenia, które trwa w nieskończoność. 

25 minut temu, Sev napisał:

Szybko się zapalił i tak samo zgasł. Powiedział co wiedział i poszedł dalej. Amator zdaje się i zrobił wszystko w pośpiechu bez uwodzenia, które trwa w nieskończoność. 

Tak bywa odechciało mu się widocznie.

12 godzin temu, Onaaaa napisał:

Tak bywa odechciało mu się widocznie.

Nie widział przyszłości w pierniczeniu w koło tego samego bez chęci na spotkanie z jej strony, bo z tego co widzę nie było widzenia. Nie każdy lubi zabawę w kotka i myszkę, ot filozofia. Randka się udała? Legginsy się sprawdziły? ;]

1 minutę temu, Sev napisał:

Nie widział przyszłości w pierniczeniu w koło tego samego bez chęci na spotkanie z jej strony, bo z tego co widzę nie było widzenia. Nie każdy lubi zabawę w kotka i myszkę, ot filozofia. Randka się udała? Legginsy się sprawdziły? ;]

Ja i leginsy dobre sobie 🤭 A może I była nawet randka jeśli można to tak nazwać bo wpadło 2 kolegów i oglądaliśmy mecz. Wiesz co? Dmuchawce sie robią u mnie.

Ja i leginsy dobre sobie 🤭 A może I była nawet randka jeśli można to tak nazwać bo wpadło 2 kolegów i oglądaliśmy mecz. Wiesz co? Dmuchawce sie robią u mnie.

Śmieję się. Teraz na czasie są legginsy z kieszonkami na udach, widziałaś takie? Bardzo praktyczne do biegania, można w nie na ścisk włożyć coś tam. Lato w rozkwicie! Wiesz, że tu kasztanowce już w pełni? Ogromne. 

Przed chwilą, Sev napisał:

Śmieję się. Teraz na czasie są legginsy z kieszonkami na udach, widziałaś takie? Bardzo praktyczne do biegania, można w nie na ścisk włożyć coś tam. Lato w rozkwicie! Wiesz, że tu kasztanowce już w pełni? Ogromne. 

Wolę krótkie spodenki takie najlepiej piłkarskie i w tych mi się najlepiej biega. Nie lubię opiętych. Nie widzialam takich a co masz takie? 😁

2 minuty temu, Bodnarajca napisał:

Pomaga charytatywnie jako wolontariusz.

Kto?

Wolę krótkie spodenki takie najlepiej piłkarskie i w tych mi się najlepiej biega. Nie lubię opiętych. Nie widzialam takich a co masz takie? 😁

E, najlepsze dżinsowe spodenki do latania. Mam, parę par. Z kieszonkami w różnych miejscach. Na brzuchu nawet są i na nerkach. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się