papamobil 666 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: Niech zgadnę kot nasrał ci do buta albo w czapkę i poprzysięgłeś vendetta. To dziecinne jest. nie, zabija mi kosy, wróble i sikorki. więc teraz ja go zabiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Człowiek teraz to jest nic wyglądam 10 i 10 kg cukru posprzątaj mi gruntownie kwadratu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Ja samych płyt nextgen mam 180 na sella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Na papierze to robi wrażenie średnio 50 9tys 100 18tys 200 36tys tylko weź to sprzedaj na razie poszły za 1k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Umywalka umyta tak napisał: Za płytę ps5 to mogę ci liścia sprzedać że sam matce ogarniesz Jeszcze będziesz skamlał o płyty ps4 jaj zbity pies... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 31 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Tak, do czapki krasnala mu narobił kot w butach W nawiązaniu do czapki bo ciepło takie było , a on w czapce. Moje koty niszczą rzeczy osób których nie lubią . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Jeszcze będziesz skamlał o płyty ps4 jaj zbity pies... Obecnie zostawiłem po 4 na system wychodzi mi 20 gier Przejdę coś kupie innom tą pogonie tak będę robił nie stać mnie na kolekcje zresztą lepiej mieć kapitału może idzie bessa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Zacznij od łapania szczurów wtedy osiągniesz poziom kota chociaż wątpię. zabiłem wszystkie co były w piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 31 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, papamobil 666 napisał: nie, zabija mi kosy, wróble i sikorki. więc teraz ja go zabiję To się nazywa łańcuch pokarmowy, ale jak chcesz zawracać kijem Wisłe , to może być śmiesznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Wyszedłem z założenia że płyt i tak nie widać no u mnie bo trzymalem w szufladach więc lepiej sprzedać i ładnie mieszkać mieć projektory monitory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 42 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Umywalka umyta tak napisał: Obecnie zostawiłem po 4 na system wychodzi mi 20 gier Przejdę coś kupie innom tą pogonie tak będę robił nie stać mnie na kolekcje zresztą lepiej mieć kapitału może idzie bessa Ja ci mogę dać ps4 i ps5 mops ci tego nie da zastanów się lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: To się nazywa łańcuch pokarmowy, ale jak chcesz zawracać kijem Wisłe , to może być śmiesznie. to sie nei nazywa łańcuch pokarmowy tylko gatunek inwazyjny sprowadzony przez człowieka już nawet wiem jako go zabiję kiedy go złapię, zrobie mu kompiel: Glikol etylenowy – płyn zabójczy dla kotów. Uważaj na niego jesienią i zimą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 9 godzin temu o proszę, żywołapka pułapka na koty kuny bardzo szybka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Ja ci mogę dać ps4 i ps5 mops ci tego nie da zastanów się lepiej Mam w salonie ps5 czarne ps4 slim ps3 slim i xbox series x A w sypialni ps2 fat ps3ss i ps vita oled i nintendo switch oled Także 8 konsol po co mi 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 9 godzin temu Nie mam cz i ochoty grać wolę sobie robić kwadrat samo się nie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Umywalka umyta tak napisał: Całom Ale masz na myślisz sprzęt agd czy szafki kuchenne czy jeszcze co innego? Bo lodówkę kupowałam najpierw potem płytę indukcyjną i mikrofale a potem ekspres do kawy, na końcu zmywarkę. Drobnicy mi się nie chce wymieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 45 Napisano 8 godzin temu ej mnie to pociesza jak widze modelki grube baby w sinsayu na fotach chociaz jeszcze nie plus size huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 8 godzin temu 39 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ale masz na myślisz sprzęt agd czy szafki kuchenne czy jeszcze co innego? Bo lodówkę kupowałam najpierw potem płytę indukcyjną i mikrofale a potem ekspres do kawy, na końcu zmywarkę. Drobnicy mi się nie chce wymieniać. Myślałem zawsze że to się już dostaje z mieszkaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umywalka umyta tak 10 Napisano 8 godzin temu 50 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ale masz na myślisz sprzęt agd czy szafki kuchenne czy jeszcze co innego? Bo lodówkę kupowałam najpierw potem płytę indukcyjną i mikrofale a potem ekspres do kawy, na końcu zmywarkę. Drobnicy mi się nie chce wymieniać. Ile meble kuchenne płyta indukcyjna zmywarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Mikke napisał: Myślałem zawsze że to się już dostaje z mieszkaniem Z mieszkaniem to zazwyczaj dostajesz zlew z szafką w kuchni i kuchenkę gazowo elektryczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Z mieszkaniem to zazwyczaj dostajesz zlew z szafką w kuchni i kuchenkę gazowo elektryczną. No dobra, to na wyposażenie mieszkania dają pieniędze czy trzeba ze swoich kupować Edytowano 8 godzin temu przez Mikke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Umywalka umyta tak napisał: Ile meble kuchenne płyta indukcyjna zmywarka Płyta kolo 5 stów, zmywarka 1300, a szafki jakoś niedrogo bo komplet w brw był w miarę tani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Mikke napisał: No dobra, to na wyposażenie mieszkania dają pieniędze czy trzeba ze swoich kupować Kto ma dawać pieniądze? Wszystko trzeba samemu, w sumie nawet mieszkanie to nie to ze dali tylko wczesniej jak mieszkalam z matka to miałyśmy większe a ja napisałam pismo o rozkwaterowanie jeżeli wiesz co to znaczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kto ma dawać pieniądze? opieka społeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kto ma dawać pieniądze? Wszystko trzeba samemu, w sumie nawet mieszkanie to nie to ze dali tylko wczesniej jak mieszkalam z matka to miałyśmy większe a ja napisałam pismo o rozkwaterowanie jeżeli wiesz co to znaczy. a co trzeba zeby dostac w warszawie mieszkanie ? po co ludzie wydaja po milion i te mieszkania kupuja jak daja za darmo i jeszcze jak sie czlowiek od matki wyprowadza to jak rozumiem dostaje nowe ? zawsze mnie ciekawilo jak mopsiarze te mieszkania pozyskuja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: a co trzeba zeby dostac w warszawie mieszkanie ? po co ludzie wydaja po milion i te mieszkania kupuja jak daja za darmo i jeszcze jak sie czlowiek od matki wyprowadza to jak rozumiem dostaje nowe ? zawsze mnie ciekawilo jak mopsiarze te mieszkania pozyskuja Nie nowe tylko rozkwaterowanie. Następny mądry inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie nowe tylko rozkwaterowanie. Następny mądry inaczej. a co to to rozkwaterowanie ? myslalem ze zamiast jednego duzego dali wam dwa male Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 8 godzin temu skad ci ludzie ktorzy pracy sobie nie umieja ogarnac wiedza jak ogarnac te mieszkania za darmo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: skad ci ludzie ktorzy pracy sobie nie umieja ogarnac wiedza jak ogarnac te mieszkania za darmo ? przecież prtacującym nie dadzą jak pracują iz arabiają to niech se kupią, katolicka etyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 136 Napisano 8 godzin temu Poza tym ja nie wiem jak mają inni, te mieszkania które dają podliczajac czynsz i wszystkie opłaty to wcale tanio nie wychodzi a ja nie mam zamiaru mieszkać w nim w nieskończoność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach