Lubię banany 48 Napisano wtorek o 18:44 Jakie okularki fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano wtorek o 18:45 No fajne dobra ja wskakuje do wody mam nadzieję że nie umrę dzisiaj i jeszcze tu wejdę to eloxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano wtorek o 18:45 6 minut temu, Dumb napisał: Chodzą takie kokoszki chore umysłowo jak niewyksztalcone i słabe to byle patus dosiądzie a potem rzucają się z okienek z dziecioreksami, życie Choroba psychiczna każdego może dotknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano wtorek o 18:45 10 minut temu, Żaba Monìka napisał: Właśnie doczytałam o tym przypadku i matkę też zabi.l. Podobno nie mieli już pieniędzy i stracił wiarę w Boga. Też nie rozumiem czemu innych że sobą zabierają, może coś się mocno przestawia w głowie. No zawiedzione ideały potrafią bolec, nie wiem czy w każdym przypadku parcie żeby każdy był niewierzący jest takie super, mój kolega bez wiary by popadł w alkoholizm i nara z alimentami na dziedzi a tak to ma Boga i chodzi na jakieś spotkania sekciarskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano wtorek o 18:48 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Choroba psychiczna każdego może dotknąć. No wiem że to człowiek ale pisze jaka ogólna opinia na temat takiej babeczki tzn śmieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano wtorek o 18:48 Przed chwilą, Dumb napisał: No zawiedzione ideały potrafią bolec, nie wiem czy w każdym przypadku parcie żeby każdy był niewierzący jest takie super, mój kolega bez wiary by popadł w alkoholizm i nara z alimentami na dziedzi a tak to ma Boga i chodzi na jakieś spotkania sekciarskie No jeśli komuś pomaga to spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano wtorek o 18:51 5 minut temu, Lubię banany napisał: Anastazja to kawał krowy zadna drobna blondi no jak samemu jest się pokurczem 170 w kapeluszu, to wszystko wydaje się większe niż jest bardzo szczupła laska 167 czy coś i "kawał krowy" buahahhaha zabawne są tutejsze incelki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano wtorek o 18:53 Ale fajnie w wodzie na ten upał coś pięknego to wyłączam telefon i relaks trzeba popływać hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano wtorek o 18:57 6 minut temu, choroszcz wzywa napisał: no jak samemu jest się pokurczem 170 w kapeluszu, to wszystko wydaje się większe niż jest bardzo szczupła laska 167 czy coś i "kawał krowy" buahahhaha zabawne są tutejsze incelki Ty wieczorna bynajmniej filigranowa nie jesteś kawał baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 19 Napisano wtorek o 19:01 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Ty wieczorna bynajmniej filigranowa nie jesteś kawał baby wieczornej to przecież dziś składałeś jakieś propozycje sexualne ale to nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano wtorek o 19:02 1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał: wieczornej to przecież dziś składałeś jakieś propozycje sexualne ale to nie ja Na przemian że starym piszecie czy chooj o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano wtorek o 19:17 Ja już po ale idę na inną miejscowe https://i.ibb.co/23NGLv5m/IMG-20250429-201357.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano wtorek o 19:18 (edytowany) Trochę przytyłem dobrze że pływam i biegam i mam energie to schudne niedługo brodę ogóle masakra Edytowano wtorek o 19:19 przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano wtorek o 19:21 Fajnie w tej Anglii https://i.ibb.co/CpL355LZ/IMG-20250429-201937.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano wtorek o 19:25 Oo koorwa przed chwilą jakąś młoda sarna z rogami mi wyskoczyła a teraz lis szczeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano wtorek o 19:35 33 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: wieczornej to przecież dziś składałeś jakieś propozycje sexualne ale to nie ja I nic ci nie składałem chora osobo wręcz przeciwnie żeby nie było wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano wtorek o 23:33 5 godzin temu, Żaba Monìka napisał: Straszne, niedaleko mnie mieszkała kiedyś rodzina, gdzie ojciec wziął dzieci nad morze i skoczył z nimi z klifu. lepsze to niz sie meczyc jak mial np. dlugi albo byli chorzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 22 godziny temu 7 godzin temu, Libed napisał: lepsze to niz sie meczyc jak mial np. dlugi albo byli chorzy. Ale dla rodziny raczej nie lepsze bycie zamo.rdo.wanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: Ale dla rodziny raczej nie lepsze bycie zamo.rdo.wanym. zrozumialem ze sami skoczyli wiec nie wiem gdzie tu mor.derstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Libed napisał: zrozumialem ze sami skoczyli wiec nie wiem gdzie tu mor.derstwo Matke najpierw zadzgal w domu nozem, a dzieci czyms naszpikowal, wzial na klify i je zepchnal lub razem z nimi skoczyl, ale raczej z wlasnej woli tego nie zrobily. https://www.standard.co.uk/news/crime/father-drugged-sons-whose-bodies-were-found-at-foot-of-cliff-after-stabbing-wife-to-death-inquest-told-a4137241.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 16 Napisano 21 godzin temu 8 godzin temu, Libed napisał: lepsze to niz sie meczyc jak mial np. dlugi albo byli chorzy. Jednak mieli rację z tym, że jesteś socjopatą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Jednak mieli rację z tym, że jesteś socjopatą. raczej mysle logicznie i czasami samo.bojstwo jest najlepszym wyjsciem jak kogos nic nie cieszy i nie widzi zadnego sensu w zyciu a raczej obiektywnie go nie ma to po co sie ma meczyc ? masz np. jakiego alzhimera jest coraz gorzej po co czekac az juz nawet zapomnisz ze ci sie nie chce zyc Edytowano 20 godzin temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, Żaba Monìka napisał: Matke najpierw zadzgal w domu nozem, a dzieci czyms naszpikowal, wzial na klify i je zepchnal lub razem z nimi skoczyl, ale raczej z wlasnej woli tego nie zrobily. ok sadzilem ze poszli na klifyu i skoczyli a nie ze psychol zab.il rodzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 16 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Libed napisał: raczej mysle logicznie i czasami samo.bojstwo jest najlepszym wyjsciem jak kogos nic nie cieszy i nie widzi zadnego sensu w zyciu a raczej obiektywnie go nie ma to po co sie ma meczyc ? masz np. jakiego alzhimera jest coraz gorzej po co czekac az juz nawet zapomnisz ze ci sie nie chce zyc Podczas depresji nie myśli się "obiektywnie", tylko ma się zaburzony ogląd wszystkiego, ale jest uleczalna farmakologicznie. Dlatego namawianie do samobója nie bez powodu jest karalne. Eutanazja dotyczy chorób fizycznych, nie depresji. Koniec końców każdy sam o tym decyduje, nie Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Podczas depresji nie myśli się "obiektywnie", tylko ma się zaburzony ogląd wszystkiego, ale jest uleczalna farmakologicznie. Dlatego namawianie do samobója nie bez powodu jest karalne. Eutanazja dotyczy chorób fizycznych, nie depresji. Koniec końców każdy sam o tym decyduje, nie Ty. ale przeciez w pl nie ma zadnej eutanazji dlatego ludzie czesciej beda popelniac samo.jstwa a czy ja decyduje czy ktos ma zyc ? napisalem ze czasami nie ma sensu i to najlepsze wyjscie bo po co sie tak meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 1 Napisano 15 godzin temu 4 godziny temu, Libed napisał: ale przeciez w pl nie ma zadnej eutanazji dlatego ludzie czesciej beda popelniac samo.jstwa a czy ja decyduje czy ktos ma zyc ? napisalem ze czasami nie ma sensu i to najlepsze wyjscie bo po co sie tak meczyc Tadziu do psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 23 Napisano 14 godzin temu 6 godzin temu, Libed napisał: napisalem ze czasami nie ma sensu i to najlepsze wyjscie bo po co sie tak meczyc dokładnie, czasami lepiej dla kogoś z depresją zeby sie zabił, bo jak na przykład ma egzogenną to on nawet nie żyje tylko egzystuje w jakimś matriksie i nie ma żadnego lekatstwa na to, leki pomagają tylko na chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 23 Napisano 14 godzin temu 6 godzin temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Podczas depresji nie myśli się "obiektywnie", tylko ma się zaburzony ogląd wszystkiego, ale jest uleczalna farmakologicznie no, najlepiej jeszcze patologii zrobić darmo leki żeby chodzili naćpani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2133 Napisano 13 godzin temu Domestos i cif też jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 21 Napisano 8 godzin temu KWAS SIARKOWY DOCZYŚCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach