Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 19 godzin temu Po przedpokoju zrobię łazienkę chyba a na koniec kuchnie dobrze gdybym się wyrobil do końca roku z całym mieszkaniu a potem tylko szlify Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 19 godzin temu a 17.2cm mewy zrobi Anastazję i mała drobna blondi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa i Anastazja tak 1 Napisano 19 godzin temu Lubiłem uprawiać seeks z mamą, to dlatego Anastazja wolała mewę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 18 godzin temu Jakaś matka 31 lat wyskoczyła z okna z 2 miesięcznym dzieckiem u mnie w mieścinie no fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 18 godzin temu Haha zabawne jak wszyscy myślą że to na spamuje tutajxD W sumie tak to ja spamuje bo Klaudiusz to szmaata i gada z jakimiś daddy, co za tępa ...ka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 18 godzin temu Ale piosenkę i tak nagram jutro Najwyżej mnie wyśmieje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Dumb napisał: Jakaś matka 31 lat wyskoczyła z okna z 2 miesięcznym dzieckiem u mnie w mieścinie no fajnie chójki to nie konin zjedz se mydła na uspokojenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: chójki to nie konin zjedz se mydła na uspokojenie Nie, to było na osiedlu które znam i blisko wieżowca gdzie kiedyś mieszkałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 18 godzin temu Spjerdalaj w ogóle pokrako chamska ha tfuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: Nie, to było na osiedlu które znam i blisko wieżowca gdzie kiedyś mieszkałam nie mieszkasz w koninie tylko w chójkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 18 godzin temu A ja za miastem jestem ale fajnie chłodno tutaj a w mieście gorąco, ale fajnie jest zaraz będę pływał sobie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 18 godzin temu 22 minuty temu, Dumb napisał: Jakaś matka 31 lat wyskoczyła z okna z 2 miesięcznym dzieckiem u mnie w mieścinie no fajnie O matko, a wiadomo dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: O matko, a wiadomo dlaczego? No nic nie wiadomo, dopiero rano sobie skoczyła i śledztwo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 18 godzin temu Ale zabrała ze sobą dziecko, oboje czy tam obie kaput Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 18 godzin temu Patrzcie gdzie jestem dzisiaj sesja na outdoor pływanie xD https://i.ibb.co/v4R687Vm/IMG-20250429-191601.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Dumb napisał: Ale zabrała ze sobą dziecko, oboje czy tam obie kaput Straszne, niedaleko mnie mieszkała kiedyś rodzina, gdzie ojciec wziął dzieci nad morze i skoczył z nimi z klifu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 18 godzin temu A ja jestem za miastem i będę dzisiaj pływał ciekawe czy uda mi się wytrzymać jak się ściemni i będą gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: Straszne, niedaleko mnie mieszkała kiedyś rodzina, gdzie ojciec wziął dzieci nad morze i skoczył z nimi z klifu. Co tacy ludzie w głowach, to nie mógł matce zostawić czy chociaż babce a ta babka do okna życia podrzucić i sobie skoczyć, ich samobój ich sprawa a nie jeszcze osób trzecich, egoiści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 18 godzin temu Chociaż bardzo chory człowiek słabo myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 18 godzin temu Ja pamiętam jak byłem dzieckiem i czytałem artykuł że jacyś rodzice zawinęli dzieciaka w worek plastikowy i wrzucili do rzeki zimnej żeby się utopił, a on jeszcze wolał za mamusia czy coś w ten deseń Mnie to przeraziła ta historia, to mogłem być ja Pechowy dzieciak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Mtjkp napisał: Ja pamiętam jak byłem dzieckiem i czytałem artykuł że jacyś rodzice zawinęli dzieciaka w worek plastikowy i wrzucili do rzeki zimnej żeby się utopił, a on jeszcze wolał za mamusia czy coś w ten deseń Mnie to przeraziła ta historia, to mogłem być ja Pechowy dzieciak Justyna to pewnie do dzisiaj żałuje że to nie byłeś ty Edytowano 17 godzin temu przez Mikke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: Co tacy ludzie w głowach, to nie mógł matce zostawić czy chociaż babce a ta babka do okna życia podrzucić i sobie skoczyć, ich samobój ich sprawa a nie jeszcze osób trzecich, egoiści Właśnie doczytałam o tym przypadku i matkę też zabi.l. Podobno nie mieli już pieniędzy i stracił wiarę w Boga. Też nie rozumiem czemu innych że sobą zabierają, może coś się mocno przestawia w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Mtjkp napisał: Ja pamiętam jak byłem dzieckiem i czytałem artykuł że jacyś rodzice zawinęli dzieciaka w worek plastikowy i wrzucili do rzeki zimnej żeby się utopił, a on jeszcze wolał za mamusia czy coś w ten deseń Mnie to przeraziła ta historia, to mogłem być ja Pechowy dzieciak Straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 17 godzin temu ojej biedna memusia z biednym dzieciatkiem zrobila z siebie mokry placek na chodniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 49 Napisano 17 godzin temu Chodzą takie kokoszki chore umysłowo jak niewyksztalcone i słabe to byle patus dosiądzie a potem rzucają się z okienek z dziecioreksami, życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 17 godzin temu Leżak czy w tej wannie NADAL leżą zwłoki twojej matki? A właściwie to co z nich zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 17 godzin temu Patrzcie jakie selfie zaraz wrzuce XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Mtjkp napisał: a 17.2cm mewy zrobi Anastazję i mała drobna blondi xD Anastazja to kawał krowy zadna drobna blondi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 17 godzin temu Selfie fajne? https://i.ibb.co/3yq98v4Z/IMG-20250429-193417.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 4 Napisano 17 godzin temu Niedlugo się chyba ogóle brodę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach