Martaax 0 Napisano 9 godzin temu Hej, chciałabym się Was poradzić. Pisałam z takim facetem, rozmawialiśmy też przez telefon, mówił że jestem wyjątkowa, że ciągle o mnie myśli, a później napisał że bardzo mnie lubi i chciałby żebyśmy zostali przyjaciółmi. Wiem że nikogo nie ma ale wiem też że nadal szuka. Faktycznie chce się przyjaźnić, co się wydarzyło że stracił mną zainteresowanie chociaż uważa że jestem fajna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 28 Napisano 9 godzin temu (edytowany) napiszę ci prawdę, gdyż ostatnio samowałdnie orzekłem się pierwszym specjalistą od zdrowia psychicznego RP. Rozumiesz to? PIERWSZYM. Nigdy nie noś koronek, Masz flotę pojazdów? NIe? Załóż, jak będą się burzyć w okolicy - wal ich. Masz jedno życie! Quake to ściema templariuszy. PS. po edycji , soorry Martaax - Martyyix, a jak uważa, że jesteś fajna zrob mu test na kfc Edytowano 9 godzin temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 141 Napisano 4 godziny temu "...chciałby żebyśmy zostali przyjaciółmi..." To najdelikatniejsza forma przekazu. W wolnym tłumaczeniu oznacza: Nie jestem tobą zainteresowany/na. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tur 11 Napisano 4 godziny temu Mógł też poznać kogoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 175 Napisano 4 godziny temu Są lepsze na horyzoncie. Było miło ale się skończyło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 godziny temu, Stypiara i sernik tak napisał: Ja też bym chciał wiedzieć czemu straciła zainteresowanie anastazje elka dumbo albo dlaczego iskra nie chce ze mną priv a potem się dowiaduję że pół roku wali priv z pijakiem malowany ŻADNA Z NICH NIE CHCIAŁA CIĘ NIGDY NA POWAŻNIE ANI NAWET W ŻARTACH DEKLU UPOŚLEDZONY, KIEDY TO W KOŃCU POJMIESZ? OPRÓCZ ANASTAZJI MOŻE, ALE JAK WYCZUŁA, ŻE JESTEŚ GOŁODUPCEM TO TEŻ SPIEERDOLIŁA OD RAZU Edytowano 4 godziny temu przez TREVVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 11 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Stypiara i sernik tak napisał: Ja też bym chciał wiedzieć czemu straciła zainteresowanie anastazje elka dumbo albo dlaczego iskra nie chce ze mną priv a potem się dowiaduję że pół roku wali priv z pijakiem malowany Przecież masz podlaska kupo gówna numer telefonu do dzikiej kotki, czemu nie zadzwonisz i nie zapytasz? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 472 Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Martaax napisał: Hej, chciałabym się Was poradzić. Pisałam z takim facetem, rozmawialiśmy też przez telefon, mówił że jestem wyjątkowa, że ciągle o mnie myśli, a później napisał że bardzo mnie lubi i chciałby żebyśmy zostali przyjaciółmi. Wiem że nikogo nie ma ale wiem też że nadal szuka. Faktycznie chce się przyjaźnić, co się wydarzyło że stracił mną zainteresowanie chociaż uważa że jestem fajna? może wyczuł desperacje, za mało danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 200 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Są lepsze na horyzoncie. Było miło ale się skończyło. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 175 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Amen Pewnie w seksie nie wypaliło... Bo takie cuda się zdarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 200 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Pewnie w seksie nie wypaliło... Bo takie cuda się zdarzają Kto wie może wypaliło, bo takie cuda też się zdarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1649 Napisano 3 godziny temu Nie zawsze z każdym jest chemia, nie ma co się obwiniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 30 Napisano 3 godziny temu Tak się najczęściej kończą znajomości przez internet xD nie wnikaj, zaakceptuj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 175 Napisano 3 godziny temu 54 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Kto wie może wypaliło, bo takie cuda też się zdarzają Oczywiście. Pewnie złamał jej serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 200 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Oczywiście. Pewnie złamał jej serce Myślę że nie jest takim brutalem żeby łamać i żeby teraz chodziła w gipsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 183 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Stypiara i sernik tak napisał: Ja też bym chciał wiedzieć czemu straciła zainteresowanie anastazje elka dumbo albo dlaczego iskra nie chce ze mną priv a potem się dowiaduję że pół roku wali priv z pijakiem malowany Bo jesteś odrażający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 393 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Stypiara i sernik tak napisał: Ja też bym chciał wiedzieć czemu straciła zainteresowanie anastazje elka dumbo albo dlaczego iskra nie chce ze mną priv a potem się dowiaduję że pół roku wali priv z pijakiem malowany Czemu straciła? Bo za długo przeciągałeś pisanie, zamiast się na żywo spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 472 Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, Stypiara i sernik tak napisał: Ja też bym chciał wiedzieć czemu straciła zainteresowanie anastazje elka dumbo albo dlaczego iskra nie chce ze mną priv a potem się dowiaduję że pół roku wali priv z pijakiem malowany Może dlatego że jesteś jedną wielką chodzącą czerwoną flagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 30 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, kris888 napisał: Czemu straciła? Bo za długo przeciągałeś pisanie, zamiast się na żywo spotkać. Przecież on by się nigdy z nimi nie spotkał na żywo. Nawet nie miał takiego zamiaru więc nie wiem po chùj beczy cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Martaax napisał: Faktycznie chce się przyjaźnić, co się wydarzyło że stracił mną zainteresowanie chociaż uważa że jestem fajna? to proste. typ jest giejem..chcial sprawdzic czy baba mu podejdzie i to popsulas.do konca juz bedzie giejem, na cale zycie. o zgrozo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 15 Napisano 1 godzinę temu 20 godzin temu, Martaax napisał: Hej, chciałabym się Was poradzić. Pisałam z takim facetem, rozmawialiśmy też przez telefon, mówił że jestem wyjątkowa, że ciągle o mnie myśli, a później napisał że bardzo mnie lubi i chciałby żebyśmy zostali przyjaciółmi. Wiem że nikogo nie ma ale wiem też że nadal szuka. Faktycznie chce się przyjaźnić, co się wydarzyło że stracił mną zainteresowanie chociaż uważa że jestem fajna? Szybko się zapalił i tak samo zgasł. Powiedział co wiedział i poszedł dalej. Amator zdaje się i zrobił wszystko w pośpiechu bez uwodzenia, które trwa w nieskończoność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 51 minut temu 25 minut temu, Sev napisał: Szybko się zapalił i tak samo zgasł. Powiedział co wiedział i poszedł dalej. Amator zdaje się i zrobił wszystko w pośpiechu bez uwodzenia, które trwa w nieskończoność. Tak bywa odechciało mu się widocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 15 Napisano 42 minuty temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Tak bywa odechciało mu się widocznie. Nie widział przyszłości w pierniczeniu w koło tego samego bez chęci na spotkanie z jej strony, bo z tego co widzę nie było widzenia. Nie każdy lubi zabawę w kotka i myszkę, ot filozofia. Randka się udała? Legginsy się sprawdziły? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, Sev napisał: Nie widział przyszłości w pierniczeniu w koło tego samego bez chęci na spotkanie z jej strony, bo z tego co widzę nie było widzenia. Nie każdy lubi zabawę w kotka i myszkę, ot filozofia. Randka się udała? Legginsy się sprawdziły? ;] Ja i leginsy dobre sobie A może I była nawet randka jeśli można to tak nazwać bo wpadło 2 kolegów i oglądaliśmy mecz. Wiesz co? Dmuchawce sie robią u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 9 Napisano 37 minut temu Opiekuje babulinką albo dziaduniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 15 Napisano 35 minut temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Ja i leginsy dobre sobie A może I była nawet randka jeśli można to tak nazwać bo wpadło 2 kolegów i oglądaliśmy mecz. Wiesz co? Dmuchawce sie robią u mnie. Śmieję się. Teraz na czasie są legginsy z kieszonkami na udach, widziałaś takie? Bardzo praktyczne do biegania, można w nie na ścisk włożyć coś tam. Lato w rozkwicie! Wiesz, że tu kasztanowce już w pełni? Ogromne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 9 Napisano 35 minut temu Pomaga charytatywnie jako wolontariusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, Sev napisał: Śmieję się. Teraz na czasie są legginsy z kieszonkami na udach, widziałaś takie? Bardzo praktyczne do biegania, można w nie na ścisk włożyć coś tam. Lato w rozkwicie! Wiesz, że tu kasztanowce już w pełni? Ogromne. Wolę krótkie spodenki takie najlepiej piłkarskie i w tych mi się najlepiej biega. Nie lubię opiętych. Nie widzialam takich a co masz takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 250 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Pomaga charytatywnie jako wolontariusz. Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 15 Napisano 29 minut temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Wolę krótkie spodenki takie najlepiej piłkarskie i w tych mi się najlepiej biega. Nie lubię opiętych. Nie widzialam takich a co masz takie? E, najlepsze dżinsowe spodenki do latania. Mam, parę par. Z kieszonkami w różnych miejscach. Na brzuchu nawet są i na nerkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach