Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Lubię banany

Do dzisiaj mam wyrzuty sumienia jak zyebauem sprawę....

Polecane posty

1 minutę temu, H3jk4 napisał:

ja mam w Polsce gdzie mieszkac, ale ja nie chce isc do pracy, dlatego wole byc w UK, bo tutaj nie musze 😄 

W Polsce to byś najpierw trafił do więzienia a potem. Do psychiatryka

Przed chwilą, Mikke napisał:

W Polsce to byś najpierw trafił do więzienia a potem. Do psychiatryka

a zapomniałem ze zawiasy ma za włamanie i jakby nie pracował to mogliby go posadzić 

15 minut temu, Umywalka umyta tak napisał:

XD 

No ja też nie umiem tych zachowań męskich powini książkę zrobić to wgl trzeba odwrotnie niż normalnie 

To są wszystko nudne nieautentyczne ceregiele starczy zachowanie normalne w pracy a poza nią i w swoim wolnym czasie można być psycholem 

8 minut temu, H3jk4 napisał:

a katiusza to sie okazala byc szmaata i tyle, mi pieerdolila ze umiera na raka i kocha swojego ex, a dzisiaj zdrowa i sprzedala doope jakiemus frajerowi xD

To chyba dobrze że wyzdrowiała 

Temat miał być o palącej petite Brunette a jak zwykle wy nie na temat 

Miałbym na taką  szansę na wschodzie ale to jest jednak distinctive  look dla zachodnich Słowianek  i Węgierek. Może może Białorusinkę podobną bym znalazł do mojej  petite Brunette cigarette 🤔

Edytowano przez Lubię banany

1 minutę temu, Lubię banany napisał:

Temat miał być o palącej petite Brunette a jak zwykle wy nie na temat 

Miałbym na taką  szansę na wschodzie ale to jest jednak distinctive  look dla zachodnich Słowianek  i Węgierek. Może może Białorusinkę podobną bym znalazł do mojej  petite Brunette cigarette 🤔

fajnie się słowianki rvcha ale trzeba uważć żeby na dziecko nie złapały no i lubią być gwałcone przez prymitywnych jaskiniowców, dlatego co raz zbardziej przychylnym okiem spoglądam w stronę sterydów, bo w sumie matka natura to i tak głupia pizzda

Zayebiste być psycholem i pisać sobie o zdychaniu, związki to obroża dla baby i chłopa i trzeba być inna osoba niż się jest w rzeczywistości nie

2 minuty temu, H3jk4 napisał:

dla niej moze dobrze, dla mnie moglaby rownie dobrze teraz zdechnac i nie zyc, co mnie ten babsztyl 

Szkoda że tak piszesz bo to bardzo fajna dziewczyna 

3 minuty temu, papamobil 666 napisał:

fajnie się słowianki rvcha ale trzeba uważć żeby na dziecko nie złapały no i lubią być gwałcone przez prymitywnych jaskiniowców, dlatego co raz zbardziej przychylnym okiem spoglądam w stronę sterydów, bo w sumie matka natura to i tak głupia pizzda

Z tą Białorusią  jest coś na rzeczy, bo di dziś pamiętam jak widziałem  klona mojej ładnej koleżanki (Polki) z pracy. Bardzo ładnej

Ja miałam porąbana akcje. Zaczepił mnie nie wiem góra 21-23 latek , chciał numer to mu dałam, ale byłam bez dzieci to jeszcze nie mówiłam, że mam dzieciaki haha xd Nie wiem czy jest w ogóle sens zaczynać cokolwiek z takim młodym, a z zachowania to w sumie gowniarz XD 

5 minut temu, Mama. 24 napisał:

Ja miałam porąbana akcje. Zaczepił mnie nie wiem góra 21-23 latek , chciał numer to mu dałam, ale byłam bez dzieci to jeszcze nie mówiłam, że mam dzieciaki haha xd Nie wiem czy jest w ogóle sens zaczynać cokolwiek z takim młodym, a z zachowania to w sumie gowniarz XD 

Na milfie by sobie poćwiczył pewnie każdy a potem rówieśniczkę albo młodsza tak samo taka memusia w przerwie zanim dorwie dilfa nvm 

Edytowano przez Dumb

5 minut temu, Mama. 24 napisał:

Anastazja a mówiłaś mu że jesteś prostytutką

Ludzie to proste organizmy pierdzące srrajace rûchajace i jak se dorabiają filozofię do tego to trochę zabawne się robi ehhh chociaż dobrze widzieć różne niuanse wśród ssaków ale w czym jest taka osoba wyjątkowa, chyba tylko dzięki narkotykom podawanym osobie niby zakochanej w takim ssaku...

1 minutę temu, Dumb napisał:

Ludzie to proste organizmy pierdzące srrajace rûchajace i jak se dorabiają filozofię do tego to trochę zabawne się robi ehhh chociaż dobrze widzieć różne niuanse wśród ssaków ale w czym jest taka osoba wyjątkowa, chyba tylko dzięki narkotykom podawanym osobie niby zakochanej w takim ssaku...

idź do psychiatry 

3 minuty temu, Dumb napisał:

Nuziu, myślałaś by napisać  dzieło na miarę  Arystotelesa? 

3 minuty temu, papamobil 666 napisał:

idź do psychiatry 

Taki tu klimat

10 minut temu, Dumb napisał:

Na milfie by sobie poćwiczył pewnie każdy a potem rówieśniczkę albo młodsza tak samo taka memusia w przerwie zanim dorwie dilfa nvm 

Jest szansa , że myśli, że jestem w podobnym wieku, bo dużo osób tak myśli XD jeszcze zdarza się, że zastanawiają się w sklepie czy sprzedać mi fajki i wiele osob myśli, że ja z synem jesteśmy rodzeństwem XD

Zobaczymy haha ale nie wiem czy sens coś z nim zaczynać XD 

2 minuty temu, Lubię banany napisał:

Nuziu, myślałaś by napisać  dzieło na miarę  Arystotelesa? 

Niezły ból dopy tu wywołuje, nie rozumiem dlaczego skoro też inne osoby piszą tu różne mądrości na miarę swojego umysłu, trochę lepiej trochę gorzej, nie tylko ja.

12 minut temu, Mikke napisał:

Anastazja a mówiłaś mu że jesteś prostytutką

Pomyliłeś osoby XD

1 minutę temu, Dumb napisał:

Niezły ból dopy tu wywołuje

i co cieszysz cię bycie wrzodem na dvpie przypierdalającym się do innych ludzi? 

3 minuty temu, Dumb napisał:

Niezły ból dopy tu wywołuje, nie rozumiem dlaczego skoro też inne osoby piszą tu różne mądrości na miarę swojego umysłu, trochę lepiej trochę gorzej, nie tylko ja.

Ja sobie nie kpie, jak dla mnie  masz talent literacki  🙂👍

1 minutę temu, papamobil 666 napisał:

i co cieszysz cię bycie wrzodem na dvpie przypierdalającym się do innych ludzi? 

Ja przynajmniej nie zakładam tematów o swoim byciu wrzodem a i tak się rzucam w oczy xD

Przed chwilą, Dumb napisał:

Ja przynajmniej nie zakładam tematów o swoim byciu wrzodem a i tak się rzucam w oczy xD

nie zkładasz bo jesteś psożytem żerującym na innych wypierrdalaj 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

nie zkładasz bo jesteś psożytem żerującym na innych wypierrdalaj 

Ty jesteś pasożytem, chyba się zatrułes jadem prostytjutki xD

Przed chwilą, Dumb napisał:

Ty jesteś pasożytem, chyba się zatrułes jadem prostytjutki xD

spierrdalaj wszo krwiopijcza 

3 godziny temu, Lubię banany napisał:

Podobna do tej:

twarz jakaś taka znajoma...

1 minutę temu, Lubię banany napisał:

Znasz ją? :classic_biggrin: